Napi horoszkóp 2022. november 22. – Fontos üzenet minden csillagjegynek

horoscope - Napi horoszkóp 2022. november 22. – Fontos üzenet minden csillagjegynek
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. november 22. – Fontos üzenet minden csillagjegynek
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. november 22. – Fontos üzenet minden csillagjegynek

Kos

Ezekben a napokban nagy szervezkedés zajlik körülötted és ennek te is aktív részese leszel. Összejövetelek, családi programok dőlnek el és megkezdődnek az ehhez kapcsolódó vásárlások. Ezt az időszakot te is nagyon szereted és ami még különleges benne, hogy sokkal nagyobb az esélye annak, hogy egy rég nem látott baráttal is összefutsz valahol. Valaki olyannal is, akitől megint egy kicsit beléd csap a villám.

Bika

Ma könnyen lehet, hogy egy meglepő információba botlasz és fel kell ismerned benne a nagy lehetőséget. Ez lehet egy új kapcsolat kialakítása valakivel, vagy módszer a jövedelmed növelésére, de az is elképzelhető, hogy új ajtó tárul ki előtted, amelyen belépve egy új világ tárul eléd. Légy résen, mert minden rajtad múlik most!

Ikrek

Ha ma új lehetőségekkel keres fel valaki, légy nyitott, mert könnyen lehet, hogy olyasmit hallasz, amit használni tudsz a jövőben. Ha mindez kapcsolatos lesz a modern technológiákkal, akkor fogadj el egy meghívást akár rendezvényre is. Izgalmas dolgokat tudhatsz meg.

Rák

Ma meglátogathat valaki, amitől okkal vagy izgatott. Talán egy rég nem látott kedves ismerős toppan be valami újdonsággal, vagy egy érdekes ajánlattal. Mindezek mellett légy körültekintő és ne csak azt nézd, mennyire szimpatikus az illető. Különösen légy óvatos, ha pénzügyeket is érint a dolog.

Oroszlán

Hirtelen olyan nagy mennyiségű információ zúdul rád a napokban, hogy elég nehéz kiválogatnod ezek közül melyik érdekes számodra és melyik nem. Szerencsére ma már mindennek utána nézhetsz az interneten és érdemes is megtenni, mivel ma már ott dőlnek el a dolgok. Ha bizonytalan vagy, kérj tanácsot olyantól, akiben megbízol!

Szűz

Szánj rá időt és energiát, hogy bővítsd a számítástechnikai ismereteidet. Ha ebben a témában lemaradsz, akkor ma már sok mindenből kimaradsz, hiszen annyi mindenben megkönnyíti az életünket a technika. Néha azonban a jóval bejön néhány rossz dolog is. Ezeket kell kiszűrni és ehhez kell egy kicsit mindig tanulni.

Mérleg

Ma értékesnek tűnő információk birtokába juttat olyan valaki, akitől ezt nem is vártad volna. Örülj annak, hogy az illető ennyire önzetlenül segít neked, de azért legalább egy kicsit légy óvatos is. Néha a dolgok nem olyanok valójában, mint amilyennek látszanak.

Skorpió

Ma egy társadalmi, politikai kérdés könnyen vitát szíthat közted és egy közeli ismerősöd, akár rokonod között. Mielőtt nagyon belelovalnád magad a dologba, gondolkodj el azon, ér-e ennyit ez az egész. Végül úgy sem fogjátok meggyőzni egymást semmiről és egyáltalán nem baj az, ha bizonyos dolgokról mást gondoltok. Pont így természetes.

Nyilas

Lehet, hogy mostanában egyre többet foglalkoztatnak a társadalmi kérdések és az interneten is elolvasol szinte mindent, ami ezzel kapcsolatban eléd kerül. Ne feledd, hogy jó dolog a tájékozottság, de légy mindig szkeptikus mindazzal, amit a közösségi oldalak eléd tesznek. Tájékozódj több forrásból! Nem mind arany, ami fénylik.

Bak

Talán azt látod, hogy körülötted mások sokkal jobban kihasználják a lehetőségeiket, mint te. Ha így látod, kérj tanácsot tőlük, mivel tudnád növelni te is a hatékonyságot. Izgalmas és ösztönző információkat kapsz majd és kiderülhet az is, hogy ők pont olyannak látnak téged, mint te őket. Így végül a te tanácsaidra is szükség lehet.

Vízöntő

Ha a közeljövőben egy utazást tervezel, akkor készülj fel jó előre a helyből, ahová ellátogatsz. Sokkal élvezetesebb egy ilyen út, ha már kész információkkal érkezel a célodról. Különösen sok és értékes információt tartalmaz ilyesmiről az internet. Használd!

Halak

Ma már, hiába járta ki valaki az iskolát, gyakran, mire elvégzi, amit kell, az ismeretei elavulnak. Ne hagyd abba az ismeretszerzést soha, hiszen csak így tarthatsz lépést a világgal. Fejleszd a készségeidet és ha kell, akár ülj vissza az iskolapadba is. Ez a legjobb befektetés manapság.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL