Napi horoszkóp október 5. szombat – Rákok, Kosok, Bikák, Nyilasok, Mérlegek, Ikrek, Skorpiók, Halak most figyeljetek!

horoscope - Napi horoszkóp október 5. szombat – Rákok, Kosok, Bikák, Nyilasok, Mérlegek, Ikrek, Skorpiók, Halak most figyeljetek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp október 5. szombat – Rákok, Kosok, Bikák, Nyilasok, Mérlegek, Ikrek, Skorpiók, Halak most figyeljetek!
Facebook
0

Napi horoszkóp október 5. szombat – Rákok, Kosok, Bikák, Nyilasok, Mérlegek, Ikrek, Skorpiók, Halak most figyeljetek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Remekül érzed magad a mai napon, éppen ezért szeretnéd tevékenyen kihasználni az idődet. Szeretetteljes vagy másokkal és cserébe ugyanezt kapod vissza. Jó hír, hogy valaki felajánlja a segítségét egy céloddal kapcsolatban.

Bika

Nagyszerű nap ez arra, hogy élvezz valamilyen sporteseményt, játssz a gyerekekkel vagy egyéb társasági programon vegyél részt. Fogadd el a parti meghívásokat, ebédelj vagy vacsorázz együtt barátokkal.

Ikrek

Kifejezetten jól fogod magad érezni otthon. Rendezkedsz, pakolászol, lomtalanítasz, relaxálsz egy csésze teával vagy kávéval a kanapén, miközben könyvet olvasol. Most nem is kell ennél több. A barátokkal, rokonokkal folytatott beszélgetés is lélekfrissítő lesz.

Rák

Mostanában a legjobban az köt le, ha otthon lehetsz a családdal, szépítgeted a lakásotokat, vendégeket fogadsz és örülsz a társaságnak. A mai napon egy komoly beszélgetést fogsz megejteni egy hozzád közel álló személlyel, ami mindkettőtöknek jót fog tenni.

Oroszlán

Gondolkozz el rajta, hogyan tudnád növelni a bevételedet. Talán venni akarsz valami szuper dolgot otthonra vagy meglepnéd egy szerettedet? Nem kell mindig túlgondolni, hogy mire költs. Időnként elég a szíved szavára hallgatni.

Szűz

Jó kedélyű leszel a mai napon és jó végén fogod meg a szavakat a beszélgetések során. Ha vonzódsz a művészetek iránt, akkor hódolj ennek a szenvedélyednek. Menj el egy kiállításra vagy koncertre, nézz meg egy művészfilmet. Biztos eszedbe jut valami szuper program.

Mérleg

Az egyedüllét egy kellemes környezetben ma igazán boldoggá tud tenni. Adj esélyt magadnak az ellazulásra, feltöltekezésre, mert nem kizárt, hogy a nap későbbi részében kimozdulnál otthonról és fáradtan semmi esélyed, hogy sokáig bírd.

Skorpió

Nagyon jó hangulat jellemzi a mai családi vagy baráti összejöveteleket. Ha kedved támad csatlakozni bármilyen csoporthoz vagy beiratkozni egy tanfolyamra – bármilyen témában – ez a nap ideális lesz rá.

Nyilas

Nagyszerű energiák lengenek körbe a mai napon, aminek köszönhetően szót értesz szülőkkel, főnökkel, hatósági személyekkel és akár egy idegennel is, akivel szóba elegyedsz az utcán.

Bak

Egy kis kirándulás igazán csábítóan fog hangzani a mai napon. Szabadulj ki a városból, ha megteheted, hiszen bármely idegen helységben turista lehetsz, nem kell ahhoz elhagynod az országot sem.

Vízöntő

Valaki fel fogja ajánlani a segítségét vagy valamilyen anyagi támogatást, hiszen szeretne téged támogatni, ahogyan tud. Ez lehet baráti, de romantikus közeledés is, a kettő között pedig biztosan különbséget tudsz majd tenni.

Halak

Egészen filozofikus állapotban találod ma magad és képes leszel ugyanazon dolgokat más szemszögből látni, mint általában. Nem akarsz és nem is fogsz semmi miatt aggódni, csak hagyod, hogy vigyen a gondolatok árama.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL