Napi horoszkóp 2022. november 18. – Ma kiderülnek a dolgok

horoscope - Napi horoszkóp 2022. november 18. – Ma kiderülnek a dolgok
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. november 18. – Ma kiderülnek a dolgok
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. november 18. – Ma kiderülnek a dolgok!

Kos – napi horoszkóp

Ma egy érdekes pletyka, vagy hír irányíthatja rá a figyelmedet, hogy a magánéletedben többet kell tenned azért, hogy minden zökkenőmentes legyen. Jobban kell figyelned a kommunikációra a partnereddel és néhány olyan témát is napirendre kellene tűzni, amely eddig tabutéma volt közöttetek.

Bika – napi horoszkóp

Hiába szeretnél szíved szerint mindenkinek segíteni magad körül, nem lehet a világ össze problémáját a válladra venni. Sokkal jobb, ha az emberek maguk oldják meg a problémájukat, mintha készen kapnak megoldásokat, vagy éppen te oldod meg helyettük. Van neked éppen elég saját gondod, foglalkozz ma inkább azokkal.

Ikrek – napi horoszkóp

Ha adódik egy helyzet a családban, vagy a szűkebb környezetedben, ahol cselekedni kell, nem biztos, hogy mindig neked kell a legelőször foglalkozni a dolgokkal. Nem kell azt érezned, hogy minden a te felelősséged, igenis vállaljon részt a feladatból más is. Ma jó alkalmad lehet, hogy a gyakorlatban is átruházz bizonyos felelősségeket valaki másra.

Rák – napi horoszkóp

Ma egy ötletet szeretnél megbeszélni valakivel, egy elképzelést és nagyon fontos számodra, hogy a másik hogyan viszonyul ehhez. Mielőtt belekezdenél, gondold át, mit fogsz mondani és hogyan válaszolsz a kérdésekre. Ha jól csomagolod a dolgokat és megfelelően érvelsz, támogatásra találsz. Ha nem, inkább csak egy vitát generálsz majd.

Oroszlán – napi horoszkóp

Az, hogy megvalósul-e az álmod, vagy kudarcot vallasz, attól függ, hogy az elmúlt időszakban milyen erőfeszítéseket tettél meg az ügy érdekében. Ma eljöhet az a pillanat, amikor számot kell vetned és szembe kell nézned a valósággal egy számodra fontos ügyben. Bárhogy is lesz, egy szakasz lezárul az életedben.

Szűz – napi horoszkóp

Néha neked is nehéz kifejezni az érzéseidet, hiába is szeretnéd elmondani a társadnak, mennyire szereted és fontos számodra. Talán azt érzed, ha teljesen kiadod magad, azzal védtelenné válsz, pedig ez nem igaz. Neki tudni kell, mit érzel iránta és ha visszaél ezzel, jobb, ha kiderül, hogy nem érdemel meg téged.

Mérleg – napi horoszkóp

Remekül mennek a magánéleti dolgaid, de ügyelned kellene arra, hogy fokozatosan mélyedj el a dolgokba és ne egyszerre akarj mindent. Ha kisebb részletekben adagolod magadat, nem fordulhat elő, hogy a partnerednek sok lesz egyszerre belőled. Jobb lassan ízlelgetve enni egy finom tortát, mint egyszerre befalni az egészet.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma döntést kell hoznod, mert válaszúthoz ért az életed. Talán félsz a döntéstől, de ha magadba nézel, már pontosan tudod, hogy melyik a helyes irány. Amelyiket a szíved mutatja. Ragaszkodj ehhez, különben sohasem lehetsz boldog, a nélkül pedig mi értelme bárminek?

Nyilas – napi horoszkóp

Minden készen áll, mindent tudsz, megtehetnéd, hogy elindulsz az úton, de te valamire még mindig vársz. Lehet, hogy a tudatod legmélyén azt érzed, valamit elfelejtettél, vagy nem vettél figyelembe fontos dolgokat. Tedd fel a legfontosabb kérdést: akarom ezt? Ha a válasz igen, ne késlekedj sokat!

Bak – napi horoszkóp

Ma egy váratlan telefonhívás megszakíthatja és meg is változtathatja a napodat. Próbálj összeszedetten reagálni a hírre és ne úgy, mint egy csapdába esett nyúl. Végy egy nagy levegőt és vedd számításba a lehetőségeket. Ha profin kezeled a dolgokat, hamar lerendezed a váratlant. Ha szétcsúszol, oda a mai napod.

Vízöntő – napi horoszkóp

Az agyad magas fordulatszámon zümmög úgy, hogy más talán ebbe bele is szédülne. Más talán a töredékét sem lenne képes feldolgozni azoknak az információknak, melyek neked egy nap végigcikáznak a fejedben. Ne feledd azonban megosztani az eredményeidet és elvárásaidat a környezeteddel, mert senki sem gondolatolvasó.

Halak – napi horoszkóp

Talán ma úgy érzed, a körülötted lévő emberek csalódást okoznak neked és unalmasak, hiszen mindig ugyanazokat a köröket futod velük és a beszélgetéseitek is mindig ismétlődnek. Ha nagyon unod a dolgokat, töltsd a napot magadban, vonulj el egy kicsit és csinálj valamit egyedül. Sétálj, olvass, fuss egyet, de ami a fő: pihend ki őket.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL