Napi horoszkóp november 13. – Halak, Mérleg, Rák, Ikrek, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Skorpió, Bak

horoscope - Napi horoszkóp november 13. – Halak, Mérleg, Rák, Ikrek, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Skorpió, Bak
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp november 13. – Halak, Mérleg, Rák, Ikrek, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Skorpió, Bak
Facebook
0

Napi horoszkóp november 13. – Halak, Mérleg, Rák, Ikrek, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Skorpió, Bak

A csillagok mai állása szerint néhány jegy szülötte legyen óvatos a hét utolsó napján, nagy kísértés fenyegeti ugyanis őket!

Kos

Most nagyon költekezős kedvedben vagy és ezzel semmi gond nincs, mindaddig, amíg van miből. De ha nem ez a helyzet, akkor jobb, ha visszaveszel, mert komoly pénzügyi gubancba keveredhetsz miatta.

Bika

A bolygók azt javasolják, hogy a napi rutin cselekvések helyett, mint az időben evés (ami persze fontos), helyezz nagyobb hangsúlyt a lényegesebb dolgokra. Ne feledd, a szeretet teszi kerekké a világot.

Ikrek

Valamilyen rutin feladat, ma nagyobb figyelmet fog igényelni, ezért nem fogod tudni a felelősséget kiadni a kezedből. Végezd el a munkát te magad, így lesz a legbiztosabb. Hidd el, a megbecsülés sem marad el.

Rák

Nagy a kísértés, hogy jelenetet rendezz valami miatt, de ez biztos, hogy jó ötlet? A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy a visszafogottság lesz ma a legjobb stratégia. Intézd el higgadtan a dolgokat, úgy sokkal jobb eredményre tudsz jutni.

Oroszlán

Munkaadóid és egyéb hatalmi helyzetben lévő személyek árgus szemekkel fognak figyelni, úgyhogy jobb, ha összekapod magad és a legjobb formádat hozod. Egy kis erőfeszítéssel sokra viheted és végül a csúcson találod majd magad.

Szűz

A szórakozás szektorodban ma különös kozmikus aktivitás mutatkozik, amely izgalmas élményekre hívja fel a figyelmet. Ez viszont csak akkor következhet be, ha hajlandó vagy nyitottá válni. Ne kérdezz másokat, hogy mit kellene tenned, csak kövesd a belső hangot.

Mérleg

Az egód eddig túlságosan elnyomva érezte magát és a felszínre törhet, ami nem baj. Néha ledobhatod magadról a tökéletesség köntösét. Jobb nyíltan átbeszélni egy konfliktust, mint visszafojtani a feszültséget.

Skorpió

Nyújtsd ki a kezed valaki felé, akinek szüksége van rá. Tudod, hogy kiről van szó és azt is, hogy miért érzi magát így. Néhány kedves szó is nagyon sokat jelenthet, talán többre nincs is szükség.

Nyilas

Miért húzod fel magad annyira egy ügyön, ami igazából nem is olyan fontos? Legyen szó bármiről, próbáld meg visszafogni magad, mert a dolog kezdi a kapcsolatodat is negatívan befolyásolni.

Bak

Bármit megkapsz, amire csak gondolsz a mai napon, szóval jobban teszed, ha pontosítod az álmodat és hagyod, hogy az univerzum tegye a dolgát az érdekedben. Elég, ha tiszta szíveddel hiszel benne és sikerülni fog.

Vízöntő

A legfontosabb, hogy úgy bánj az emberekkel, ahogyan szeretnéd, hogy veled is bánjanak. Felejtsd el a régmúlt konfliktusait, hogy kinek volt igaza és ki tévedett. Fordulj mindenki felé szeretettel és meglátod, hogy mennyivel jobban fogod érezni magad.

Halak

Nem biztos, hogy a legbölcsebb dolog most valami olyat csinálni, ami tiltott, még ha nagyon csábító is. Az tény, hogy szabad akarattal rendelkezel, de ha mégis balul sülnek el a dolgok, tudd, hogy senkit, csakis magadat hibáztathatod.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL