Napi horoszkóp október 15. – Rákok, Halak, Vízöntők, Bikák, Szüzek, Kosok, Nyilasok ez a ti napotok lesz!

horoscope - Napi horoszkóp október 15. – Rákok, Halak, Vízöntők, Bikák, Szüzek, Kosok, Nyilasok ez a ti napotok lesz!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp október 15. – Rákok, Halak, Vízöntők, Bikák, Szüzek, Kosok, Nyilasok ez a ti napotok lesz!
Facebook
0

Napi horoszkóp október 15. – Rákok, Halak, Vízöntők, Bikák, Szüzek, Kosok, Nyilasok ez a ti napotok lesz!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ha egy személyes kapcsolatodon gondolkozol mostanában, rá gondolva mi jut eszedbe: feltölt, vagy inkább leszív téged? A mai napon erre kell válaszolnod. Emellett a kemény munkád végre kifizetődik. Megkapod végre azt, amit akarsz.

Bika

Úgy érezheted, hogy nagyon sok dolog nyomja egyszerre a válladat, ami azért lehet, mert sokat többet vállalsz magadra, mint kellene, mégpedig azért, hogy másokat kisegíthess. Az egyetlen kérdés az, hogy rajtad ki fog segíteni?

Ikrek

Egy remek lehetőség fog felbukkanni előtted, köszönhetően a kreativitásodnak. Ha pénz vagy szerződés kerül előtérbe, vizsgáld át jó alaposan a feltételeket. Egy romantikus kapcsolatodban egyenlő az adok-kapok köztetek?

Rák

A párod, egy kollégád vagy valaki, akivel együtt élsz túlságosan követelőző lesz a mai napon. Miközben szinte nehezedre esik nem megadni másoknak, amit kérnek tőled, a mai napon az lesz a dolgod, hogy magadra szánj időt.

Oroszlán

Úgy érezheted, mintha egyszerre 10 irányból húznának, ami talán így is van. Miközben fontos, hogy elintézd a feladatokat a tennivalóid listáján, nem kell, hogy közben teljesen feldarabolódj és zaklatottá válj. Lépj egyet hátra és találd meg a középpontodat.

Szűz

Ha egy romantikus kapcsolat gyengíti a magabiztosságodat, tudd, hogy nem kell hagynod ezt a személyt eluralkodni fölötted. Szerezd vissza az erődet és ismerd fel, hogy mennyire csodás vagy úgy, ahogy vagy.

Mérleg

Egy otthonnal vagy családdal kapcsolatos ügy olyannyira fel fog zaklatni, hogy a magabiztosságod is csorbát szenvedhet és megkérdőjelezed a hitedet a képességeiddel kapcsolatosan. Nem hagyhatod, hogy ez a hozzáállás eluralkodjon rajtad.

Skorpió

Túlságosan leköt a múlt és az, hogy melyek azok a dolgok, amelyek nem alakultak jól az életedben? Ideje, hogy 180 fokos fordulatot tégy és a pozitív aspektusokra fókuszálj. Kezdj el ismét hinni magadban.

Nyilas

Úgy érzed, hogy többet kellene tenned másokért, különösen egy barátért, ám tudnod kell, hogy nagyon vékony határ húzódik a nagylelkűség és az önfeláldozás között. Más szavakkal, tartalékolj energiát magadnak is. Eközben egy ajándék vagy pénz, amire vártál egy ideje, megérkezik.

Bak

Érzékenyebb leszel a mai napon, mint általában, ami aggodalmat szül benned azzal kapcsolatban, hogy mások hogyan tekintenek rád. Miközben persze fontos, hogy elnyerd mások tiszteletét, azért nem kell teljesen kifordulnod magadból.

Vízöntő

Hagyod, hogy a félelmeid eluralkodjanak rajtad, ha a céljaid eléréséért dolgozol? Ha így van, bízz benne, hogy a dolgok érted dolgoznak, még ha most nem is látod így. Gondolkozz el azon, milyen korlátozó hiedelmeid vannak, amelyektől meg kellene szabadulnod.

Halak

Ha egy barátság nagyon leterhel, akkor talán ideje volna, ha elválnának útjaitok, ahelyett, hogy megpróbáljátok erőltetni a kapcsolatot. Másik dolog: a reményeiddel, vágyaiddal kapcsolatban soha ne veszítsd el a hitedet. Egy anyagi kudarc csak átmeneti.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL