Napi horoszkóp 2022. november 25. – Fontos üzenet minden csillagjegynek

horoscope - Napi horoszkóp 2022. november 25. – Fontos üzenet minden csillagjegynek
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp 2022. november 25. – Fontos üzenet minden csillagjegynek
Facebook
0

Napi horoszkóp 2022. november 25. – Fontos üzenet minden csillagjegynek

Kos

Ma nagy öröm érhet, hiszen valaki a környezetedből kifejezi, mennyire fontos vagy számára és arra kér, hogy segítsd neki, vagy vegyél részt az élete egyik nagyon fontos eseményén. A hozzád közelállók ragaszkodása, szeretete mindig nagyon fontos volt számodra, így most méltán érzed magadat a mennyekben.

Bika

Kreatív gondolkodásod és újszerű ötleteid nagyobb hasznodra lehetnének az életedben, ha megtanulnád kezelni azt a valahol mélyen gyökerező önbizalomhiányt, amelytől nagyon nehezen tudsz szabadulni. Szabadítsd fel magadat ezektől a béklyóktól és kezdj el végre úgy szárnyalni, ahogyan mindig is szerettél volna!

Ikrek

Ma igazán nem lehet panaszod arra, hogy magányosan telik a napod. Bárhová mész, bármit is csinálsz, körülötted rengeteg ember lesz, bár nem biztos, hogy pont azok és olyanok, amiket szeretnél. Ha jól állsz hozzá a dolgokhoz, akkor viszont szórakoztató is lehet ez a helyzet. Figyeld magad körül az embereket, a viselkedésüket!

Rák

Ha keresel, mindig találsz magadnak feladatot és ez ma fokozottan így lesz. Arra azonban biztosan nincs szükség, hogy mindent a mai napba akarj belezsúfolni. Végezd el azokat, amelyek nem tűrnek halasztást, a többit pedig hagyd későbbre. Csinálj magadnak egy szabad délutánt, estét, igazán rád fér. Hamarosan úgyis felpörögnek az események körülötted.

Oroszlán

Mostanában egyre több benned az elvágyódás távoli helyekre, ami nem csoda, hiszen most igazán csábító gondolat lehet egy egzotikus utazás. Ha úgy érzed, nem teheted meg ezt mostanában, akkor sem kell teljesen lemondanod a gondolatról, hogy elkalandozz valamerre. Megteheted mindezt fejben. Tervezz meg egy álomutazást, nézz utána a költségeknek, számolj és még az is lehet, hogy kiderül, nem is olyan elérhetetlen az az álom.

Szűz

Ha valakiről már egy ideje nem hallottál, még nem biztos, hogy aggódnod kellene miatta. Talán az élete bonyolultabb lett mostanában, vagy többet kell teljesítenie és nem marad ideje a kapcsolattartásra. Felesleges bármilyen elméletet felállítani ez ügyben. Egyszerűen hívd fel, vagy üzenj neki és kérdezd meg, mi van vele.

Mérleg

Néha nagyon elfoglalt vagy, így vannak olyanok a családban és a közeli barátok között, akire mostanában nem nagyon jutott időd, hogy meglátogasd, vagy beszélj vele. Ne feledd azonban, hogy az idő telik és egyre fogy azon napok száma, amelyeket együtt tölthetünk a szeretteinkkel. Nehogy egy nap arra ébredj, hogy már elveszett a lehetőség és te túl kevésszer éltél vele.

Skorpió

Ha túlságosan belelovalod magadat egy feladatba és szinte állandóan azzal foglalkozol, könnyen elveszítheted a realitásérzékedet, amitől nagyon megnő a hibás öntések lehetősége. Állj meg néha és foglalkozz valami egészen mással, vagy pihenj. Ha később újra visszatérsz, lehet, hogy más szemszögből látod majd a dolgokat.

Nyilas

Ha egy kissé belezavarodtál a pénzügyekbe és nem igazán tudod, melyik ujjadat harapd, érdemes úgy csinálni, mint a nagyok. Egy családi költségvetést ugyanis kicsiben ugyanúgy érdemes megtervezni, mint ahogyan a komoly vállalatok csinálják. Meg kell vizsgálni, melyik megoldás a hatékonyabb és mi az, amit egyáltalán nem kell megvalósítani. Gondolkodj és a végén ki fog derülni, minden fontosra akad pénz, csak okosabban kell elkölteni!

Bak

Ma egy számodra fontos személy a segítségedet kéri, de ez ellentétben állhat azzal az ígérettel, melyet a családod felé tettél. Nehéz lehet a döntés, hiszen mindkét irányba szeretnél megfelelni, de két helyen nem lehetsz egyszerre. Okos kompromisszumot azonban találhatsz egy kis szervezéssel és a végén a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad.

Vízöntő

Ma tehetetlennek érezheted magadat, amikor egy rokonoddal, vagy hozzád közelálló személlyel úgy hallod, hogy baj történik. Próbálj nyugodt maradni, mivel valószínűleg az első hírek túlzóak, vagy nem fedik a valóságot. Csak, ha már minden részletet ismersz, akkor találd ki, mit lépsz az ügyben. Addig időpazarlás bármit tenni.

Halak

Ma egy összejövetelre, vagy vendégségbe kellene menned, de nem igazán van hozzá kedved. Úgy érzed, hogy unalmas és semmitmondó program vár rád olyanokkal, akik nem igazán szeretnek. Ez azonban nem valószínű, hogy így van. Talán kritikusan szemlélnek téged, de valójában nagyon is fontos vagy számukra. Ha nincs jó kedved, maradj csendben, de ne foszd meg őket a társaságodtól.Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL