Napi horoszkóp november 11. – Sok nehézség vár rád a mai napon!

horoscope - Napi horoszkóp november 11. – Sok nehézség vár rád a mai napon!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp november 11. – Sok nehézség vár rád a mai napon!
Facebook
0

Napi horoszkóp november 11. – Sok nehézség vár rád a mai napon!

A csillagok aktuális állása szerint a csillagjegek több szülöttjének nehéz időszak veszi kezdetét, amelyek rengeteg nehézséget tartogatnak.

Ha egyedülálló vagy, egy új terepre fogsz beszabadulni és egy csapat új embert fogsz megismerni. Lehet, hogy az igazit még nem ismered meg, de az sincs már olyan messze. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel közös hobbiba fogtok kezdeni és ez közelebb fog hozni titeket egymáshoz.

Kos

Miért veszed olyan komolyan az életet? Ideje egy kicsit ellazulnod és megértened azt, hogy a legtöbb dolog, ami miatt aggodalmaskodsz, a te fejedben kreálódik. Ragadd meg az igazán fontos dolgokat.

Bika

A világ tele van lehetőségekkel és minden egyes képes az életedet gazdagabbá és élvezhetőbbé tenni. Ami a mai napon történik, biztosítani fog róla, hogy a jó dolgok még csak most kezdődnek igazán.

Ikrek

A mai napon nehezedre esik majd higgadtnak maradni azok miatt, akik szinte sportot űznek belőle, hogy visszatartsanak a dolgaid intézésében. Egyszerűen válogasd meg, hogy kikkel kontaktálsz és haladj tovább.

Rák

Ma nem fogod megkapni a beleegyezést azzal kapcsolatban, amit csinálni szeretnél, szóval jobb, ha nem vársz rá. Legyen meg benned a kellő határozottság és bátorság, hogy kövesd az álmaidat és ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások.

Oroszlán

Teljesen különbözhet az, amit te gondolsz helyesnek és az, amit mások. Engedd, hogy mások véleményt alkossanak rólad, ettől függetlenül tarts ki a saját igazad mellett. Senkinek nem vagy a tulajdona.

Szűz

Egy fontos döntést kell meghoznod, ami egyben élvezetes döntés is lesz, mert szinte azonnal meg fogod tapasztalni, hogy anyagilag jövedelmezően választottál. Kövesd a megérzéseidet és nem lesz baj.

Mérleg

Vagy, aki vagy és ezt nem kell magyaráznod azoknak az embereknek, akik nem értenek meg téged. Az igazság az, hogy néha te sem érted önmagad, de ezt teljesen normális. Az élet sokkal élvezetesebb, ha van benne egy kis titokzatosság.

Skorpió

Mindenkinek vannak olyan emberek az életében, akiket nem különösebben kedvel és neked az ilyenből igencsak kijutott az elmúlt napokban. Maradj higgadt és ne engedd, hogy hatással legyen rád. Hamarosan véget ér az időszaka veled.

Nyilas

Igen, lehet, hogy valaki megbántott téged, de ezt nem használhatod kifogásként arra, hogy eltávolítsd az életedből. A bolygók azt súgják, hogy a sorsotok össze van fonódva és meg is szakítod vele a kapcsolatot, a jövőben újra keresztezni fogják egymást az útjaitok.

Bak

Egyáltalán nem érzed magad motiváltnak és ez nem lustaság miatt van, távol áll attól. Egyszerűen csak szükséged van valami igazán nagy volumenű, fontos dologra, ami inspirálhat.

Vízöntő

Bármit is tervelj ki a mai napra, menj és tedd meg, a lehetőségeid szerint a legjobb formádat add. Fontos emberek fognak figyelni téged, és amit látnak az pozitív vagy negatív irányban, de befolyásolni fogja a hírnevedet.

Halak

Ami az elkövetkező 24 órában fog zajlani, korántsem lesz olyan katasztrofális, mint azt sokan lefestik. ’Miért ilyen negatívak?’, gondolod majd magadban. Mert abban bíznak, hogy feladod, és szabad utat engedsz majd nekik a pályán. Ne így legyen.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL