Napi horoszkóp szeptember 24. – Ha ezt teszed ma, életed legszebb napja vár rád!

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 24. – Ha ezt teszed ma, életed legszebb napja vár rád!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 24. – Ha ezt teszed ma, életed legszebb napja vár rád!
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 24. – Ha ezt teszed ma, életed legszebb napja vár rád!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Azt érzed, hogy ma mindenki hozzád fordul szívességért, ugyanakkor senki sem jó tetteidet, sokkal inkább a ballépéseidet veszi észre. Ennek köszönhetően te is szigorúbb leszel magaddal, mint kellene. Könnyítsd meg a helyzetedet, fordulj nagyobb szeretettel magad felé.

Bika

Úgy érzed, hogy valami, amit terveztél, vagy amin már egy ideje dolgozol, külső tényezők miatt késleltetve van, és ez nagyon frusztrál. Vedd a jelet és közelítsd meg a dolgot egy másik oldalról, keress új megoldást.

Ikrek

Egy romantikus kapcsolat talán nem abba az irányba halad, amerre te szeretnéd, ezért eléggé reményvesztett leszel a szerelemmel kapcsolatban. Habár, ahhoz, amit szeretnél elérni a szerelemben, fontos, hogy őszinte légy magaddal és a másik féllel is.

Rák

Ha az otthonodról és a családodról van szó, nem érzed azt, hogy túl sokat vállalsz magadra? Nem lehet, hogy a kötelességekből több jut neked? Ha így van, fektess le új határvonalakat, hogy könnyíthess a terheden.

Oroszlán

Nehezedre eshet megőrizni a hitedet vagy a napos oldalát tekinteni egy helyzetnek, amely sokkal jobban elszomorít, mint általában bármi más. Ne engedd, hogy egy átmeneti visszaesés kilendítsen a ritmusodból. Tudd, hogy nincs konkrét szabálya annak, hogyan érd el, amit akarsz.

Szűz

A kreatív tehetségedet illetően azt érzed, hogy ki akarnak használni vagy nem rendelkezel olyan tudással, hogy sikert érj el. Ahhoz, hogy túllépj ezen, talán ki kellene törölni az elmédből azokat a negatív sztorikat, amikkel magadat áltatod.

Mérleg

Lehet, hogy nem érzed túlságosan magabiztosnak magad a mai napon, éppen ezért sok mindent megkérdőjelezel a munkáddal kapcsolatban. Érdemes volna olyan gyermekkori berögződéseket elengedned, amelyek visszatartanak a céljaidtól.

Skorpió

Kissé lehangoltnak érzed magad, mivel valami, amit szeretnél elérni, úgy tűnik, hogy nem akar összejönni. Nem biztos, hogy ez a helyzet, mindenesetre jót tenne neked, ha beszélnél valakivel, akiben megbízol, és aki képes a látásmódodat pozitív irányba terelni.

Nyilas

A pénzre, vágyaidra és reményeidre gondolván azt érezheted, hogy képtelen vagy elérni valamit, amit már egy jó ideje próbálsz. Bár ez a visszalépés csak átmeneti, ahhoz, hogy sikert érj el, egy újfajta megközelítést kellene alkalmaznod.

Bak

A munkáddal kapcsolatban nem ma fogod bezsebelni azt az elismerést, amire olyan nagyon vágysz. Ám nem szabad, hogy erre az úgymond ‘csendre’ alapozd azt, hogyan értékeled a tehetségedet. A legjobb, amit tehetsz, az az, hogy az eddig elért sikereidre koncentrálsz.

Vízöntő

Nagy áttörést érsz el, hiszen felfedezel valamit, amitől sokkal tisztábban fogsz látni. Ehhez azonban képesnek kell lenned elengedni azt a hiedelmet, amelyet eddig igaznak tartottál. Ne félj változtatni a gondolkodásmódodon.

Halak

Kissé rút kiskacsának érezheted magad a mai napon a többiek között. Ha viszont nem teszel erőfeszítéseket új ismeretségek szerzésére, akkor lehet, hogy elszalasztasz egy lehetőséget a fejlődésre. Ne korlátozd magad, lépj ki a komfortból.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL