Napi horoszkóp 2022. november 15. – A hiányzó darabka

horoscope - Napi horoszkóp 2022. november 15. – A hiányzó darabka
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. november 15. – A hiányzó darabka
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. november 15. – A hiányzó darabka

Kos – napi horoszkóp

A mai napod átitatott lehet romantikával és intimitással. Egy eseményen, vagy összejövetelen ez még csak felerősödik, ahol találkozhatsz valakivel, aki a jövőben különleges helyet foglalhat el a szívedben. Ha partnereddel töltöd a napot, akkor pedig számíts arra, hogy a köztetek lévő kapocs tovább erősödik.

Bika – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy megteheted és lehetőséged nyílik rá, segíts ma valakin, aki nehezebb helyzetben van nálad. Egy ilyen tettel magadon is segítesz, mivel az érzés, amely ilyenkor átjár, semmihez sem fogható. Adományozz, segíts egy elesett emberen, vagy kapcsolódj egy akcióhoz!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma értékes, közelebbi kapcsolatot építhetsz ki valakivel, akit talán már ismertél régebbről. Ez annyira ösztönző lehet, hogy arra sarkall, új utakat járj be az életedben. Az inspiráció, amely ma ér talán a karrieredre lehet jó hatással, de az is lehet, hogy a magánéletedben hoz friss élményeket. Vagy talán mindkettőben.

Rák – napi horoszkóp

Néha már egy finom pöccintés, egy elejtett megjegyzés is elég ahhoz, hogy kimozdítson bennünket a holtpontról. Ma egy olyan látogatód érkezhet, aki segít abban, hogy valamiben végre igazi előremozdulást érj el. Inspirációt, ötletet kaphatsz tőle, amitől új úton indulhatsz el.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma nagy hasznát veheted egy véletlen találkozásnak. Talán ihletet kapsz ahhoz, hogy egy régóta fennálló problémát megoldj, de az is lehet, hogy erőt merítesz ahhoz, hogy egy egészen új úton indulj el. Ma meglehet az a bizonyos hiányzó láncszem.

Szűz – napi horoszkóp

Ma egy új, kreatív pénzkereseti módszerrel kereshetnek meg, amely elsőre nagyon csábító és könnyű bevételt ígér. Ez lehet, hogy így is van, ezért ne vesd el elsőre a lehetőségét, hogy csatlakozz. Viszont légy nagyon óvatos azonnal, ha kiderül, hogy valójában a pénzedet, vagy az adataidat akarják. Ha így van, azonnal távozz!

Mérleg – napi horoszkóp

Ma együtt töltheted a nap egy részét egy egészen különleges emberrel, akinek a társasága felszabadítóan hat rád. A vele töltött idő annyira inspiratív számodra, hogy képes leszel egészen új távlatokban gondolkodni. Hozd ki a legtöbbet ebből a kapcsolatból!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma az elméd egészen különleges dolgokra lehet képes, így figyelj oda önmagadra a szokásosnál is jobban. Legyen nálad jegyzetfüzet, hogy le tudd írni a gondolataidat, ötleteidet és ha teheted, tölts el egy kis időt meditációval is. Nagyon hasznos lehet ez számodra a jövőre nézve.

Nyilas – napi horoszkóp

A terveid nagyon ambiciózusak és a kreativitásod ma csúcsra jár, így olyan érzésed lehet, hogy egész nap szinte zümmög az agyad és cikáznak benne a legkülönbözőbb gondolatok. Sehova ne menj ma jegyzetfüzet nélkül, nehogy bármi is kárba vesszen abból, ami az elmédben ma megszületik.

Bak – napi horoszkóp

Ma megtapasztalhatod, hogy a kreativitás, amely téged annyira jellemez, nem mindenre elég. Néha keménynek kell lennünk és le kell mondanunk fontosnak vélt dolgokról, hogy célt érjünk. A mai nap pont ez történhet: áldozatot kell hoznod, le kell mondanod valamiről, olyanról, amit szeretsz.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma jó előadó képességre lehet szükséged, mivel valakit meg szeretnél győzni valamiről. Légy inspiratív és magabiztos, de nagyon ügyelj a megfelelő külsőre is. Készülj vázlattal, legalább fejben, ahol a lehetséges kérdésekre is legyen válaszod. Sok függhet a mai naptól.

Halak – napi horoszkóp

Ma egy ismerősöd úgy ad neked tanácsot, hogy talán nem is tud róla. Néha egy ártatlan beszélgetés is megindít bennünk valamit, amelynek olyakor egészen komoly következményei is lehetnek az életünkben. Ma nagy esélye van annak, hogy ez veled megtörténik.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL