Napi horoszkóp 2022. október 2. – Minden csillagjegynek

horoscope - Napi horoszkóp 2022. október 2. – Minden csillagjegynek
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. október 2. – Minden csillagjegynek
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. október 2. – Minden csillagjegynek

Kos – napi horoszkóp

Ma ne lepődj meg, ha valaki közelebbi kapcsolatba szeretne veled kerülni, vagy egy meglévő kapcsolatod szeretne szorosabb viszonyt ápolni veled. Persze az elmúlt időszak eseményei alapján ezt azért lehetett előre látni. Ha bármilyen kétséged van ezzel kapcsolatban, akkor kérj egy kis időt a gondolkodásra. Hirtelen döntened most nem jó ötlet.

Bika – napi horoszkóp

Ma izgalmas híreket kapsz, amelynek igazán örülni fogsz. Talán egy visszaigazolást arról, hogy jól végzed a munkádat, de az is lehet, hogy valamilyen extra lehetőség nyílik meg most előtted. Ez azonban csak a kezdet. Hamarosan folytatódik a tendencia. Öveket becsatolni!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma a fellegekben jársz, mivel nagyon jól alakulnak a dolgaid a partnereddel. Most szinte minden tökéletesnek tűnik és a közeljövő, ha lehet, még fényesebb. Valószínűleg még sokáig emlékezni fogsz ezekre a boldog napokra. Ami a munkádat illeti, már nem ilyen fényes a jövő. Hamarosan döntéseket kell hoznod.

Rák – napi horoszkóp

Valahogy ma minden olyan fényesnek tűnik körülötted. Az emberek jókedvűek és szinte kézzelfoghatónak érzed a többiek szeretetét. Ez még fokozódhat azzal, hogy jó hírt kapsz a pénzügyeidről is. Nyilvánvaló viszont, hogy ez nem tart örökké, szóval ne legyél könnyelmű azzal a pénzzel.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy előkerül egy régi ismerősöd a múltból. Talán elsőre zavarba jössz és attól tartasz, hogy feszültséget hoz a jelenlegi kapcsolatodba, de ha jobban belegondolsz, ez nem valószínű. Neked már régóta nem lehet kellemetlen az ő emléke, hiszen hosszú ideje túljutottál rajta. Akkor pedig nincs miért izgulni.

Szűz – napi horoszkóp

Ha van valami, amit a munkahelyeden egy ideje el szeretnél érni, abban ma lehet számottevő előrehaladás. Talán zöld utat kap egy terved, de az is lehet, hogy az áthelyezés, vagy előléptetés, amire számítsz, ma valóra válik. Ha ennek mégsem örülsz maradéktalanul, az azt jelenti, időközben megváltozott a helyzet számodra. Kérj gondolkodási időt!

Mérleg – napi horoszkóp

Ma egy kedves levél, üzenet, vagy ajándék érkezhet neked, ami lehet magánjellegű, de lehet, hogy valamilyen módon a munkáddal kapcsolatos. Ne feledd, hogy az ajándék néha hátsó szándékkal érkezik, így próbáld kideríteni azt is, hogy mi a cél vele.

Skorpió – napi horoszkóp

Egy kis extra bevételed érkezik, ami természetesen nagy örömet okoz neked és a családodnak is. Ha valamire nagyon régóta vágysz, most van itt az ideje, hogy megvásárold. A döntésedben azért ott legyen a racionalitás is. Olyasmire költs, amit aztán később nem bánsz meg. Egyeztess a szűkebb családdal és a pároddal.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma szinte első látásra vonzónak találsz egy ismeretlent, ami azért ritka dolog nálad. Ha egyedülálló vagy, akkor tökéletes az időzítés. Ha a vonzalom kölcsönös, ami valószínű, akkor ne habozz lépni, vagy a közeledést elfogadni. Ha viszont kapcsolatban élsz, az eset jó lehet arra, hogy egy kicsit feldobja a fantáziavilágot a fejedben.

Bak – napi horoszkóp

Ma erőteljes vonzódást érezhetsz valaki iránt, akivel egy közös projektben veszel rész, a munkahelyeden. Ha valakivel több időt töltünk együtt, néha előfordul, hogy kialakul egy láthatatlan kapocs és ezen keresztül a vonzalom is. Ha szeretnél egy új kapcsolatot az életedbe, akkor most van erre esély. Persze előbb lehet, hogy el kell varrni a szálakat.

Vízöntő – napi horoszkóp

A modern technológia használata rendkívüli mértékben fel tudja gyorsítani a dolgokat, ha jó kezekben van. Ma te ugrásszerű változást érhetsz el valamiben, amihez nem csak szerencse és szaktudás, hanem a technológia is hozzájárul. Ha most úgy érzed, hogy valami új kezdődik el az életedben, akkor nem tévedsz. Jó úton jársz.

Halak – napi horoszkóp

Egy befektetésről, vagy egy projektről, ami a te kezedben van, ma kiderülhet, hogy sokkal értékesebb, mint az előzőleg gondoltad. Ez nagy változásokat idézhet elő a jövődet illetően, és számos új lehetőséget mutat meg számodra. Gondolj át mindent, mielőtt cselekszel, mert ami most a kezedben van, az nem kis felelősség önmagad és a családod felé.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL