Napi horoszkóp november 9. szerda – Ma lehull a lepel és véget ér a színjáték!

horoscope - Napi horoszkóp november 9. szerda – Ma lehull a lepel és véget ér a színjáték!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp november 9. szerda – Ma lehull a lepel és véget ér a színjáték!
Facebook
0

Napi horoszkóp november 9. szerda – Ma lehull a lepel és véget ér a színjáték!

Ha ma van a születésnapod: Az elkövetkező 12 hónap számos lehetőséget fog felkínálni számodra, amelyek segítségével kiderítheted, hogy ki is vagy és mire is vagy képes valójában. Ha ezt megtudod, akkor az életcélod sem lesz titok többé és már csak rajtad áll, hogy hogyan boldogulsz vele.

Ha egyedülálló vagy, hajlamos leszel olyan embereket magadhoz vonzani, akik érzelmileg elérhetetlenek. Valaki igazán különlegessel találkozhatsz még ebben az évben. Ha párkapcsolatban élsz, nagyra fogod értékelni a kedveseddel az összes kettesben töltött percet. Egyedi meghittség alakul ki köztetek.

Kos

Az, ahogyan megválogatod a szavaidat nagy mértékben fogja befolyásolni, hogy milyen napnak nézhetsz elébe. A legjobb kimenetel érdekében beszélj finoman és higgadtan és légy olyan példa, aki képes elintézni a dolgokat anélkül, hogy kiabálna vagy káromkodna.

Bika

Ki kell majd beszélned magad egy olyan helyzetből, amibe bele sem kellett volna másznod. Legközelebb ne vegyél mindent készpénznek vagy hagyd, hogy mások döntsék el, hogyan tovább és ne te vállalj felelősséget mindenkiért.

Ikrek

Nem számít, hogy mennyire érzed magad most magabiztosnak, vigyáznod kell, hogyan kezeled a munkahelyi és pénzügyeket. Figyelmesen nézz magad elé és azonosítsd az előtted álló aknákat és kockázatos pontokat, mielőtt rájuk lépnél.

Rák

Most jobban, mint máskor, fontos, hogy kitisztítsd a fejed a zavaros és haszontalan dolgoktól és olyasmivel foglalkozz, ami valóban fontos számodra. Ugyanakkor jó alkalom lesz, hogy megmondd a többieknek, mit gondolsz róluk valójában. Légy kíméletes.

Oroszlán

Amit mások mondanak, talán meggyőzően hangzik, de a belső megérzésed azt súgja, hogy ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek előadják. Végezd el a saját kutatásaidat és bizonyosodj meg róla, hogy mi folyik itt. Magadban bízz, ne másokban.

Szűz

Egyes ötleteid nem tűnnek túl praktikusnak, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet kivitelezni őket. Bízz abban, amit az elméd sugall és kövesd az elképzeléseidet a végső eredményig. A benső hang vezetni fog, ha hagyod.

Mérleg

Tudod, hogy egyes feladatok most nagyon nehézkesnek ígérkeznek, de azzal a kozmikus aktivitással, amit az oldaladon tudsz, menni fog. Kezdj el dolgozni rajta még ma és meg se állj, amíg be nem fejezed. Nagy az esélye, hogy egy remekmű lesz készülőben.

Skorpió

Talán kétségeid támadnak egy projekttel kapcsolatban, amibe nemrég vontad bele magad, de tudni fogod, hogy már késő meggondolnod magad. Ebben az esetben az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy haladsz az áramlással és kihozod a legjobbat belőle.

Nyilas

Talán magabiztosnak tűnsz, de mélyen belül némi önbizalomhiányban szenvedsz, ami a mai napon felszínre fog törni. A fontos, hogy ne hagyd, hogy lebénítson és haladj tovább a terveid megvalósításában.

Bak

Nem egyszerű most a színfalak mögött tevékenykedni és nem is lennél ember, ha nem aggódnál amiatt, hogy ez negatív hatással lesz rád valamilyen módon. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem, de mindig elég erős vagy ahhoz, hogy kezeld ezeket.

Vízöntő

Nem számít, hogy mennyire szereted a kezedben tartani a dolgokat, számos feladatot ki kell majd adnod másoknak. Ha nem így teszel, akkor azon kapod majd magad, hogy még hétvégén is dolgozni fogsz, ahelyett, hogy lazítanál a családoddal

Halak

Lehet, hogy úgy érzed, a világ súlya hever a válladon, de az agyad meg fog győzni róla, hogy ez csak egy felnagyított illúzió. Nem vagy jobban leterhelve, mint bárki más, szóval vidulj fel egy kicsit.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL