Napi horoszkóp szeptember 29.- A jó döntés

horoscope - Napi horoszkóp szeptember 29.- A jó döntés
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp szeptember 29.- A jó döntés
Facebook
0

Napi horoszkóp szeptember 29.- A jó döntés

Kos – napi horoszkóp

Ha egyszerre túl sokan akarják igénybe venni az idődet, akkor muszáj lesz rangsorolnod. Használd a megérzésedet annak eldöntésére, hogy az illető valóban segítségre szorul, vagy csak az idődet rabolja. Ha emiatt egy kis feszültséget is be kell vállalnod, ám legyen.

Bika – napi horoszkóp

Ma valamiben nagyon szorít a határidő és ha nem szeretnél csúszást, akkor nagyon profin kell hozzáállnod a dolgokhoz. Nem lesz egyszerű, mert a családtagjaid nem könnyítik meg a dolgodat. A legjobban akkor jársz, ha valahogyan mindenkit eltávolítasz a közelből, vagy te magad vonulsz el egy csendes helyre.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma a közeledben egy rendezvény, vagy fesztivál kezdődik és ez neked is remek lehetőség lehet egy kis kikapcsolódásra. Ráadásul a barátaid is hívnak. Bármennyire is elfoglalt vagy, ennyi igazán bele kell férjen, már csak önmagad miatt is. Nem lehetséges, hogy egyszerűen csak lusta vagy?

Rák – napi horoszkóp

Ma kissé hajlamos lehetsz könnyelműen bánni a pénzeddel, úgyhogy inkább minden kiadás előtt gondold át még egyszer, mielőtt igent mondasz. Ha most elszalad veled a ló, később komoly költségcsökkentésbe kell kezdened és azt nem szeretnéd, hidd el. Kövesd a szívedet, de az eszed legyen a helyén!

Oroszlán – napi horoszkóp

Te általában remek társasági ember vagy, de most talán egy kicsit csendesebb üzemmódba kapcsoltál. Ezt nyilván a közvetlen környezeted is érzékeli, de talán megértik, ha most egy kissé fáradtabb vagy a szokásosnál. Annyira azért ne legyél fáradt, hogy emiatt a közösen eltöltött időket kihagyd a szeretteiddel.

Szűz – napi horoszkóp

Mielőtt egy kis torkosságra vetemednél, mindig gondold át magadban, mi az, ami igazán fontos számodra az életben. Tényleg ennyire kell az a csokoládétorta? Vagy fontosabb inkább az egészséged? Légy mértékletes az üres kalóriákkal, mert hidd el, jól jön az a pár plusz év a végén.

Mérleg – napi horoszkóp

Ma valakinek a környezetedből a te válladra lesz szüksége, hogy kisírja a bánatát. Talán számodra ez nem a legalkalmasabb időpont, de ne feledd, hogy egy napon talán te leszel az, akinek szüksége lesz egy kis vigasztalásra.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma húzós napod lesz, amire ráerősít az is, hogy egy összejövetelen, vagy eseményen társasággal töltöd a napot. Az természetes, hogy jól fogod érezni magadat, hiszen olyanokkal töltöd az idődet, akiket szeretsz. Az egészségedre viszont érdemes vigyáznod. A kulcsszó: mértékletesség.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma kissé sűrű program vár rád és még az is lehet, hogy nap közben is jönnek hozzá feladatok. Nem lesz könnyű végigérned a listádon, de sikerülni fog, mivel a lelkesedésed átsegít majd mindenen. Az estéd már csendesebb lesz, de annál izgalmasabban alakul. És nem is leszel egyedül.

Bak – napi horoszkóp

Lehet, hogy az utóbbi időben kissé elvesztetted a kontrollt a pénztárcád irányítása felett és túl sokat sikerült költened. Vannak helyzetek, amikor nincs mit tenni, zsebbe kell nyúlni, még ha nem fűlik hozzá a fogunk, akkor is. Nem kell azonban aggódnod, mert emiatt nem fogsz csődbe menni, mivel a következő hónapok extra bevételhez segítenek.

Vízöntő – napi horoszkóp

Te általában nagy társasági ember vagy, de mostanában már kissé túl sok ilyen programod van, amitől egyre fáradtabb vagy. Ez normális és az is, ha néhány eseményt időnként kihagysz. Semmiről sem fogsz lemaradni, ha nem vagy ott, csak a legfontosabb találkozókon. Szelektálj!

Halak – napi horoszkóp

Ha hirtelen rád jött az inger, hogy körülötted mindent kitakaríts, akkor tedd meg, de ne akarj mindent egyszerre megoldani és főleg ne egy nap alatt. Csak olyasmibe kezdj bele, amit tényleg be is tudsz fejezni és amivel nem készíted ki teljesen magadat és a környezetedet.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL