Napi horoszkóp október 14. – Nem várt meglepetést tartogat a mai nap, de csak ezeknek a csillagjegyeknek!

horoscope - Napi horoszkóp október 14. – Nem várt meglepetést tartogat a mai nap, de csak ezeknek a csillagjegyeknek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp október 14. – Nem várt meglepetést tartogat a mai nap, de csak ezeknek a csillagjegyeknek!
Facebook
0

Napi horoszkóp október 14. – Nem várt meglepetést tartogat a mai nap, de csak ezeknek a csillagjegyeknek!

Ha ma van a születésnapod: A szó veszélyes fegyver is lehet, ha nem megfelelően használják. Ennek tudatában jobb, ha az elkövetkező időszakban különös figyelmet fordítasz a mondandód súlyára. Használd a szavakat bölcsen, hogy előrefelé vihessenek, ne pedig hátra.

Ha egyedülálló vagy, gyakran érzed magad nyomás alatt a randikon. Ha a megfelelő emberrel vagy, nem szabad, hogy feszült légy. Figyelj a jelekre. Ha párkapcsolatban élsz, úgy tűnik kedveseddel, teljesen mást akartok. Tartsátok tiszteletben egymás igényeit.

Kos

Egy barátod mindent megtesz azért, hogy egy kockázatos dologban részt vegyél vele. Nem kétséges, hogy kísértést érzel, de a bolygók azt sugallják, hogy légy óvatos, mert nem tudsz mindent a dologgal kapcsolatban.

Bika

Hallgass a belső hangodra és tedd azt, amit szeretnél, még akkor is, ha egy barát, családtag vagy kolléga hevesen próbál lebeszélni róla. Az igazság az, hogy nagyon jók abban, hogyan adjanak tanácsot másoknak, miközben a saját életükkel kapcsolatban túl sok bennük a kétely.

Ikrek

Ami most egy nagyon komoly problémának tűnik számodra, egy hét múlva már teljesen máshogyan fog festeni, tehát ne izgulj, és ne tégy semmilyen meggondolatlan mozdulatot. Ez az a helyzet, ahol a kevesebb tett több.

Rák

Egy dolog, amiről azt hitted, hogy meg van oldva, újra fel fogja ütni a fejét egy váratlan pillanatban. A tény, hogy nem eliminálódott azt jelenti, hogy mégsem voltál olyan határozott vele kapcsolatban. Itt az ideje őszintén kézbe venni az ügyet.

Oroszlán

Nem számít, hogy mennyire izgalmasan tálal az egyik kollégád egy projektet, jobb, ha több feladatot és felelősséget már nem veszel a nyakadba. Eléggé valószínű, hogy tudja mennyire makacs az ügy és rád szeretné sózni. Na, azt már nem!

Szűz

Nem vagy az a típus, akit meg lehet félemlíteni, de most tanácsos lenne a környezeted kedvében járni. Ha nagyon akarja valaki azt, amire kér, akkor megérdemli a segítségedet. Egy napon úgyis visszaszáll rád.

Mérleg

A mai napon érdemes volna visszatekinteni néhány héttel ezelőttre és alaposan megvizsgálni egy döntést, amit akkor hoztál meg. Megvan az esélye, hogy elhamarkodott voltál és hibát követtél el. Még nincs késő kijavítani.

Skorpió

Valaki, aki tudja mi a leggyengébb pontod, megpróbál játszani az érzelmeiddel, de nem fog tudni fogást találni rajtad. Ahogy ő állítja, csak szórakozik, hát nem is kell őt komolyan venned.

Nyilas

Légy őszinte a többiekkel és mondd el nekik, hogy mit szeretnél elérni a munkádban és a magánéletedben, még akkor is, ha tudod, hogy talán nem értenek veled egyet. Lehet, hogy nagyon meg fogsz lepődni azon, hányan állnak mögéd támogatólag.

Bak

Valakinek úgy tűnik, hogy problémája akadt veled, de ne aggódj miatta. A bolygók szerint a gond nem veled van, sokkal inkább vele. Hagyj neki időt arra, hogy rájöjjön, a jó tulajdonságaid messze túlmutatnak azon, amit ő jelenleg kifogásol.

Vízöntő

Nem egyszerű más emberek perspektíváján változtatni, de ha valaki képes rá, hát ez te vagy. De fontos, hogy ügyesen tedd. Ne akard erőszakkal meggyőzni őket, mert csak az ellenkezőjét váltod ki. Add a kezükbe a tényeket és hagyd, hogy önszántukból döntsenek melletted.

Halak

Valaki, akivel együtt dolgozol, most a segítségedet kéri és érzed, hogy most nem mondhatsz nemet. Túlságosan jószívű vagy ahhoz, hogy visszautasítsd. Add az időd, az energiád, de a pénzedet tartsd meg magadnak.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL