Napi horoszkóp december 29. – Ha az alábbi csillagjegyek egyike van, ma légy óvatos!

zodi - Napi horoszkóp december 29. – Ha az alábbi csillagjegyek egyike van, ma légy óvatos!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp december 29. – Ha az alábbi csillagjegyek egyike van, ma légy óvatos!
Facebook
0

Napi horoszkóp december 29. – Ha az alábbi csillagjegyek egyike van, ma légy óvatos!

A hét utolsó napjához, a vasárnaphoz érkeztünk, amihez a csillagok azt kérik mindenkitől, hogy legyenek ma nagyon óvatosak, bármiről is legyen szó. 

Kos

Olyan emberek fognak szívességet tenni neked, akiket alig ismersz. Elsőre talán gyanakvó leszel, de egy belső hang meg fog győzni róla, hogy a hozzáállásuk valóban őszinte. Kezdd az újévet azzal, hogy új baráti kapcsolatokat építesz ki.

Bika

Ez egy olyan újév lesz, amire biztosan emlékezni fogsz. Ha már belekezdtél valamibe, akkor biztos lehetsz benne, hogy az utazás egyszerre lesz kellemes és jövedelmező. Amellett olyan emberekkel fog összehozni a sors, hogy meggyőződsz róla, az élet igazán csodálatos.

Ikrek

Azokat az érzéseket, amelyek már évek óta formálódnak benned, ideje volna kiereszteni a világba. Ha vannak köztük negatívak, abból gond lehet, ezért fontos, hogy találj egy módszert, amellyel az ártalmas gondolatokat építőekké változtasd.

Rák

Légy óvatos azzal kapcsolatban, hogy kit segítesz ki, mert nem mindenki mond neked igazat, aki azt állítja. Nem kell kőszívűnek lenned, de azzal légy tisztában, hogy bizonyos emberek szeretnek játékot játszani. Téged senki nem kötelez arra, hogy ebbe beszállj.

Oroszlán

Lélekben kicsit a munkahelyeden vagy, ami némileg érthető, hiszen sok szabadnapod volt már és ég benned a tettvágy. Ünnepeld meg tisztességesen az újévet és készülj fel, a következő esztendő adta lehetőségekre.

Szűz

Lehet, hogy te nem bízol magadban, de mások hisznek benned, ezért jobb, ha nem okozol csalódást. A 2019-es év igazán dinamikusan fog indulni és a kozmikus aktivitás azt sugallja, hogy ez így is fog maradni.

Mérleg

Valami, amit a mai napon hallasz, nagy örömmel fog eltölteni. Lényegében bármiről lehet szó, egy a fontos: meg fogsz győződni róla, hogy a következő év nagyon különleges lesz.

Skorpió

Eldöntöd, hogy az újévet friss szemlélettel fogod várni, ami azt jelenti, hogy megszabadulsz minden elképzeléstől, amely már lejárt lemez. Egyetlen gondolat legyen a hajtóerőd, mégpedig az, hogy „Minden lehetséges.”

Nyilas

A  jó hírnevednek igyekszel megfelelni a feléd támasztott elvárásoknak. Azonban a munkát most tedd félre. Ha nem tudsz szórakozni az ünnepi időszakban, akkor mikor fogsz? Az életnek a szeretetről és az örömről kellene szólnia.

Bak

Ami most következik be az életedben, az nagy változást hozhat. Ez elsőre talán drámaian hangzik, de a kozmikus aktivitás a jegyedben arra utal, hogy nincs olyan, amire most ne lennél képes. Ha a következő napokat felpörgeted, akkor a 2019-es év is különleges lehet.

Vízöntő

A magabiztosságod vissza fog térni és az újév kezdetére teljesen ki leszel cserélve. Nagyon sok minden volt a fejedben az elmúlt hetekben és már kezdett az egészséged kárára menni. Élvezd az életet.

Halak

Hallani fogsz valamit, amiből hasznod származhat, ezért jobban teszed, ha megragadod a lehetőséget. Ne aggódj amiatt, hogy láthatóan kevés dolgot tettél azért, hogy ekkora szerencséd legyen. Tudd, hogy az univerzumban semmi nem történik véletlenül. Megérdemelted.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL