Napi horoszkóp 12. – Halak, Rákok, Kosok, Szüzek, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők ez a ti napotok lesz!

horoscope - Napi horoszkóp 12. – Halak, Rákok, Kosok, Szüzek, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők ez a ti napotok lesz!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 12. – Halak, Rákok, Kosok, Szüzek, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők ez a ti napotok lesz!
Facebook
0

Napi horoszkóp 12. – Halak, Rákok, Kosok, Szüzek, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők ez a ti napotok lesz!

Kos – napi horoszkóp

Vannak az életednek olyan területei, ahol már régóta itt lenne az ideje, hogy átvedd az irányítást. Ha a dolgokat magad körül reálisan értékeled, ennek már rég meg kellett volna történnie. Persze, ha változtatsz bármin magad körül, az könnyen lehet, hogy ellenállásba ütközik, de legyen az magánéleti, vagy munkahelyi téma, biztosan megéri, ha a saját kezedbe veszed a gyeplőt.

Bika – napi horoszkóp

Semmi okod arra, hogy bizalmatlan legyél a partnereddel, te mégis gyakran érzel valamit, ami elbizonytalanít. Próbáld meg ma elhessegetni magadtól a negatív gondolatokat és koncentrálj a pillanat örömére, amikor együtt töltitek az időt. Tedd félre a kétséget és próbálj egy kicsit megbízni benne.

Ikrek – napi horoszkóp

Talán még te sem vagy teljesen tudatában annak, mennyit jelentesz a környezeted számára. Te vagy az a titkos összetevő, amely összetartja a dolgokat és szerencsés az körülötted, akinek jut abból, ami belőled sugárzik. Ma valaki szeretne még közelebb kerülni hozzád, neked kell eldönteni, hogy méltó-e erre.

Rák – napi horoszkóp

Ma egy rossz hír miatt kissé zárkózottabb lehetsz a szokásosnál és akarva-akaratlanul elutasítást sugárzol a környezeted felé. Ha nem ez a célod, akkor nyílj meg egy kicsit és segíts a körülötted lévőknek abban, hogy bejussanak a burok alá, ami körülötted képződött. Persze nem mindenkinek kell bejutni oda.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma szinte szikrázol, annyi energia áramlik benned és tele vagy tettvággyal, tervekkel. Amire kevesebb figyelmed jut, az a romantika és a szerelem. Talán nem mindenki örül ennek maximálisan a környezetedben, de neki most türelmesnek kell lennie veled. Nagy dolgok vannak készülőben.

Szűz – napi horoszkóp

Valakihez sokkal közelebb kerültél mostanában és úgy érzed, egyre mélyebben sodródtok egymás karjaiba. Ha érzed az örömöt és izgalmat a közelében, amit ilyenkor érezni kell, akkor engedd el és szabadítsd fel magad a gátlások alól. Tegyél félre ma minden mást, ha kettesben vagytok.

Mérleg – napi horoszkóp

Neked általában mindenről megvan a magad véleménye és ezt gyakran el is mondod, de ennek ára is van. Bizonyos emberek nem nagyon szeretik, ha a szembe jön velük a valóság és emiatt távolságtartóak lehetnek veled. Néha a racionális viselkedés az, ha megkíméljük a másikat attól, hogy általunk kelljen szembesülnie a tényekkel. Hagyni kell, hogy önmaguk jöjjenek rá.

Skorpió – napi horoszkóp

Általában nehezen adod át az irányítást az életed felett, ahhoz, hogy erre képes legyél, nagyon meg kell dolgoznia az illetőnek. Ha viszont valaki nálad körön belül kerül, abban igyekszel feltétlenül megbízni. Egészen addig, amíg vissza nem él ezzel. Ma nagy az esély arra, hogy ilyesmi történik veled. Valaki kipottyan a bizalom köréből, talán örökre.

Nyilas – napi horoszkóp

Ha valaki megbánt, általában nehezen engedsz fel vele kapcsolatban. Talán már rég megbocsátottál az illetőnek, de azon a láthatatlan falon belülre még nagyon sokáig nem engeded be. Most valakinek, akit már jó ideje várakoztatsz, talán már ismét bizalmat szavazhatnál. Megérdemli.

Bak – napi horoszkóp

Ha valakit szeretsz, általában elhalmozod minden jóval és igyekszel a kedvére tenni szinte mindenben. Ez nem mindig jó taktika. Néha érdemes kisebb dózisokban adagolni magadat, hogy a másik jobban kiélvezhesse és főleg, hogy fenn tudd tartani az érdeklődést magad iránt.

Vízöntő – napi horoszkóp

Bár nálad nagyon fontosak az érzelmek és szinte minden döntésedben benne vannak, ma nagyon fontos lesz, hogy egy ügyben érzelemmentesen gondolkodj. Vannak esetek, amikor kizárólag a józanésznek van szerepe és bármennyire is fáj, csakis a saját érdekeinket kell nézni. Ma így kell megoldanod egy helyzetet.

Halak – napi horoszkóp

Talán úgy érzed, hogy egy kapcsolatban nem szabad minden lapot kiteríteni, mivel akkor sérülékennyé válsz, ez azonban nem mindig igaz. Néha érdemes megmutatni valakinek a sebezhetőségünket, hiszen pont ez tesz minket vonzóvá a másik szemében. Főleg, mert valószínűleg ő is pontosan így van ezzel.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL