Napi horoszkóp 2022. november 14. – A tökéletes pillanat

horoscope - Napi horoszkóp 2022. november 14. – A tökéletes pillanat
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. november 14. – A tökéletes pillanat
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. november 14. – A tökéletes pillanat

Kos – napi horoszkóp

A mai napodra igazán nem lehet panaszod. Szinte minden jól halad körülötted és a hangulatod is jó lesz. Ha bármilyen új dologba szeretnél kezdeni, akkor a a rendkívül alkalmas lehet erre. A kreatív energiáid is a csúcson vannak, így, ha valamilyen alkotó tevékenységet végeznél, ne fogd vissza magadat! Estére pedig várhatsz egy különleges eseményt egy különleges személlyel.

Bika – napi horoszkóp

Ma nagyon vigyáznod kell, mit kívánsz, mert könnyen lehet, hogy az végül valóra válik. Gondolkodj pozitívan és nagyon ügyelj arra, hogy ne kerekedhessenek felül a negatív gondolatok a fejedben. Ne feledd, hogy a mai nap jó az esély arra, hogy valami új induljon el az életedben és tegyél róla, hogy ez az új, jó is legyen.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma váratlanul teljesülhet egy vágyad, ami talán annyira hirtelen jön, hogy még ijesztő is lehet egy kissé. Pedig, ha belegondolsz, ezek a dolgok nem véletlenül történnek veled. Mindenért megdolgozol keményen, így pont az a természetes, ha sikert érsz el. Élvezd ki a dolgot, de ne feledkezz meg a szeretteidről sem.

Rák – napi horoszkóp

Ha megtettél mindent annak érdekében, hogy megfelelő pénzösszeghez juss, ma lesz a nap, hogy siker koronázza az erőfeszítéseidet. Végre beérik a munka gyümölcse és a legnagyobb gondod hamarosan az lehet, mire költsd el, vagy mibe fektesd a megszerzett javakat. Dönts felelősen és gondolj a saját jövődre is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma hirtelen eltűnik pár akadály az életedből és talán még meg is lepődsz, mennyire közel kerülsz ahhoz, hogy egy álmod valóra váljon. Nem csoda, hogy remekül érzed ettől magadat és az sem, hogy felcsap benned a szenvedély. Romantikus partnered pedig ennek nagyon fog örülni.

Szűz – napi horoszkóp

Vannak napok, amikor egyedül szeretsz dolgozni, de a mai nap nem lesz ilyen. A munkahelyeden, vagy akár az otthonodban építs egy csapatot, de az irányítást vedd saját kézbe. Mutasd az utat a többieknek és a nap végén mindenki örömmel nyugtázhatja, mennyire jól működött így a dolog.

Mérleg – napi horoszkóp

Ma elérheted a célodat, bármilyen régen is vársz rá. Ha pedig előtted a lehetőség, élj vele és használd ki, amit eléd tár az élet. Hozd ki a legtöbbet a mai napból, mert nem mindig áll össze ennyi minden az érdekedben. Ne feledj olyanokat is bevonni, akik ugyanabba az irányba tartanak, mint te.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy úgy érzed, összeesküdött ellened minden és a dolgok elkezdenek kicsúszni az irányításod alól. Ez talán egy kicsit ijesztő, de ne feledd, nem irányíthatod a körülötted lévő világ minden egyes darabját. Néha történnek olyan dolgok, melyek felett nincs hatalmunk. Fogadd el és igazítsd az életedet ehhez.

Nyilas – napi horoszkóp

Lassan kezded úgy érezni magadat, mint egy maraton futó a fél távnál. Kezdesz beleszürkülni a monoton munkába és még nagyon messze érzed az út végét. A jó hír az, hogy te közben megállhatsz pihenni, kikapcsolódni. Tedd is meg! Sportolj egy kicsit, szórakozz és legfőképpen aludd ki magad.

Bak – napi horoszkóp

Ma izgalmas nap vár rád és a szokásosnál is magabiztosabban kell fellépned, mert ez nagyban befolyásolhatja a napod sikerét. Ügyelj a jó megjelenésre, figyelj oda magadra és jól fontold meg, kinek mit és hogyan mondasz. Ha sikeres leszel, akkor jó benyomást keltesz azokban, akiknek a pozitív döntése nagyban segíti a jövődet.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma egy tervre lesz szükséged, amelyet nem biztos, hogy egyedül kell elkészítened. Igaz, hogy megvan benned minden tudás és energia ehhez, de ha igazán jó eredményt akarsz elérni, akkor egy csapatra van szükséged. Ha belevágsz, az eredmény majd mindenki várakozását felül fogja múlni.

Halak – napi horoszkóp

Ma a fizikai energiád és a szellemi képességeid is csúcson járnak, így ha terveid vannak valami új dolog beindítására, akkor ideális az időpont. Ha egy változást indítanál be a saját életedben, akkor pedig a mai nap legyen az, amikor megteszed az elő lépést.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL