Napi horoszkóp október 13. – Skorpiók, Oroszlánok, Mérlegek, Ikrek, Nyilasok, Halak rossz hírünk van!

horoscope - Napi horoszkóp október 13. – Skorpiók, Oroszlánok, Mérlegek, Ikrek, Nyilasok, Halak rossz hírünk van!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp október 13. – Skorpiók, Oroszlánok, Mérlegek, Ikrek, Nyilasok, Halak rossz hírünk van!
Facebook
0

Napi horoszkóp október 13. – Skorpiók, Oroszlánok, Mérlegek, Ikrek, Nyilasok, Halak rossz hírünk van!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

A jegyed egyik érzékeny szegmensében tapasztalható kozmikus aktivitás miatt némileg sértődékenyebb leszel, mint általában, különösen akkor, ha a pénzügyek kerülnek terítékre. A bolygók szerint nem érdemes aggódni.

Bika

Mindenki egyetért veled és mind úgy gondolják, hogy nagyon különleges vagy, ami lányegében így is van. Most azonban neked kellene valakivel éreztetned, hogy mennyire különleges személy. Talán egy rokon elhanyagolva érzi magát?

Ikrek

Nem mindenki lehet olyan éles eszű és olyan aktív fizikailag, mint te vagy, szóval, ha valaki a környezetedben kissé ügyetlenebb, akkor légy elnézőbb vele. Legyél lazább és fogadd el, hogy nem mindenki olyan, mint te.

Rák

Eléggé komoly leszel a mai napon pedig a jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás miatt a világ tetején kellene érezned magad, ha pedig most nem így van, akkor csak idő kérdése és bekövetkezik.

Oroszlán

Lehet, hogy nem értesz egyet egy barátod terveivel, ám tekintve, hogy elkötelezte magát a dolog iránt, te sem tehetsz mást, mint támogatni őt és bízni a sikerében. Lehet, hogy most te vagy túl pesszimista.

Szűz

Nem kell megnehezítened a saját életedet. Választhatod az egyszerűbb utat a változtatás felé. Ez azon esetek egyike, amikor hátradőlve és hagyva a dolgokat a maguk útja szerint alakulni, az életed végül remek mederbe kerül.

Mérleg

Elég könnyen rá tudsz ma szedni másokat, hogy azt csinálják, amit te szeretnél. Jó lesz, ha tisztázod előre, hogy nekik milyen hasznuk származhat ebből.

Skorpió

Elég sok jó dolog fog történni veled, mával kezdődően az elkövetkező napokban és te magad is elgondolkozol rajta, hogy vajon mivel érdemelted ki ezt a pozitív energia áradatot. Csak élvezd!

Nyilas

Ami a mai napon történik kissé nyugtalanná fog tenni, de nem szabad hagynod eluralkodni magadon. Nem számít, hogy mennyire rosszul fest a helyzet, meg kell találnod a módját, hogy a legjobbat hozd ki belőle.

Bak

A barátság most remek csillagállást élvez, így ha unottnak érzed magad, akkor verődj össze néhány hasonszőrű személlyel és csináljatok valami érdekeset. Annyi az élet, amennyit kihozol belőle.

Vízöntő

Nagyon jól ki fogsz jönni ma az emberekkel és a bolygók azt sugallják, hogy a jövő heteden a kollégákkal is. Egyszerűen megérzed, hogy hogyan pendülj egy húron a környezeteddel, és ebből hasznod is származik.

Halak

Akármennyire is szereted otthonod melegét, a mai napon el fogsz vágyni valahová. Ha ezt fizikailag valamilyen okból kifolyólag nem teheted meg, akkor merülj el egy jó könyvben vagy filmben, ami legalább képzeletben elrepít máshová.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL