Napi horoszkóp október 31. – A hónap utolsó napja nagy veszteséget hozhat néhány jegynek

horoscope - Napi horoszkóp október 31. – A hónap utolsó napja nagy veszteséget hozhat néhány jegynek
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp október 31. – A hónap utolsó napja nagy veszteséget hozhat néhány jegynek
Facebook
0

Napi horoszkóp október 31. – A hónap utolsó napja nagy veszteséget hozhat néhány jegynek

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egy barátod az agyadra mehet a mai napon, ami miatt megkérdőjelezed a kapcsolatotokat. Habár nem szeretsz sebezhetővé válni, most el fogod mondani ennek a személynek, hogy mit érzel, így könnyítve magadon. Lehet, hogy túlságosan magadra veszel bizonyos dolgokat?

Bika

Egy szakmai kapcsolat többet követelhet tőled a mai napon, mint amit meg akarsz adni. Ha ez a munka túlságosan is leterhel, lehet, hogy más után kellene nézned. Bízz benne, hogy az univerzum támogatni fog, ha tovább akarsz lépni. Tartsd tiszteletben a szükségleteidet.

Ikrek

Sok dolgod akad a mai napon, kedves Ikrek. A felemelő az lesz, hogy egy kreatív áttörést fogsz elérni egy projekttel kapcsolatban, amin dolgozol. Légy óvatos a hasonlítgatással. Jól haladsz, hidd el, ne mások eredményei alapján ítéld meg magadat.

Rák

Megvan az esélye, hogy egy anyagi lehetőség fog felbukkanni előtted, ám amikor a pénz kerül szóba, ne félj követelőzőbbnek lenni. Ne feledd, hogy a fejlődés és az előrehaladás veleszületett jogod.

Oroszlán

Lehet, hogy nehezedre esik nemet mondani másoknak, ám ne feledd, hogy nem az szabja meg az értéked, hogy mennyit segítesz másoknak. Továbbra is az a melegszívű és nagylelkű ember lehetsz, aki eddig is és teljesen rendjén van határokat lefektetni.

Szűz

Azon kapod magad, hogy túlaggódsz valamit, ami felett nem tudsz kontrollt gyakorolni. A legjobb az lesz, ha olyan dolgokra koncentrálsz, amit kézben tudsz tartani. Ugyanakkor bátran add át a kormányt másoknak és hagyd, hogy segítsenek neked.

Mérleg

Ha pénzköltésről van szó, akkor jobban teszed, ha kitalálod, hogyan tudod gazdaságosabban kezelni a pénzedet, különösen akkor, ha ajándékozni szeretnél másoknak. Tegyél félre és csak olyasmiket vegyél magadnak, amikre valóban szükséged van.

Skorpió

Lehetőséged lesz jelentős változást elérni a karrieredben, ehhez azonban nem szabad hagynod, hogy a kétségek és az érzelmek a sikered útjába álljanak. Elismerést és figyelmet zsebelhetsz be a kemény munkáért, amit végeztél. Meg is érdemled.

Nyilas

Eléggé kötekedős és vitatkozós kedvedben leszel a mai napon. Mielőtt megosztanád, amit úgy érzel, hogy mindenképpen meg kell, előbb szánj egy percet arra, hogy átgondold, a mondandód valóban hozzáad-e valami pozitívat a helyzethez.

Bak

Úgy tűnik, hogy valami, amit reméltél, amire vágytál, nem úgy alakult, ahogyan azt elképzelted, ám ez csupán annyit jelent, hogy más megközelítést kell alkalmaznod. Képes vagy rá, de nem szabad, hogy a félelem eluralkodjon feletted és a legrosszabb képet vetítsd magad elé.

Vízöntő

Valaki többet kérhet tőled, mint amit te adni akarsz neki. Habár semmi problémád nincs azzal, hogy másokon segíts, légy óvatos azokkal, akik úgy tűnik, hogy állandóan csak követelőznek, ha rólad van szó. Nem kell, hogy mindig te légy Teréz anya.

Halak

Nyugtalan lehetsz a mai napon és a benned uralkodó túláradó energiát a munkába akarod majd fektetni, ám légy óvatos, nehogy túl sokat vállalj magadra. Priorizálj, hogy mi a legfontosabb és tedd a dolgod aszerint, közben pedig ne feledkezz meg magadról sem.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

http://www.napiutmutatasok.hu/uzenet/elhoztuk-szamodra-a-vegtelen-angyali-energia-szimbolumat-engedd-hogy-neked-is-segitsen-az-erejevel/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL