Napi horoszkóp október 17. – Bikák, Kosok, Rákok, Mérlegek, Halak, Oroszlánok, Szüzek csodás hírünk van!

horoscope - Napi horoszkóp október 17. – Bikák, Kosok, Rákok, Mérlegek, Halak, Oroszlánok, Szüzek csodás hírünk van!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp október 17. – Bikák, Kosok, Rákok, Mérlegek, Halak, Oroszlánok, Szüzek csodás hírünk van!
Facebook
0

Napi horoszkóp október 17. – Bikák, Kosok, Rákok, Mérlegek, Halak, Oroszlánok, Szüzek csodás hírünk van!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Lehetséges, hogy egy barátoddal összerúgjátok a port és vissza kell fognod magad, hogy ne hordd le őt a sárga földig. Miközben nem kell elzárkóznod attól, hogy szavakba öntsd, amit érzel, fontos, hogy helyesen válaszd meg a szavaidat a kommunikációd során. Bízz a megérzéseidben.

Bika

Egy szakmai kapcsolat miatt ma legszívesebben falnak mennél. Ha ez az ügy már egy ideje zajlik, akkor tudd, hogy megvan benned az erő, hogy tegyél ellene valamit. Ha ki kell állnod magadért vagy valami új után kutatni, akkor tedd meg.

Ikrek

Ne vegyél sok feladatot a nyakadba a mai napon, de ha mégis, akkor okosan csináld, ne kelljen szükségtelenül több akadállyal szembe nézned. Ha unatkozol a jelenlegi munkádban vagy nyugtalan vagy, akkor gondolkozz el rajta, hogy mit tudnál csinálni, ami kielégítő lenne számodra.

Rák

Úgy érezd, hogy szeretnél megszabadulni egy lelki dologtól, ami már egy ideje nyomja a mellkasodat, különösen akkor, ha ez egy romantikus partnerrel kapcsolatos. Ne várd el senkitől, hogy olvasson a gondolataidban. Szükséged lesz rá, hogy elmondd, ami benned van.

Oroszlán

A párod vagy valaki, aki közel áll hozzád felhúzhat a mai napon, ami egy veszekedést is kiválthat köztetek. Bárhogy is legyen, ami felmerül kettőtök között, az legalább esélyt ad arra, hogy begyógyítsatok egy vagy több sebet. Szívedből beszélj.

Szűz

Lehet, hogy leterheltnek érzed magad a mai napon, ám tudnod kell, hogy nem kell egyedül szenvedned. Ha szeretnéd kiadni, ami benned van, egy hozzád közel álló személy szívesen meg fog téged hallgatni. Ha segítségre van szükséged, ne félj kérni.

Mérleg

A kreatív tehetségednek köszönhetően egy karrier vagy egy anyagi lehetőség fog az utadba kerülni. Ne gondold azt, hogy az első adandó ajánlatra igent kell mondanod, hiszen sokkal többet le tudsz tenni az asztalra, mint azt elsőre gondolod. Semmi baj nincs azzal, ha valaki egy kicsit követelőző.

Skorpió

Egy otthoni vagy családi ügy kihozhat a sodrodból a mai napon. Mielőtt olyasmit ejtenél ki meggondolatlanul a szádon, amit nem tudsz visszaszívni, jobban tennéd, ha eltávolodnál a helyzettől és hagynál magadnak időt, hogy lenyugodj. Keress egészséges módszert arra, hogy kiereszd a gőzt.

Nyilas

Fejben messze elkalandozol a jelentől és olyan dolgokon is elkezdesz aggódni, amelyek fölött amúgy nem tudsz kontrollt gyakorolni. Mielőtt teljesen megzavarodnál, próbálj meg visszatalálni a középpontodhoz. Meditálj vagy beszélj valakivel, akiben megbízol. Ez sokat segíthet.

Bak

Egy hirtelen költekezés szabotálni tudja a terveidet, amitől aztán ideges és levert lehetsz. Szerencsére a kreatív gondolkodásodnak köszönhetően sikerül majd keresztüljutnod ezen a problémán. Ha munkaajánlat kerül eléd, tudd, hogy a tárgyalásnál te leszel nyerő helyzetben.

Vízöntő

Eléggé aggodalmaskodó lehetsz a mai napon és akármennyire szeretnél fellépni a szabályok ellen, most egy időre jobban tennéd, ha nem lázadoznál, különösen akkor, ha a karrieredről van szó. Ne aggódj, az erőfeszítéseid elnyerik jutalmukat.

Halak

Kissé idegesnek fogod érezni magad a mai napon és némileg dühösnek is. Ne gondold azt, hogy el kell rejtened az érzéseidet annak érdekében, hogy valaki kényelmesebben érezhesse magát. Becsüld magad a személyes határaiddal együtt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL