Napi horoszkóp 2022. október 29. – Mindenkinek egy jó hír érkezik

horoscope - Napi horoszkóp 2022. október 29. – Mindenkinek egy jó hír érkezik
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. október 29. – Mindenkinek egy jó hír érkezik
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. október 29. – Mindenkinek egy jó hír érkezik!

Kos – napi horoszkóp

Lehet, hogy nem bízol eléggé önmagadban, emiatt most habozol belevágni valamibe. Felesleges az aggodalmad. Benned nem csak a tehetség van meg ugyanis, hanem az elhivatottság is arra, hogy kemény munkával elérd, amit szeretnél. Félelemnek itt most biztosan nincs helye.

Bika – napi horoszkóp

Egy telefonbeszélgetés ma ráébreszthet arra, hogy vannak a szívedben olyanok, akik túl messze vannak tőled és nagyon hiányoznak. Érdemes elmélkedni egy kicsit a következő napokban múltról és jövőről, átgondolni, honnan, hová tartunk. Amikor pedig döntéseket hozunk a mindennapokban, mindezeket érdemes észben is tartani.

Ikrek – napi horoszkóp

Miután ma beszélgetsz valakivel, akit régen nem láttál, lehet, hogy kissé befelé forduló leszel és a szokásosnál is jobban koncentrálsz a magánügyeidre. Ha megteheted, kerüld a társaságot és inkább elmélkedéssel, olvasással töltsd el az időt. Valószínűleg feltörnek benned a régmúlt emlékei.

Rák – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy kissé eleged lesz abból, hogy egyre kevesebb idő jut önmagadra helyette viszont egyre többet kell foglalkoznod más ügyeivel. Ne feledd, hogy senkinek nem vagy a szolgája és ha valaki még kellemetlenkedik is veled, tedd helyre az illetőt. Jogod van arra, hogy eltölts magadban, vagy a kedveseddel egy kis minőségi időt.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy arra ébredsz, hogy az otthonod és a környezeted egy merő káosz. Természetes benned a vágy, hogy ezen változtass, a kérdés az, hogy lesz-e erre elég időd és energiád. Ne feledd el azonban, hogy nem kell mindent egyedül csinálnod, vond be a munkába a családtagokat is. És azt se feledd, hogy nem dől össze a világ attól sem, ha körülötted nem minden tökéletes.

Szűz – napi horoszkóp

Az a sok idő és energia, melyet belefektettél egy projektbe, ma kifizetődni látszik. Talán a karrieredben látszik egy pozitív változás, vagy beérnek végre azok a dolgok, melyekkel idáig foglalkoztál, a lényeg, hogy végre élvezheted a munkád gyümölcseit. Lazíts egy kicsit, ünnepelj és tervezd meg a következő lépést!

Mérleg – napi horoszkóp

Ma éppen akkor kaphatsz váratlan segítséget valahonnan, amikor már éppen nem számítasz rá. Nagy szükséged is lesz erre, hiszen körülötted most mindenkinek sürgős dolga akadt és egyedül maradtál. Használd ki a lehetőséget, de figyelj a részletekre is. Lehet, hogy a segítség nem teljesen önzetlen.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma körülötted mindenki sürög-forog, ami arra késztet, hogy te is átvedd ezt a ritmust. Ha nem találsz magadnak elegendő elfoglaltságot, akkor segíts be másoknak. Később ezek a segítségek jól jönnek majd, amikor neked akad több dolgod, mint amit el tudnál végezni.

Nyilas – napi horoszkóp

Azok az erőfeszítések, melyeket a közelmúltban megtettél, mára más kezdenek eredményt hozni, így időszerű, hogy áttervezd a költségvetésedet az új helyzetnek megfelelően. Légy óvatos és reális, de nem kell feleslegesen takarékoskodnod sem. Tekintsd ezt a helyzetet egy részeredménynek és nyugodtan tervezz be egy kis jutalmat is önmagadnak.

Bak – napi horoszkóp

Ma arra kényszerülhetsz, hogy olyasmiért is felelősséget vállalj, ami nem a te kötelezettséged lenne. Szeretteink néha segítségre szorulnak és ilyenkor a család az egyetlen mentsvár. Valójában ez azonban boldoggá tesz téged, hiszen szívesen segítesz azokon, akiket szeretsz.

Vízöntő – napi horoszkóp

Vannak helyzetek, amikor szó nélkül a segítségére vagyunk szeretteinknek, ma azonban helyesebben tennéd, ha csak olyasmiért vállalnál felelősséget, amelynek látod a végső kimenetelét. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy meggondolatlan döntéssel önmagadnak is kárt okozol. Számolj viszont azzal, ha nemet mondasz, feszültség okozol.

Halak – napi horoszkóp

Vannak a környeztedben olyanok, akik pontosan tudják, milyen nyomógombokat kell megnyomni nálad ahhoz, hogy meglágyuljon a szíved és azt tedd, amit ők szeretnének. Te persze ezzel pontosan tisztában vagy, de a szívnek nehéz parancsolni. Boldogan tűröd, hogy kihasználjanak. Persze ez csak egy szűk körre vonatkozik.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL