Napi horoszkóp 2022. szeptember 27. – Minden csillagjegynek

horoscope - Napi horoszkóp 2022. szeptember 27. – Minden csillagjegynek
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. szeptember 27. – Minden csillagjegynek
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. szeptember 27. – Minden csillagjegynek

Kos – napi horoszkóp

Ma megismerkedhetsz valakivel, aki első látásra szimpatikus lehet neked. Nagyon úgy tűnik, hogy ez a vonzalom kölcsönös lesz és amennyiben alkalmatok adódik akár órákat is beszélgethettek egymással. Ha egyedülálló vagy, akkor nem kérdés a folytatás, de ha partnered van, akkor már bonyolultabb a dolog. Nehéz döntéseket kell meghoznod hamarosan.

Bika – napi horoszkóp

Biztosan gondoltál már arra, hogy valamilyen otthoni munkát végezz, vagy akár a teljes munkádat otthonról intézd. Komoly lehetőség az ilyesmi annak, aki vonzódik a kényelmes megoldásokhoz. Az egyetlen hátránya a dolognak, hogy az ember hajlamos egész nap ki sem mozdulni a lakásból, ami hosszú távon nem túl előnyös.

Ikrek – napi horoszkóp

Egy rokon, vagy egy ismerős révén ma megismerkedhetsz valakivel, aki egészen érdekes hatással lesz rád. Szinte szikrázik közöttetek a levegő és ezt már egy külső szemlélő is hamar észreveheti. Azért nem lenne jó, ha ez a külső szemlélő a jelenlegi partnered lenne. Ha viszont egyedülálló vagy, akkor bármi megtörténhet. Légy nyitott!

Rák – napi horoszkóp

Úgy alakulhatnak a dolgaid, hogy sikerül költséget csökkentened az otthonoddal kapcsolatban. Talán valamilyen díj csökken, letelik egy hitel, esetleg valaki beszáll a költségeidbe. A lényeg, hogy kényelmesebbé válhatnak a mindennapjaid és talán megengedhetsz magadnak egy kis kényeztető vásárlást is.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma egy érdekes esemény közepébe csöppenhetsz, ahol csak kapkodod a fejedet, annyi érdekes információt sikerül elcsípned. Ha fontos dolgot hallasz, ne felejtsd el felírni magadnak, nehogy elvesszenek ezek az ismeretek. Hamarosan eljön az a nap, amikor érdemes lesz elővenned, amit jegyzeteltél.

Szűz – napi horoszkóp

Egy könyv, előadás, vagy egy műsor hatására intenzívebben elkezd érdekelni egy téma, amellyel eddig nem túl sokat foglalkoztál. Talán hirtelen rájössz arra, hogy mi a fontos az életben, vagy csak szeretnéd megélni azokat az érzéseket, amelyek mindig is ott kavarogtak a fejedben. Mélyedj el, csatlakozz hasonló érdeklődésű emberek csoportjához! Meglátod, milyen izgalmas lesz!

Mérleg – napi horoszkóp

Talán egy kicsit unatkozol ma, vagy az ördög bújt beléd, mindenesetre erős benned a vágy, hogy valami olyasmit tegyél, ami amúgy nem szokásod. Lehet ez csak egy váratlan útvonal hazafelé, esetleg egy impulzusvásárlás, de megszólíthatod azt a vonzó idegent is, akivel már néhány napja méregetitek egymást. Kalandra fel!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma egy előadás, vagy egy rendezvény annyira megmozgathatja a fantáziádat, hogy órákon át ettől zümmög majd az agyad és legszívesebben mindenkivel erről a témáról beszélgetnél. Talán lesz is erre alkalmad, de ha nem, akkor keress hasonló, a téma iránt érdeklődő embereket. Jó hely erre például az internet.

Nyilas – napi horoszkóp

Lelkes és izgatott vagy, mivel mostanában mozgásban van az életed, a munkád. Most mindezek mellett egy utazás és képbe került, amely legvalószínűbb, hogy a karriereddel is kapcsolatos. Nem csoda, ha nyugtalan vagy emiatt, de ez ne akadályozzon abban, hogy óvatos légy és felkészülj minden eshetőségre ezzel kapcsolatban.

Bak – napi horoszkóp

A körülményeid, főleg a munkáddal kapcsolatosan most változóban vannak. Ezek a változások olyannyira érinthetnek téged, hogy valószínűleg fontos döntéseket kell meghoznod a jövőddel kapcsolatban hamarosan. Ragaszkodhatsz a megszokott dolgokhoz, de ez kompromisszummal jár mostantól. Gondolkodj el egy nagyobb lépésen is. Könnyen lehet, hogy jobban jársz vele.

Vízöntő – napi horoszkóp

Hiába vagy maximálisan lelkes most egy projekt miatt, az energiáid végesek és egy nap neked is csak 24 órából áll. Próbálj kisebb léptékkel haladni és részfeladatokra osztani mindent. Tervezd meg az idődet is, különben egyszer csak benyújtja a számlát a szervezeted. És az általában a legrosszabbkor szokott megtörténni.

Halak – napi horoszkóp

Ha beleveted magadat a munkába, akkor általában megszűnik körülötted az idő és nem nagyon törődsz azzal, mennyire vagy fáradt. Lassíts kicsit! Nem kell mindent egy nap alatt megoldani és az idődet érdemes egy kicsit lazábbra beosztani. Hol marad az a rész, amikor egy kicsit magaddal is foglalkozol?


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL