Napi horoszkóp november 21. – A mai üzenet számodra nagyon fontos!

horoscope - Napi horoszkóp november 21. – A mai üzenet számodra nagyon fontos!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp november 21. – A mai üzenet számodra nagyon fontos!
Facebook
0

Napi horoszkóp november 21. – A mai üzenet számodra nagyon fontos!

Ha ma van a születésnapod: Nem számít, hogy mennyire sikeres voltál az elmúlt hónapokban, még nagyobbra fog szélesedni a mosolyod és csak úgy ragyogni fogsz az elkövetkező évben. Ezt üzenik most neked a csillagok. Használd ki ezt a csodás időszakot.

Ha egyedülálló vagy, nagyon élvezni fogod a randizás időszakát, ugyanakkor találkozhatsz egy olyan emberrel, akin kívül másra már nem fogsz vágyni. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel sokat fantáziáltok közös utazásokról. Légy sokkal megértőbb párod érzéseivel.

Kos

Ne félj kimutatni az érzéseidet mások előtt. Lehet, hogy úgy gondolod, ha felfeded azokat, akkor másoknak az a benyomása támad, hogy gyenge vagy, pedig az az igazán nagy bátorság, ha be mered vallani, hogy kétségeid támadtak.

Bika

A magabiztosságod az eget veri és ott is fog maradni az elkövetkező napokban is. Ne pazarold az idődet apró-cseprő dolgokra. Intézd el a halaszthatatlanokat, hogy jusson időd arra, ami valóban lényeges.

Ikrek

Gyakran dilemmázol, hogy megtegyél-e valamit, mert attól tartasz, hogy balul sülhet el és bolondot csinálsz magadból. A mai nap azonban más lesz és épp ezért fog nagy változást hozni az életedbe. Szerencse és siker övezi utadat.

Rák

A sikeres bolygóállás fel fogja turbózni az önbecsülésedet. Bármit is szeretnél elérni az életben, most képes leszel rá, csak meg kell mozdulnod érte. Ha nagyban gondolkozol és cselekszel, akkor a jutalom is hamarosan a tiéd lesz.

Oroszlán

A mai üzenet számodra az, hogy több időt kellene töltened a családoddal. Nem számít, hogy mennyire ambiciózus vagy és hajt a sikervágy, időt kell szánnod azokra is, akiket szeretsz. Valódi, minőségi időre gondolunk.

Szűz

Lehet, hogy most nagyon nagyok az elvárásaid magaddal kapcsolatban egy munka miatt, de hagynod kellene időt a pihenésre is. Az utazás és a társasági események most jó csillagállást élveznek, úgyhogy koncentrálj ezekre.

Mérleg

A jószerencse az elkövetkező 48 órában az utadat fogja keresztezni és igen, megérdemled. Ugyanakkor a szeretteid is megérdemlik, hogy osztozzanak veled ebben az örömben, úgyhogy közösködj velük.

Skorpió

Az élet szép és még ennél is jobb lehet. A bolygók munkálkodása miatt úgy fogod érezni, hogy bármi és akármi lehetséges. A hited pedig nagy húzóerő lesz benne.

Nyilas

Próbálj meg két lábbal a földön maradni a következő 24 órában. Nagyon könnyedén el tudod ragadtatni magad és azt gondolni, hogy semmi nem futhat vakvágányra. Maradj optimista, de ne naiv.

Bak

Azon idő alatt, amíg általában csak egy vagy két dologgal vagy képes végezni, most képes leszel akár tízet is letudni. De emlékezz, nem kell mindent egyedül csinálnod. A családod és a barátaid örömmel fognak segíteni neked, csak kérned kell.

Vízöntő

Minél keményebben dolgoztál az elmúlt hetekben, annál nagyobb jutalomra számíthatsz az elkövetkező napokban. Légy óvatos, nehogy a siker túlságosan a fejedbe szálljon és túl sok extra felelősséget vegyél a nyakadba. Elég van már ott így is.

Halak

Most minden fantasztikusan alakul az életedben és a kozmikus aktivitás is a te kedvedre dolgozik. Minden dolog lehetséges, amit csak el szeretnél érni. Használd ki a kreativitásodat és a pozitív romantikus energia adta hátszelet.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL