Heti horoszkóp október 10.-16.- Csodálatos lesz ez a hét, nagy meglepetés vár ezekre a csillagjegyekre!

horoscope - Heti horoszkóp október 10.-16.- Csodálatos lesz ez a hét, nagy meglepetés vár ezekre a csillagjegyekre!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Heti horoszkóp október 10.-16.- Csodálatos lesz ez a hét, nagy meglepetés vár ezekre a csillagjegyekre!
Facebook
0

Heti horoszkóp október 10.-16.- Csodálatos lesz ez a hét, nagy meglepetés vár ezekre a csillagjegyekre!

Ezen a héten az érzelmeink vehetik át az irányítást felettünk, ha nem figyelünk eléggé és nem igyekszünk őket kordában tartani. A nagy lehetőségek időszaka ez, így szemfülesnek kell lennünk és megragadni az adandó alkalmakat.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér ez a hét.

Kos

A hét elején fordíts időt azokra, akik neked is segítettek. Értékeld azokat, akiket szeretsz, ez sokkal közelebb fog hozni titeket egymáshoz és biztos lehetsz benne, hogy a jövőben mindig számíthatsz majd rájuk. Egy érzelmi szituáció fogja felütni a fejét a hét közepén, amit azonnal kezelni kell. Valld be, ha hibáztál valamiben és segíts ki ítélkezés nélkül másokat. Vegyél részt egy projektben, ha szeretnéd, hogy beleszólásod legyen. A hét végén jó tanáccsal fognak ellátni.

Bika

Tanulj a hibáidból és a hét elején a nézeteltéréseket simítsd el diplomáciával. Pozitív változást tapasztalhatsz meg, ha őszinte leszel magadhoz és másokhoz. A hét közepén esélyt fogsz kapni az előrehaladásra. Szervezz megbeszéléséket és szállj szembe azokkal, akik megkérdőjelezik a képességeidet. Promótáld magad és szolgálataidat. Ne hagyd, hogy a vegyes érzelmek vitához vezessenek a hét végén. Dolgozz össze valakivel, akit szeretsz és közös nevezőre kerülve egyszerűbb lesz életmódváltásba kezdenetek.

Ikrek

Ne add fel, mozdulj el a pozitív irányba és jó dolgok fognak bekövetkezni. Higgy magadban és ne azt várd, hogy mások fognak segíteni rajtad. Pontosan tudod, hogy mi a dolgod, ezért jobb, ha a halogatással felhagysz és végre magad mögött tudod a házimunkát és egyéb kevésbé kedvelt feladatokat. A hét vége felé egy lehetőség fog felkínálkozni előtted. Ragadd meg és kihasználhatod a képességeidet, újító ötleteidet, amelyek révén személyes céljaidat érheted el.

Rák

Oszd meg az érzéseidet és gondolataidat valakivel, akivel jól érzed magad, aki motivál és támogat téged. Egy partnerkapcsolat gyümölcsöző lesz és az életedet pozitív irányban fogja megváltoztatni. Légy tisztában vele, hogy mások mit várnak el tőled és kérd ki néhány ember véleményét a nagy változtatások előtt. Az önfejlesztésre alkalmas ez az időszak. Vedd magad körbe olyan emberekkel, akik inspirálnak.

Oroszlán

Ne akadj fenn olyan dolgokon, amiket nem tudsz megváltoztatni. Haladj tovább és kötelezd el magad olyasmi felé, ami érdekel és izgalommal tölt el. Vegyél részt olyan eseményeken, amelyek enyhítik benned a stresszt. Munkahelyi és otthoni fronton történt változásokat óvatosan kezeld. A hét közepe-vége felé érzelmi viharokba keveredhetsz. Tegyél meg mindent, hogy csillapítsd a dolgokat, tegyél javaslatokat és ajánld fel a segítségedet.

Szűz

Egy érzelmi ügy üti fel a fejét a hét elején, de te meg fogsz tudni vele birkózni. Ha őszinte vagy, akkor sikerül tisztázni végre egy kitalációt, aminek nincs igazságalapja. A hét közepén sok mindent el tudsz érni, amit a fejedbe veszel. Beszéld meg az ötleteidet, gondolatidat másokkal is és kezdd el megvalósítani őket. Bármilyen ellenállásba is ütköznél, nem lesz hosszú életű mindaddig, amíg biztos alapokra építed a tervedet. Légy felkészült azoknak a kérdéseire, akik nem teljesen értik, hogy mit akarsz csinálni.

Mérleg

Fontold meg a lehetőségeidet és beszéld át, hogy mik azok, amik zavarnak téged azokkal, akik szintén érintettek a döntésedben. Az önfejlesztés időszerű. Ne engedd, hogy a hét második felében valaki a múltadból bezavarjon a jelenlegi életedbe. Húzz azokhoz az emberekhez, akiket jól ismersz, és akikben megbízol. Egy másfajta megközelítés segíteni fog, hogy egy kapcsolati problémát a hátad mögött tudj egyszer, s mindenkorra.

Skorpió

Lassíts le és várd meg, hogy mi szivároghat ki, mielőtt még olyat tennél, ami előtt komoly felkészülés szükségeltetik. Egy jó lehetőséggel találhatod szemben magad, ha leszervezel egy találkozót valakivel, aki kellő tapasztalattal és információval rendelkezik. Az ajánlat és a partnerség bíztatónak tűnik. A hét második felében ne hozz meg fontos döntést vagy kezdj bele valamilyen változtatásba, ha dühös, mérges vagy. Meg fogod bánni később, hogy hirtelen cselekedtél.

Nyilas

Ne szabadkozz más hiányosságai miatt. Ami tény, az tény és nem a te dolgod, hogy másokat fedezz. A hét elején lehetőséged nyílik segítő kezet nyújtani valakinek, ami egy új barátságot alapozhat meg és egyben egy olyan ajánlatot hoz magával, amelyet nehéz volna visszautasítani. Mielőtt belemennél, bizonyosodj meg róla, hogy teljesen törvényszerű dologról van-e szó. Egy érzelmi szituáció teljesen össze fog zavarni a hétvégén, ha mindent elhiszel, amit hallasz.

Bak

Pozitív változás tart feléd a hét elején. Az érzelmeid felfokozottak lesznek és a reakció, amiben részesülsz, segíteni fog meghozni egy nehéz döntést. Vedd a jó oldalát mindennek, ami a hét közepe táján felmerül és használd fel a magad hasznára. Azok az információk, amiket megosztanak veled mások, segíteni fog abban, hogyan kezeld a jövőben nézeteltéréseidet. Ne hagyd, hogy a dühöd vezessen. A döntéseidet tényekre és józan észre alapozd.

Vízöntő

Ne finomkodj a szavakkal, ha olyannal van dolgod, aki rá akar venni valamire, amit te egyáltalán nem akarsz. Térj egyenesen a lényegre és mondj nemet. Tartsd meg magadnak az üzleti titkaidat, különben felhasználhatják ellened. Minden jelszót, személyes dokumentumot tarts jól elzárva. Egy érzelmi reakció sebezhető helyzetbe fog hozni téged a hét közepén. Keress alternatív utat valakinek a kezelésére, aki nyugtalanná tesz.

Halak

Fedezz fel új lehetőségeket. Egy szakmai előrelépési lehetőséget érdemes átbeszélned valakivel, akit tisztelsz, és akinek a munkájára felnézel. Egy volt kollégával való beszélgetés érdekes információkhoz juttathat hozzá. Ne hagyd, hogy a düh uralkodjon el rajtad egy hivatali üggyel kapcsolatban. Vezesd le az energiádat és a negatív érzelmeidet valami hasznos tevékenységben.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL