Napi horoszkóp 2022. november 24. – Fontos üzenet minden csillagjegynek

horoscope - Napi horoszkóp 2022. november 24. – Fontos üzenet minden csillagjegynek
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. november 24. – Fontos üzenet minden csillagjegynek
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. november 24. – Fontos üzenet minden csillagjegynek

Kos – napi horoszkóp

Ma könnyen lehet, hogy felfokozott érzelmekkel találkozol a környezetedben, aminek a hatása alól te sem tudod kivonni magadat. Egy őszinte vita néha belefér minden emberi kapcsolatba, de azt azért ne hagyd, hogy ez elfajuljon és sértődöttség legyen a vége.

Bika – napi horoszkóp

Ma tisztán kell gondolkodnod és racionálisan mérlegelned, amikor eldöntöd, hogy részt veszel-e egy vitában, hogy bizonyítsd az igazad. Csábító lesz, hogy így engedd ki magadból a felgyülemlett gőzt és ezzel a másikra zúdítsd az elmúlt napok feszültségét, de hidd el, ez nem méltó hozzád. Csináld inkább nyugodtan, elegánsan!

Ikrek – napi horoszkóp

A törekvéseid, hogy mindig higgadt és kiegyensúlyozott légy, néha kudarcba fulladnak és a mai napod pont ilyen lehet. Vannak helyzetek, amikor egyszerűen már nem lehet elfogadni a másik viselkedését a béke érdekében. Ne érezd rosszul magad attól, ha időnként nálad is elszakad a cérna.

Rák – napi horoszkóp

Ma készülj fel arra, hogy váratlan és intenzív hatása lehet rád valaminek, melynek következtében nehéz lesz megőrizned az önuralmadat. Persze adódhat olyan helyzet, amikor ezt nem is kell megtenned. Egyszerűen ereszd ki a gőzt, védd meg magad és ne hagyd, hogy hátrébb lökjenek. Neked is vannak jogaid és nem kell másokat hagyni eléd kerülni.

Oroszlán – napi horoszkóp

Nem kötelező fenntartanod a jó viszony látszatát azokkal, akik ezt nem érdemlik meg. Aki sohasem áll melléd, nem segít, ha szükséges és a céljai épp a te céljaiddal ellentétesek, azoknak nyugodtan mondd a szemébe a véleményedet. Nem kell bizonyítanod senkinek semmit, nekik aztán végképp nem.

Szűz – napi horoszkóp

Ma ügyelj arra, hogy ne akarj több mindent letudni egy nap alatt, mint amennyi lehetséges. Vedd figyelembe a körülményeket és tervezd a napodat lazábban a szokásosnál. Ma ugyanis miden kicsit lassabban halad majd, mint ahogyan szeretnéd.

Mérleg – napi horoszkóp

Mielőtt az össze energiádat elpazarolod ma valami olyasmire, amit később is megtehetnél, állj meg és gondolkodj. Könnyen lehet, hogy egy kicsit átgondoltabb szervezéssel megspórolhatnál magadnak egy csomó bosszúságot. Azon is gondolkodj el, hogy vajon mekkora áldozatot érdemes vállalni. Nem lenne valami ésszerűbb megoldás is a problémára?

Skorpió – napi horoszkóp

Ma gondolkodj el azon, hogy érdemes-e esetleg erőn felül bevállalnod valamit, amiben aztán nem sok köszönet lesz. Talán érdemesebb kisebb léptékben gondolkodni, nem kell neked dobni a legnagyobbat a környezetedben. Nem kell bizonyítanod senkinek semmit.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma egy vitában lehetőséged lesz érvelned amellett, amiben hiszel. Lehet, hogy keletkezik némi feszültség, de ezt érdemes lehet most bevállalni, mivel te lehetsz a katalizátora egy olyan eseménysorozatnak, melynek a végén mindenki hálás lesz neked, hogy volt bátorságod kimondani, amit senki sem mert.

Bak – napi horoszkóp

Ma egy cél mozgatja minden gondolatodat és nem nyugszol, amíg el nem éred azt. Lehet, hogy keményen meg kell küzdened érte és nagyon valószínű, hogy feszültségekkel lesz teli ez a nap, de végül azt fogod gondolni, megérte a fáradtságot, akármi is legyen az.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma annyira leköti valami a figyelmedet, hogy talán még azt sem veszed észre, ami pont az orrod előtt történik. Pedig nagyon kellene ügyelned valakire, aki ellened dolgozik és éppen most készül valami olyat elkövetni, amivel komoly bosszúságot okozhat neked.

Halak – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy szembe kerülsz a családtagjaiddal egy ügyben és el kell döntened, hogy meghajolsz-e a többiek akarata, véleménye előtt. Lehet, hogy most az okos kompromisszum segítene abban, hogy a következő hetek ne felesleges feszültségek kezelésével teljenek.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL