Napi horoszkóp november 20. – Halak, Mérleg, Rák, Ikrek, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Skorpió, Bak

horoscope - Napi horoszkóp november 20. – Halak, Mérleg, Rák, Ikrek, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Skorpió, Bak
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp november 20. – Halak, Mérleg, Rák, Ikrek, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Skorpió, Bak
Facebook
0

Napi horoszkóp november 20. – Halak, Mérleg, Rák, Ikrek, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Skorpió, Bak

Kos

Ma talán azt gondolod, hogy a függetlenség és az elköteleződés között kell döntened, de ha jobban belegondolsz és egy kicsit szakítasz a hagyományos elképzelésekkel, akkor rájöhetsz, hogy a kettő együtt is megy. Felejtsd el az ósdi gondolkodási modelleket és vedd észre, hogy ma a lehetőségek korántsem olyan korlátozottak számodra, mint pár éve.

Bika

Hiába is próbálkoznak vele, téged nem lehet megváltoztatni, ha nem akarod. Talán a családod egyes tagjai erről álmodoznak és próbálkoznak rendesen, de egy Bika akaratát megtörni elég nehéz lenne. Talán megkönnyíthetnéd a dolgukat azzal, hogy elmagyarázod nekik, hogy felesleges az erőlködésük.

Ikrek

Néha képesek vagyunk lehetetlen helyzeteket valószínűtlenül sokáig fenntartani és beleragadni olyan kapcsolatokba, melyek valójában mérgezőek és elszívják az energiánkat. A mai nap visszanyerheted a függetlenségedet és végre elszakadhatsz valakitől, akitől már régóta szeretnél nagyobb távolságot tartani.

Rák

Ha a most következő időszakban a legjobb formádat szeretnéd hozni, akkor érdemes segítőket is bevonnod a dologba. Talán a család elsőre nem örül a lehetőségnek, de hidd el, mire összeáll minden, mindenki azt fogja mondani, megérte. A közös munka erősíti a közösségi szellemet és mindenki úgy érzi, hozzátett valamit a sikerhez.

Oroszlán

Az előtted álló napok nem lesznek könnyűek számodra. Te a stabilitást és a nyugalmat szereted, de most feszültség és bizonytalanság vár rád. Ne aggódj túlságosan, mert ez az időszak pár nap alatt elmúlik. Enyhülés jön utána, hiszen nem csak neked fáj, ami történt.

Szűz

A kétség és a gyanakvás előbb-utóbb mindig feszültséget szül és te most tele vagy ezekkel az érzésekkel. Gondolkodj el, hogy vajon mi táplálja ezeket az érzéseket benned? A konkrét tapasztalat, vagy netán csak egy kedves ismerős pletykái? Ne csak azt nézd, mit mondanak, hanem azt is, hogy ki mondja!

Mérleg

Bármi legyen is a gondod, maradj higgadt. Még akkor is, ha elakadsz valahol, vagy úgy érzed, valaki akadályoz, ne veszítsd el a fejed ma. Ha nyugodtan kezeled a problémákat, akkor sokkal gyorsabban úrrá leszel azokon. Ha már minden simán megy, akkor foglalkozhatsz azzal is, hogy mi, vagy ki okozta azokat.

Skorpió

Amilyen elfoglalt vagy, jelenleg nem sok esélyed van arra, hogy a partnereddel újítsatok a kapcsolatotokon, de hamarosan esélyed lesz arra, hogy egy kis színt vigyél a magánéletedbe. Addig is igyekezz fenntartani a várakozás izgalmát azzal, hogy már most felvillantasz valamit abból, hogyan képzeled el a következő együtt töltött kikapcsolódást.

Nyilas

Ha úgy érzed, hogy folyamatosan üldözöl valamit, ami közben talán egyre messzebb kerül tőled, akkor el kellene gondolkodnod azon, hogy vajon jó célpontot választottál-e magadnak. Van egy elképzelésed az életedről, de abba talán nem minden és mindenki illik bele körülötted. Döntsd el, mi a fontosabb!

Bak

Keress fedezéket, mert ma könnyen lehet, hogy körülötted egy érzelmi hullámvasút zakatol egész nap. Lesz, aki kitörő jókedvvel, lesz, aki nagyon lehangoltan közeledik hozzád és néha azon kapod magad, hogy már nem is emlékszel, ki mit mondott. Ha teheted, ma inkább mutatkozz nagyon elfoglaltnak és hagyd ki a körülötted zajló drámát.

Vízöntő

Magabiztos és bátor vagy és ezt a környezeted is látja rajtad. Ma viszont válaszúthoz érkezel, ahol egy rossz döntés sok gondot okozhat neked és a környezetednek egyaránt. Nem csoda, ha meginogtál, hisz nagy kockázatot készülsz vállalni. Hallgass a megérzésedre és ha úgy érzed, hagyd az egészet. Ne azzal törődj, ki mit mond.

Halak

Lehet, hogy néha kétségeid vannak önmagaddal kapcsolatban, de ma pont nem kellene ilyesmivel foglalkoznod. Most annak van az ideje, hogy mindent beleadj és dolgozz a sikerért. Ahhoz pedig, hogy ez sikerüljön, ma valakit a magad oldalára kell állítanod.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL