Napi horoszkóp december 20. – Csillagjegyek, most figyeljetek!

horoscope - Napi horoszkóp december 20. – Csillagjegyek, most figyeljetek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp december 20. – Csillagjegyek, most figyeljetek!
Facebook
0

Napi horoszkóp december 20. – Csillagjegyek, most figyeljetek!

Kos – napi horoszkóp

Nagyon sok mindent elértél és körülötted mindenki nagyra értékel. Mégis van benned néha kétség, hogy elég jó vagy-e. Ne feledd, ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, önmagadat jobban kell szeretned. Ne csak mások támogatására figyelj, támogasd te is önmagadat!

Bika – napi horoszkóp

Mindenki számára nagyon fontos a múlt és legyen az jó, vagy rossz dolog, a jelenünkre is komoly hatással van. Mindezek mellett neked most elsősorban a jövőddel kell törődnöd és az úgy nem megy, ha mindig visszatérően a múltban történt dolgokon rágódsz. Lépj túl ezeken és foglalkozz inkább azzal a lehetőséggel, ami előtted áll!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy dráma kellős közepébe csöppenhetsz, de vedd észre, hogy mindennek egy jelentéktelen probléma az alapja. Sokkal valószínűbb, hogy a feszültség levezetésére használják a felek a vitát, úgyhogy ne súlyosbítsd a dolgokat azzal, hogy még te is részt veszel benne.

Rák – napi horoszkóp

Ma szembe kell nézned valamivel, ami miatt az életed egyik fontos darabja kerülhet veszélybe. Képes vagy arra, hogy megbirkózz a kihívással, de a nehézségek rá kell, ébresszenek arra, hogy némely dologban változtatnod muszáj. Egy életmódváltáshoz mit szólnál?

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha valamin változtatnál az életedben, akkor a mai napon elég erőd és energiád lesz arra, hogy megszabadulj bizonyos korlátoktól. Tedd meg, amit kell és ne nézz hátra. Csak így tudod magad mögött hagyni magadból, amit már régóta szeretnél.

Szűz – napi horoszkóp

Itt az ideje, hogy megtegyél egy merész lépést, melyet magadban már régóta tervezel. Amit eddig létrehoztál magad körül, mind értelmét veszti, ha nem lesz bátorságod a következő lépcsőfokra felállni. Hittel és önbizalommal minden sikerülni fog, vágj bele!

Mérleg

Ma belső motivációd adja az erőt ahhoz, hogy a munkádat megfelelően végezd. A karriereddel kapcsolatban viszont hamarosan döntéseket kell hoznod. Elfogadod a neked felkínált lehetőséget, vagy más utat választasz?

Skorpió

Ma érzelmileg igencsak labilis lehetsz, mivel úgy érzed, hogy egyre több megoldandó probléma tornyosul a fejed felett. Ráadásul a környezetet mintha akadályozna az előrehaladásban. Ha valaki nagyon az utadban áll, akkor megismerheti az agresszív énedet is most.

Nyilas

Ne hagyd, hogy a környezeted olyan irányba vigyen, amerre nem akarsz menni. Ha valamit elképzeltél, akkor menj végig azon az úton, még ha nehezebbnek is tűnik olykor.

Kos – napi horoszkóp

Ami néha a szívekben történik, arra nem lehet racionális magyarázatot adni, vannak dolgok, melyek csak megtörténnek és nem lehet változtatni rajtuk. Gondolj erre ma, amikor egy történetet hallasz, ami áttételesen téged is érinthet. Csak annyit tehetünk, hogy elfogadjuk a dolgokat úgy, ahogyan vannak és megpróbálunk belőle jó következtetést levonni saját magunk számára.

Bika – napi horoszkóp

Vajon elégedett vagy a sorsod alakulásával, vagy van, amin változtatni szeretnél? Hamarosan itt az ideje ugyanis egy számvetésnek, amikor áttekinted az elmúlt időszakot az életedben. Talán az is fontos lenne, hogy meghozz néhány fontos döntést, amelyhez viszont nagy szükség van arra, hogy a megfelelő kérdéseket tedd fel önmagadnak. Ma egy hír kapcsán felmerülhet benned valami és nem hagy nyugodni.

Ikrek – napi horoszkóp

Valószínűleg veled is az a helyzet, hogy ha a családodról van szó, semmi sem egyszerű és erre a mai napod ékes bizonyítékkal szolgálhat. Tervezhettél ugyanis mára bármit, valaki szemrebbenés nélkül adhat más irányt a dolgoknak körülötted és ezúttal talán arra sem lesz lehetőséged, hogy ellentmondj.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL