Napi horoszkóp 2022. szeptember 25. – Pénzügyek

pénz - Napi horoszkóp 2022. szeptember 25. – Pénzügyek
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. szeptember 25. – Pénzügyek
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. szeptember 25. – Pénzügyek

Kos – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma egy magánprogramod másképpen alakul, mint ahogyan azt eltervezted. Talán a partnered késik, vagy nem jön el, de az is lehet, hogy te ütközöl leküzdhetetlen akadályba. Semmiképpen ne hagyd, hogy emiatt feszültség keletkezzen körülötted. Vannak komoly dolgok az életben, ami miatt lehet aggódni, de egy ilyen eset biztosan nem az.

Bika – napi horoszkóp

Ma egy ismerősöd szaftos pletykákat oszt meg veled valakiről, akit mindketten jól ismertek. Ezek egy részével kapcsolatban legyenek fenntartásaid, mert talán nem minden hazugság a hírekből, de túlzások jócskán lehetnek benne. Mielőtt igazságként elfogadod az információt, győződj meg más forrásból is róla, és semmiképpen sem terjeszd tovább.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy vásárlásoddal kapcsolatban léphetnek fel problémák. Talán a megrendelt áru elfogyott, esetleg nem megfelelőt szállítottak, de az is előfordulhat, hogy a hitelkártyáddal problémák akadnak. Ne ess kétségbe, ha kell, fizess más módon, ha nincs megfelelő termék, akkor pedig keress másik boltot. Meg fogod találni, amit keresel. Inkább élvezd a vásárlást!

Rák – napi horoszkóp

Ma nem igazán lehet a kedvedre tenni. Szinte semmivel sem vagy elégedett, legyen az otthonod, a környezeted, vagy az emberek, akik körülvesznek. Talán mindenkinek az lenne a legjobb, ha messze elkerülne téged. Ne is lepődj meg, ha többen lábujjhegyen közlekednek körülötted. Azért próbálj lazítani. Holnapra kisimul minden.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma egy eseményre, vagy vendégségbe lennél hivatalos, ahol sok ismerősöddel találkozhatnál, de lehet, hogy nincs sok kedved az egészhez. Talán egy stresszes időszakon vagy túl és nem érzed magad elég felkészültnek, hogy társaságba menj. Lehet, hogy jobban tennéd, ha megerőltetnéd magad és mégis kimozdulnál. Nem fogod megbánni.

Szűz – napi horoszkóp

Ha ránézel a bankszámládra, akkor nem biztos, hogy azt látod, amit szeretnél látni. Csalódott lehetsz, de pánikra valószínűleg semmi okod. Húzd meg egy kis időre a nadrágszíjat, néhány vásárlást halassz későbbre és egykettőre megoldódik az a kis likviditási probléma. Ha hosszabb távon gondolkodsz, készíthetsz egy pénzügyi tervet is.

Mérleg – napi horoszkóp

Akármilyen fontos a munkád, mindig szakíts elegendő időt a családodra is. Ha jól utánagondolsz a dolgoknak, a céged nem fog belerokkanni abba, ha néhány feladatot áttolsz másnapra. Soha ne feledd, hogy a szeretteid a legfontosabbak a világon és soha ne áldozd fel a velük való kapcsolatodat a karrier oltárán.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma olyan helyről kaphatsz támogatást, ahonnan nem számítottál volna erre. Légy hálás érte és igyekezz fejben tartani, hogy alkalomadtán viszonozni tudd a szívességet. Ma lelki támaszra is szükséged lehet, mert egy rossz hírt kapsz a nap folyamán. Támaszkodj a családodra ez ügyben. Rájuk minden esetben számíthatsz.

Nyilas – napi horoszkóp

Bár a magánéleted egy jó ideje nem hagy kívánnivalót maga után, ma mégis magányosnak érezheted magad. Vannak ilyen napok, amikor az eszünkkel tudjuk, hogy nincs okunk a szomorúságra, mégis ez az érzés uralkodik el rajtunk. Foglald el magad, tereld el a figyelmedet valami mással és meglátod, hogy egy kellemes meglepetés ér. Talán még ma.

Bak – napi horoszkóp

Ma, amikor áttekinted a pénzügyeidet, arra jutsz, hogy sokkal kevesebb a lehetőséged, mint amire amúgy számítottál. Készíts stratégiát arra, miként fogod áthidalni a pénzzavart. Először is csökkentsd a kiadásaidat néhány nem túl fontos tétellel, azután pedig a bevétel növelésével törődj. Megvizsgálhatnád például, hogy elegendő-e a fizetésed. Lehet, hogy vannak ott még tartalékok.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha elborítanak a számlák és némelyikről azt sem tudod, valójában miért fizeted, akkor itt az ideje, hogy kihúzd azt a fiókot és átnézd a költségeidet alaposan. Könnyen lehet, hogy sok olyasmi is a kötelezettségeid között van, amire az égvilágon semmi szükséged. El is kezdheted ezeket lépésről lépésre kigyomlálni.

Halak – napi horoszkóp

Ha nem vigyázol, hamar egy szerelmi háromszög kellős közepén találod magadat. Valaki iránt ugyanis szenvedélyes vágyat érzel és látható, hogy az illető számára te sem vagy éppen közömbös. A történetben azonban szerepel egy harmadik is, egyikőtök partnere. Ez bizony egy nehezen megoldható helyzet lehet.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL