Napi horoszkóp 2022. október 24. – A hét legfontosabb napja lesz a mai!

horoscope - Napi horoszkóp 2022. október 24. – A hét legfontosabb napja lesz a mai!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. október 24. – A hét legfontosabb napja lesz a mai!
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. október 24. – A hét legfontosabb napja lesz a mai!

Kos – napi horoszkóp

Talán úgy ébredsz ma, hogy egy rossz álom kísért, amit valószínűleg egy aggodalom okoz, amely benned munkál. Talán a saját jövőd, vagy valamelyik szeretted miatt aggódsz. Ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad ez az érzés. A jövő folyamatos mozgásban van és mindig van lehetőség új utat választani és elindulni rajta.

Bika – napi horoszkóp

Ma olyasmivel kell foglalkoznod, amelyben nem vagy gyakorlott. Talán jogi természetű, vagy hivatali elintézni valók várnak rád, ahol döntéseket kell hoznod, esetleg aláírnod valamit, aminek következménye lehet. Vannak olyanok a közeledben, akik szívesen segítenek neked, kérj tőlük tanácsot.

Ikrek – napi horoszkóp

Te büszke vagy az önállóságodra és a függetlenségedre, de hidd el, hogy ha segítséget kérsz valakitől, az még nem a gyengeség jele. Vannak helyzetek, amelyeket nem lehet egyedül megoldani, erre való a család és a barátok. Ne félj kérni, ha rászorulsz, hiszen te is mindig ott vagy, ha másnak kél el a segítség.

Rák – napi horoszkóp

Ha bizonytalan vagy abban, hogy a párod is ugyanazt érzi-e, mint te, egyszerűen beszélgess vele a témáról. Ne próbálj kerülő úton információkat begyűjteni róla és ne próbáld meg állandóan hazugságon kapni. Ezzel csak a köztetek lévő bizalmat őrlöd fel. Vagy az is lehet, hogy valójában saját magadban vagy bizonytalan és indokot keresel?

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha vendégeket fogadsz az otthonodba, akkor mindent tökéletesnek akarsz tudni, ami természetes, de hidd el, hogy nem ez a legfontosabb. A hangulat ugyanis nem csak ezen múlik. Lazíts egy kicsit és törődj inkább a szórakozással. Remek hangulatot csinálsz már azzal is, ha elmesélsz néhány vicces történetet.

Szűz – napi horoszkóp

Egy új ismeretség egy izgalmas idegennel ma kissé összezavarhatja az érzéseidet. Ahhoz azért ez kevés, hogy elszakadj a partneredtől, de talán egy kis önvizsgálat nem árt ilyenkor. Ha viszont a következő napokban nem tudod kiverni a fejedből a történteket, akkor kezdhetsz elgondolkodni azon, mi legyen a döntés. Adj egy kis időt magadnak!

Mérleg – napi horoszkóp

Egy alkalmilag összeverődött társaság, vagy egy váratlanul betoppanó vendégség meglepetést okozhat neked, de hidd el, gyakran ezek azok az események, amelyek a legjobban sülnek el. Légy spontán és ne törődj azzal, hogy nem erre készültél. Csak add át magad a kellemes társalgásnak.

Skorpió – napi horoszkóp

Attól, ha valaki, akivel együtt töltötted volna az idődet, lemondja a közös programot, még nem kell rémeket látnod és egyből a legrosszabbra gondolnod. A legvalószínűbb az, hogy tényleg valamilyen fontos dolga akadt. Lazíts, használd ki okosan a felszabadult időt, törődj például egy kicsit önmagaddal!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy csúszik egy kifizetés, vagy egy csomag melyet már nagyon vártál volna, de emiatt felesleges aggodalmaskodnod. A legvalószínűbb, hogy mindennek pusztán technikai okai vannak, nem pedig szándékosság. Légy türelmes és nyugodt. Néha a dolgok tovább tartanak, mint ahogyan szeretnénk.

Bak – napi horoszkóp

Ma egy összejövetelre, vagy egy kis kiruccanásra hívnak, de te inkább az elmaradt munkáidat fejeznéd be. Biztosan nem várhatnak azok a feladatok? Ne feledd, csak egy életed van és azt érdemes lenne élvezni is egy kicsit. Szóval hagyd azokat a világmegváltó munkákat és élvezd egy kicsit az életedet! Igazán megérdemled!

Vízöntő – napi horoszkóp

Talán mostanában egyre bizonytalanabb vagy és azon jár az eszed, hogy vajon a megfelelő helyen vagy-e. Lehet, hogy a semmiért dolgozol és hajtasz és végül nem jutsz el oda, ahová szeretnél? Nem aggódj! A színfalak mögött már készül valami, amiről még te nem tudsz. Hamarosan kiderül!

Halak – napi horoszkóp

Ma egy új koncepció, egy új megközelítés jut eszedbe a munkáddal kapcsolatban, de nem vagy benne biztos, hogy van-e értelme vele foglalkozni. Légy türelmes és készíts jegyzeteket. Hamarosan kiderül, hogy volt-e értelme.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL