Napi horoszkóp 2022. november 10. – Ami Téged illet!

horoscope - Napi horoszkóp 2022. november 10. – Ami Téged illet!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. november 10. – Ami Téged illet!
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. november 10. – Ami Téged illet!

Kos – napi horoszkóp

Néha nagy benned a kísértés, hogy többet mutass magadból, mint amennyit kellene. Persze természetes, ha szívesen nyűgözöd le a környezetedet a sikereiddel, de ne feledd, hogy ezzel némelyekben ellenérzést is kiválthatsz. Légy ma egy kicsit szerényebb, adj teret a többieknek is!

Bika – napi horoszkóp

Ma egy fontos területen érhetsz el eredményeket és ennek megfelelően megkapod majd a megfelelő elismerést is. De a legfontosabb mégis az, hogy te magaddal elégedett legyél és kellő önbizalommal tekints előre. Ma minden megvan benned ehhez.

Ikrek – napi horoszkóp

Az emberek, néha, amikor kérdéseket tesznek fel, nem is igazán akarják hallani a teljes igazságot. Ha pedig a szemükbe mondod, mi a valóság, megsértődnek. Ma lehet, hogy egy kis humorral kell tompítanod a fájdalmat, amit okozol majd a véleményeddel.

Rák – napi horoszkóp

Ha a képességeidre és a józan eszedre támaszkodsz, az általában bőven elég ahhoz, hogy túljuss a legnehezebb helyzeteken is. Ehhez azonban frissen és egészségesen kell tartanod a tested és az agyadat is. Olvass sokat, tájékozódj és ne feledd el a rendszeres testmozgást sem. Így szinte legyőzhetetlen leszel.

Oroszlán – napi horoszkóp

Néha olyasmire pazarolod el az idődet és az energiádat, ami valójában nem válik hasznodra és ami még rosszabb, nem is nagyon érdekel. Érdektelen emberekkel töltöd az idődet, semmitmondó beszélgetéseket folytatsz, emiatt aztán nem marad időd arra, ami igazán fontos. Ha így van, értékeld át a kapcsolataidat és törődj többet azokkal, akik igazán fontosak.

Szűz – napi horoszkóp

A napi hajtásban nem nagyon marad időnk arra, hogy elemezzük a helyzetünket és az életünket. Tedd meg ma ezt és gondold végig, mik azok a tényezők, amelyek a leggyakrabban állnak az utadba és visszatartanak téged. Fordíts energiát arra, hogy ezeket a tényezőket kiküszöböld, még ha emiatt egy kis feszültséget is kell bevállalnod.

Mérleg – napi horoszkóp

Ha a munka, amit végzel, nem okoz egy csepp örömet sem és minden nap alig várod, hogy vége legyen, akkor az életed egy jelentős részét szinte rabszolgaként éled le. Tudsz ezen változtatni. Képezd magadat, tanulj és tájékozódj! Lehet az életed más és több, mint a mostani. Akarnod kell és persze tenni érte.

Skorpió – napi horoszkóp

Ha előrelépést keresel, ha többet vársz az életedtől, akkor ne késlekedj, tegyél is ezért meg minél többet. Tájékozódj, tanulj, képezd magadat! Ha így teszel, többet látsz és értesz meg a világból. Ébredj fel, itt az ideje megszerezni azt, ami neked is jár az élettől!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma elérkezhetsz a türelmed végéhez valakivel szemben, aki már régóta próbálja feszegetni a kapcsolatotok határait. Talán nem lehet számára sem túlzottan meglepő, ha most végre lépsz és kiteszed a szűrét. Ne légy tovább gazdatest!

Bak – napi horoszkóp

Lehet, hogy már nagyon vágysz egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra, de nem úgy tűnik, hogy ma erre jutna időd. Talán a nap elején még azt sem látod, mikor végzel a feladataiddal. Ha ennek vége, azért el kellene gondolkodnod azon, hogy muszáj-e ennyi mindet magadra vállalnod. Ne legyél áldozat!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy az életed nagy részében valaki másnak az érdekében cselekszel, akkor érdemes lenne átgondolni, hogy miért van ez és hogyan lehetne változtatni rajta. Gyakran előfordul, hogy a körülöttünk lévő emberek megszokják a helyzetet, hogy valaki helyettük cselekszik, gondoskodik róluk, de hidd el, velük is jót teszel, ha erről leszoktatod őket.

Halak – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy nem te irányítod az életedet, ma egy lehetőség megragadásával megtalálhatod a megoldást a helyzetre. Tedd meg az elő lépést a szabadság irányába, de ne számíts könnyű menetre. Ez az út rögös, de hidd el, nagyon megéri, különösen a Halak számára.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL