Napi horoszkóp október 23. – Minden csillagjegynek extra pénz állhat a házhoz

pénzhoroszkóp - Napi horoszkóp október 23. – Minden csillagjegynek extra pénz állhat a házhoz
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp október 23. – Minden csillagjegynek extra pénz állhat a házhoz
Facebook
0

Napi horoszkóp október 23. – Minden csillagjegynek extra pénz állhat a házhoz!

Kos – napi horoszkóp

Egy fontos információ, melynek ma a birtokába juthatsz, később felhasználható lesz arra, hogy javíts pénzügyi helyzeteden. Ezt a lehetőséget használd ki és ha tudod, oszd meg a barátaiddal is. Meglátod, mindenki hálás lesz érte.

Bika – napi horoszkóp

Ma siker koronázza majd az erőfeszítéseidet és valamiben, amin már régóta dolgoztál, igazi áttörést érhetsz el. Ez hatással lesz a pénzügyeidre is és komoly elismerést is bezsebelhetsz érte, úgyhogy készülj fel egy kis ünneplésre, ahová ne mulaszd el elhívni azt a valakit sem, aki nélkül ezt az egészet nem tudtad volna elérni.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma végre kiderül, eredményes volt-e az a sok szervezés, amelyet egy tervezett utazással kapcsolatban elvégeztél. Ha minden rendben van, vesd bele magadat a munkába, hiszen valamiből ki is kell fizetni a költségeket. Ne feledd azt sem, ha élvezni akarsz egy utazást, fel kell jó előre készülnöd.

Rák – napi horoszkóp

Ha a pénzügyi helyzeteden lendíteni szeretnél, akkor most leleményesnek kell lenned és használnod kell a képzelőerődet is. Most ugyanis kreatív megoldásra van szükség, amely azonban nem is súrolhatja a törvényesség határát sem. Ha valaki jó tanáccsal lát el, hallgass rá, de ne feledd, hogy a döntés felelőssége már egyedül a tiéd.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha ma egy rendezvényre kapsz meghívást, ahol szakmai kérdések is terítékre kerülhetnek, mindenképpen fogadd el. Most ugyanis nagy az esélye annak, hogy egy olyan ismeretségre tegyél szert, amely alapjaiban változtathatja meg a helyzetedet. Becsüld meg ezt a kapcsolatot.

Szűz – napi horoszkóp

Sikereidnek van egy negatív hozadéka is. Akkora ugyanis a bizalom irántad, hogy továbbra is téged fognak megbízni ezzel a munkával. Ez persze csak abban az esetben igaz, ha nem szeretnél még tovább lépni. Egy dolog viszont biztos. Most lehet egy kérésed, amit teljesíteni fognak.

Mérleg – napi horoszkóp

Ma a munkádban megtalálod az örömet és a sikert, amitől a hangulatod szárnyalni fog és nagy várakozással tekintesz a jövőbe. Ezt némileg beárnyékolhatja, hogy a magánéleteddel lehetnek problémák. Lehet, hogy ma egy vita vár rád, ahol kicsit elszabadulhatnak az indulatok, ha nem vagy óvatos.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma minden remekül alakul, hiszen még egy ígéretet is kaphatsz, amelytől azt várhatod, hogy a szakmai és a pénzügyi dolgaid is jól fognak alakulni. Bár ilyenkor hajlamos vagy már gondolatban elkölteni az extra jövedelmet, légy óvatos. Nyugtával dicsérd a napot!

Nyilas – napi horoszkóp

Ha a ma kapott információk helytállóak még egy kis extra bevétel is ütheti a markodat a közeljövőben. Persze ez nem fog az ablakon berepülni, neked is tenned kell majd érte, ami túlórákat és hétvégi elfoglaltságokat egyaránt jelenthet. Csak akkor vágj bele, ha úgy érzed, megéri.

Bak – napi horoszkóp

Izgalmas időszak elé nézel, ha helytállóak azok a hírek, amelyeket ma hallasz. Talán kisimulnak a dolgok végre körülötted és mind a munkádban, min pedig a magánéletedben egy az eddiginél nyugalmasabb időszak következik. Talán még ünnepelhetnél is ma este.

Vízöntő – napi horoszkóp

A szerelmi életedben egy változás közeleg, az pedig, hogy ezt miként értékeled, rajtad múlik majd. Jó alkalom ez arra, hogy újraértékeld a kapcsolatodat a partnereddel és egy olyan irányba állítsátok az életeteket, amely jobban igazodik a vágyaitokhoz. Remélhetőleg a vágyaitok egy irányba mutatnak.

Halak – napi horoszkóp

Ma egy probléma merül fel, ami valószínűleg a munkáddal lehet kapcsolatos. Lehet, hogy külső segítséget is igénybe kell venned ahhoz, hogy úrrá legyen a gondokon. Most valószínűleg elő kell venned azt a remek tulajdonságodat, amely arra tesz képessé, hogy kevés információból is helyes következtetést vonj le.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL