Napi horoszkóp december 25. – Válaszd ki a csillagjegyed és megmondjuk mi történik ma veled!

zodi - Napi horoszkóp december 25. – Válaszd ki a csillagjegyed és megmondjuk mi történik ma veled!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp december 25. – Válaszd ki a csillagjegyed és megmondjuk mi történik ma veled!
Facebook
0

Napi horoszkóp december 25. – Válaszd ki a csillagjegyed és megmondjuk mi történik ma veled!

Kos

Ma egy olyan helyről kaphatsz támadást, ahonnan nem számítanál rá. Ráadásul úgy érezheted majd, hogy a családtagjaid sem állnak ki melletted egyértelműen. Lehet, hogy nem értenek meg téged igazán, hiszen bonyolult lelked van és nem mindenkinek engedsz bepillantást. Kezeld bölcsen a helyzetet!

Bika

Ma érzelmileg túlfűtött állapotban lehetsz, ami miatt egy reakciód egy kisebbfajta drámát generálhat körülötted. Használd ki a figyelmet arra, hogy tisztázz pár dolgot magad körül és hogy megkapd végre, amit akarsz!

Ikrek

A mai nap pörgősnek ígérkezik és az agyad is ennek megfelelően működik majd. Tartsd az irányt és az ütemet egész nap és a racionális éned ki fogja hozni a helyzetekből amit csak lehet. A szíved és az eszed összhangja ma akár csodákat is tehet.

Rák – napi horoszkóp

Ha ilyen sokan elismerik a munkádat és a felkészültségedet, akkor miért érzed magad mégis néha ennyire bizonytalanul? Nézz magad körül és figyeld a szempárokat, ahogyan rád néznek. Mi kell még, hogy el hidd, te mennyire fontos vagy nekik? Lazíts és élvezd a szeretteid közelségét, ne gondolj ma semmi másra!

Oroszlán – napi horoszkóp

Azt te is tudod, hogy néha túl szigorúan ítéled meg önmagadat és másokat is. De azt is tudod, hogy ezen azért változtatnod kell és a mai nap jó alkalom lehet arra, hogy egy nagyobb lépést tegyél meg ezen az úton. Lazíts, örülj, dicsérj és légy büszke magara és a szeretteidre is. Menni fog!

Szűz – napi horoszkóp

Általában a mai nap nem a legalkalmasabb időpont arra, hogy belekezdjünk az egészséges életmódba, de nálad azért ma mutatkozhatnak jelek arra, hogy nem nagyon lehet már tovább várni és el kell kezdened tudatosabban élni. Nem égetheted mindkét végén a gyertyát. Ha másra nem, egy fogadalomra jó lehet a mai nap is.

Mérleg

Ma egy kis nyugtalanság vehet erőt rajtad, amely cselekvésre fog ösztönözni. Van valami a levegőben, ami arra szólít, hogy mozgásba lendülj. Használd ki ezt a napot, hogy rendbe tedd magad körül azokat a dolgokat, melyekre régóta készülsz. Ne várd meg, amíg elszáll az ihlet és kisurran a lehetőség az ablakon!

Skorpió

Használd fel a ma benned lobogó tüzet arra, hogy az életed egyik területén elindíts egy változást. Semmi okod rá, hogy tovább várj, használd ki a kínálkozó lehetőséget! Most van a legnagyobb esélyed a sikerre. Tervezz!

Nyilas

Ma legyél egy kicsit önző, minden jogod megvan arra, hogy időnként magadat helyezd az első helyre. Mindenki megértheti, hogy neked néha magadra is kell gondolnod. Ne törődj azzal sem, ha mások ezért neheztelnek.

Bak – napi horoszkóp

Talán az utóbbi időben néha aggódtál a pénzügyek miatt, de a mai nap nem arról kell szóljon, hanem a csendes, örömteli személődésről. Ráadásul minden jel arra utal, hogy a vagyoni helyzeted hamarosan jó irányba változik. Egyszóval minden adott, hogy ma végre csak lazíts és élvezd a munkád gyümölcsét és azok társaságát, akiket a legjobban szeretsz.

Vízöntő – napi horoszkóp

Az nem kérdés, hogy ezt a napot is élvezni fogod, bár az elmúlt évek rutinja alapján előzetesen nem vársz semmi különlegeset a mai naptól. Lehet azonban, hogy tévedsz ebben. Történik ma ugyanis valami, amitől ez az ünnep igazán emlékezetes marad mindenki fejében.

Halak – napi horoszkóp

Bár az életed minden területét igyekszel jól kézben tartani, azért jó, ha közben számíthatsz valakire, aki levesz néhány terhet a válladról. Ma azonban neki nem pontosan úgy sikerülnek a dolgok, ahogyan elterveztétek, így végül neked kell még többet beleadni. Próbáld azért humorosan felfogni a dolgot, amennyire csak lehet!


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL