Napi horoszkóp október 1. – Hallgass a megérzéseidre, ma csak ebben bízhatsz!

horoscope - Napi horoszkóp október 1. – Hallgass a megérzéseidre, ma csak ebben bízhatsz!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp október 1. – Hallgass a megérzéseidre, ma csak ebben bízhatsz!
Facebook
0

Napi horoszkóp október 1. – Hallgass a megérzéseidre, ma csak ebben bízhatsz!

Ha ma van a születésnapod: Tűzd ki célodul az elkövetkező 12 hónapra, hogy tágítod a horizontodat. Ha van rá lehetőséged, hogy kiszakadj a megszokott kerékvágásból, a mindennapi környezetedből, akkor tedd meg. Ha nem, mindenképpen tanulj többet és többet a világról. A tudás hatalom.

Ha egyedülálló vagy, a potenciális felek szinte sorakozni fognak a kegyeidért. Ez nagyon hízelgő számodra, de el kell döntened, hogy csak kalandozni akarsz vagy komoly kapcsolatra vágysz-e, mert a kettő együtt nem fog működni. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel sikerül erősíteni a kettőtök közti köteléket és sokkal jobban képesek lesztek megérteni egymást.

Kos

Valamilyen különös, de mégis jó ok miatt úgy tűnik, hogy sokkal kevésbé izgatnak azok a dolgok, amelyek felett nincs hatalmad. Ez nem azt jelenti, hogy feladtad, hanem azt, hogy nem hagyod, hogy személyedet érintővé fajuljanak a dolgok. Ez egyszerűen szuper.

Bika

Egyesek határozottan kerülni akarnak téged. Hogy miért? Mit mondtál vagy tettél? Igazából fogalmad sincsen, viszont ez csakis azt mutatja, hogy mennyire elhatárolódtál a többiektől érzelmileg. Tudd meg, hogy mi okozza a gondot és oldd meg.

Ikrek

Elég sok dolgot el kell még intézned a hétvége előtt, úgyhogy jobb, ha csipkeded magad. Ne hagyj félben feladatokat vagy vállalj felesleges kockázatot. Inkább hagyj befejezetlenül pár dolgot, ami kevésbé fontos, semhogy pocsék munkát adj ki a kezed közül.

Rák

Aminek meg kell történnie az életedben, az pontosan úgy történik, ahogyan történnie kell. Ne bosszantsd fel magad, ha egy terved nem az elképzeléseid szerint halad. Az univerzum így próbálja a tudtodra adni, hogy engedd el.

Oroszlán

Fontos, hogy a kicsinyes viták fölé emelkedj és tudasd a szeretteiddel, hogy nem tartasz haragot semmi miatt, ami rosszul alakult az elmúlt időszakban. Még ha tudod is, hogy nem te vagy a hibás, hagyd el a vádaskodást.

Szűz

A bolygók azt sugallják, hogy most könnyen megúszhatsz bármit és ez igaz, hiszen ennél könnyebben még nem ment mások lekenyerezése. Ezzel azonban nem szabad visszaélned és szabályokat szegned.

Mérleg

Elég nehéz le ma a zsebedben tartanod a pénzedet, hiszen olyan sok szép dolog van, amit szeretnél megszerezni. De megengedheted magadnak, hogy szórd a pénzedet? És ha igen, nem fogod megbánni később? Gondold át alaposan, mielőtt cselekszel.

Skorpió

Pozitív rezgések vesznek körbe és bármilyen gond is kerüljön az utadba, az egy percig sem fog felzaklatni. Viszont arra figyelj, hogy ne szállj el túlságosan. Az nem kizárt, hogy jó vagy, de nem vagy legyőzhetetlen.

Nyilas

Ha őrzöl valamilyen titkot, nagy esély van rá, hogy a következő 24 órában nyilvánosságra fog kerülni. Ha nem is állítható meg a folyamat, legalább lesz időd felkészülni, hogy az esetleges problémákat azonnal elsimítsd.

Bak

A meggyőzőerőd most a topon van, de figyelj, hogy bölcsen használd. Csak azért, mert könnyen rászedsz másokat, hogy a te nézőpontodból lássák a dolgokat, még nem jelenti azt, hogy ez a helyes irány. Ez neked talán jó, de nekik nem biztos.

Vízöntő

Jobb, ha elfogadod a tényt, hogy az időbeosztásod messze túlzsúfolt. A bolygók figyelmeztetni próbálnak, hogy túl sok dolgot szeretnél elintézni túlságosan rövid idő alatt. El fogod érni a céljaidat, de egyszerre csak egy lépést tegyél meg.

Halak

Ez az évednek egy csodálatos időszaka lesz és egyre jobbá fog válni. Hiszel benne, hogy bármi lehetséges és a hited ereje segíteni is fog, hogy valósággá váljék. Ne akarj mindent felmarkolni, csak azt, ami valóban fontos.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL