Napi horoszkóp 2022. november 23. – Fontos üzenet minden csillagjegynek

horoscope - Napi horoszkóp 2022. november 23. – Fontos üzenet minden csillagjegynek
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. november 23. – Fontos üzenet minden csillagjegynek
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. november 23. – Fontos üzenet minden csillagjegynek

Kos

Az elmúlt napok nagy hajtása után, nem kellene csodálkoznod azon, ha ma már nagyon fáradt vagy. Mielőtt azonban pihenhetnél, még szükség lesz egy fontos találkozót, vagy egy rövidebb utazást lebonyolítanod. Egy a jövődet érintő kérdésre, viszont már ma választ kapsz valakitől, de lehet, hogy nem azt, amit vártál.

Bika

Néha fárasztó lehet, hogy miközben te teljes erőbedobással haladnál előre és dolgoznál, mások részéről az apátiát és a nemtörődömséget tapasztalod. Nem neked kell elvégezni a munkát mások helyett, ilyesmire ne is gondolj. Inkább mutasd meg nekik, milyen az, ha te sem csinálsz semmit. Hidd el, egy nap sem kell és mindenki észreveszi a hiányodat.

Ikrek

Hamarosan egy új történet kezdődik az életedben, ahol hasznosíthatod mindazt, amit az elmúlt időszakban megtanultál, tapasztaltál. Mielőtt azonban belekezdenél az újba, el kell varrnod néhány szálat és ez nem úszható meg konfliktusok nélkül. Előtted a feladat, hogy ezek minél kisebbek legyenek.

Rák

Az elmúlt időszakban jó néhány problémát meg kellett oldanod és nagyrészt sikerrel jártál, így mostanra már kellene érezned ezek hatását. Ha ez még sincs így, akkor a hiba a te készülékedben van. Lehet, hogy te akkora problémamegoldó vagy, hogy problémák nélkül nem is érzed jól magad? Lazíts és élvezd az életet! Megérdemled!

Oroszlán

Ha megtanulnád megélni és kiélvezni a saját sikereidet, akkor sokkal jobban éreznéd magadat a bőrödben. Vedd észre, hogy mennyi mindent elértél és tanuld meg szeretni önmagadat. Ma a bolygók állása is segít ebben, úgyhogy igazán nem kell nemet mondanod, ha egy kellemes programra invitálnak olyanok, akik elismernek és szeretnek.

Szűz

Ha egy kissé elveszettnek érzed magadat mostanában, akkor lehet, hogy egy kis meditációra lenne szükséged. Gondold át, hogy minden úgy alakul-e az életedben, ahogyan ezt szeretnéd? Megfelelő emberekkel vagy körülvéve? Jó irányba tartasz? Ha a válasz bármelyik kérdésre is nem, akkor dolgod van. Sohasem késő alakítanod magad körül néhány dolgot.

Mérleg

Az elmúlt hetek káosza után végre egy kicsit biztonságosabb vizekre evezel és megtalálod a nyugalmat, még ha csak egy rövid időre is. Ha teheted, töltsd el ezt a pár napot pihenéssel és foglalkozz kizárólag önmagaddal. Ha belefér, lepd meg magadat valamilyen személyes dologgal, hiszen igazán megérdemled.

Skorpió

Ha változtatnál a viszonyrendszeren és az eddigi életeden, akkor ne csak magadban morgolódj, hanem cselekedj! Nem kell félned a változtatástól és attól sem, hogy az eddigieknél erőteljesebben állj ki önmagadért. Sokkal fontosabb vagy a környezetednek, mintsem hagynának elmenni.

Nyilas

Az elkövetkező napokban lehetőséget kell adnod önmagadnak arra, hogy elemezd a közelmúlt történéseit. Ha úgy érzed, hogy az életed így nem halad a megfelelő irányba és ez neked elfogadhatatlan, zárd le mielőbb a dolgokat és nyiss új lapot. Túl rövid az élet ahhoz, hogy várakozzunk valamire, ami sohasem jön el.

Bak

Ma használd a napot arra, hogy áttekintsd, mennyire kerültél közel a céljaidhoz az elmúlt időszakban. Csalódott vagy, vagy épp hogy túlteljesítettél és ideje új célokat kitűzni? Mielőtt azonban drasztikus döntéseket hoznál bármiről, aludj egy napot és gondold át még egyszer. Lehet, hogy holnap másképpen értékeled a dolgokat.

Vízöntő

Ha eldöntöttél valami, kitűztél magad elé egy célt, ne hagyd, hogy bárki, bármi is megakadályozzon benne, hogy elérd. Nem mindenkinek tetszik, amit most tenni fogsz, de neked most elsősorban a saját érdekeidet kell nézned. Hosszú távú hatása van annak, hogy ma miként cselekszel, így felelősen kell gondolkodnod.

Halak

Szétszórtnak érzed magad? Ez azért van, mert már megint ezer dolgot akarsz egyszerre csinálni. Így viszont semmit sem tudsz időben befejezni és állandó csúszásban vagy. Próbáld elérni, hogy a dolgokat ne egyszerre, hanem egymás után végezd el. Most például hány ablak van megnyitva a monitorodon?


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL