Napi horoszkóp 2022. november 17. – Halak, Rákok, Kosok, Szüzek, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők ez a ti napotok lesz!

horoscope - Napi horoszkóp 2022. november 17. – Halak, Rákok, Kosok, Szüzek, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők ez a ti napotok lesz!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. november 17. – Halak, Rákok, Kosok, Szüzek, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők ez a ti napotok lesz!
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. november 17. – Halak, Rákok, Kosok, Szüzek, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők ez a ti napotok lesz!

Kos – napi horoszkóp

Bár néha talán azt érzed, hogy többet is elérhettél volna az életben, ha visszagondolsz a tíz évvel ezelőtti önmagadra és őszinte vagy, akkor még te sem gondoltad volna, hogy idáig jutsz. Igen, sikeres vagy és ezt annak köszönheted, hogy mindig is voltak céljaid, szilárd elhatározásod és ezért meg is tetted, amit kell. Légy büszke önmagadra!

Bika – napi horoszkóp

Ha ma ingerlékeny vagy, az azért van, mert túl nagy rajtad a nyomás. Lehet, hogy túl nagyok az elvárásaid. Vedd figyelembe, hogy egy nap neked is csak 24 órából áll és néha pihenni sem ártana. Légy egy kicsit kíméletesebb önmagaddal, nem kell mindig mindent 100%-osan teljesíteni.

Ikrek – napi horoszkóp

Néha érdemes átgondolni, hogy elegendő időt töltesz-e azokkal, akik a legfontosabban számodra. Nem szabad elhanyagolni a személyes kapcsolatokat, mert azokat nem pótolja semmi és senki. Ha az életed munkával töltött része jelentősen nagyobb, mint a magánéleted, akkor az biztosan nem optimális.

Rák – napi horoszkóp

Néha csak azért hallgatunk el dolgokat a szeretteink elől, hogy megkíméljük őket a felesleges izgalomtól. Most azonban valamit muszáj lesz megbeszélned azokkal, akik a legfontosabbak számodra. Ezt a dolgot ne akard egyedül megoldani. Szükséged lesz szerető segítő kezekre.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ne hagyd, hogy a bizonytalanság, vagy a féltékenység megzavarjon abban, hogy partnereddel eltölts egy kellemes estét ma. Tervezz be valami különlegeset és ne törődj azokkal a hangokkal, amelyek megpróbálnak megzavarni. Lehet, hogy valaki nem a legjobbat akarja neked?

Szűz – napi horoszkóp

Ma a türelem nem lesz az erősséged, így, ha sokat kell várnod valahol, könnyen az idegeidre mehet a dolog. Pedig előfordulhat, hogy ma egy dugó, vagy a nagy tömeg miatt nem haladsz megfelelően előre, úgyhogy készülj fel ezekre a helyzetekre lelkileg! Nagy levegő, türelem!

Mérleg – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma kritikával illetnek, melyet kissé túl keménynek találsz és talán azt érzed, hogy igazságtalanul bántanak. Ne érezd így. Maradj nyugodt és próbáld megérteni az okokat. Ami hasznos, azt fogadd meg, a többivel pedig ne foglalkozz. Inkább tanulj a helyzetből, amibe kerülsz.

Skorpió – napi horoszkóp

Vigyázz, hogy ne ess áldozatul a naivitásodnak és ne engedd, hogy egy elsőre szimpatikusnak tűnő idegen becsapjon. Néha, amikor vágyunk valamire, annyira szeretnénk, hogy teljesüljön, hogy olyanra is igent mondunk, amiről valahol belül tudjuk, hogy nem igazi. Hallgass az ösztöneidre, az ma sem csal meg.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy úgy érzed, egy kis levegőre, térre van szükséged és nem akarsz látni senkit sem a közeledben. Menj ki a szabadba, vagy zárkózz be egy időre egyedül a lakásodba, de oldd meg, hogy egy kicsit le legyél választva azoktól, akikkel a mindennapjaidat töltöd. Néha kell egy kis magány, még neked is.

Bak – napi horoszkóp

Ha folyton elégedetlen vagy a körülötted lévőkkel, akkor el kellene gondolkodnod azon, hogy nem te teszed-e túl magasra mások számára a mércét. Az emberek nem tökéletesek és néha bizony hibáznak is, fogadd el. Emiatt felesleges folyton veszekedni, vitatkozni. Légy ma egy kicsit türelmesebb a környezeteddel!

Vízöntő – napi horoszkóp

A mindennapok káoszában néha csak néhány futó pillanat jut önmagadra és arra, hogy minőségi időt tölts el, szinte semmi esély. Szakítsd meg most pár napra ezt a körforgást és fontold meg, hogy kikapcsolsz legalább egy rövid időre mindent az életedből. Tervezz be egy napot telefon, tévé is internet nélkül. Furcsa lesz, de eredményes!

Halak – napi horoszkóp

A mai napod legyen lassú és laza. Ha kapkodsz, sietsz, akkor ugyanis ma nagy az esélye annak, hogy végül hibázol. Ne kockáztass. A teendőidből húzd ki a kevésbé fontosakat és azokat, melyek nem nagyon sürgősek. Maradt egyáltalán valami azon a listán?


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL