Napi horoszkóp december 30. – Az év vége több jegynek sok-sok meglepetést tartogat!

horoscope - Napi horoszkóp december 30. – Az év vége több jegynek sok-sok meglepetést tartogat!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp december 30. – Az év vége több jegynek sok-sok meglepetést tartogat!
Facebook
0

Napi horoszkóp december 30. – Az év vége több jegynek sok-sok meglepetést tartogat!

Már csak 2 nap van hátra a 2022-es évből, ami mindenkiből kivált valamit. Több csillagjegynek sok-sok meglepetést tartogat az év utolsó előtti napja.

Kos

Ha nem tetszik a jelen helyzeted, akkor tegyél ellene. Azért ne vesd alá magad mások akaratának, hogy nekik jó legyen, mert az sokkal nagyobb veszteséget fog okozni számodra. Változtass és kezdd el most azonnal.

Bika

Ami az elkövetkező napokban fog történni, az egész életedet a feje tetejére állíthatja. Ez az elképzelés téged talán felvillanyoz, de aggodalmat fog kelteni azokban, akik nem hasonló hozzáállásúak. Biztosítsd őket, hogy minidig ott leszel nekik.

Ikrek

Mások farkast kiáltanak a mai napon, de úgy tűnik, hogy te ezt nem akarod észrevenni, de miért is tennéd, hiszen minden rendben működik. Csak légy óvatos, hogy a siker utáni hajszádban nehogy lemaradj valamilyen fontos részletről.

Rák

Próbálj meg módot találni arra, hogy egy hobbidból pénzt csinálj. Nem kell munkát váltanod vagy felmondanod, egyszerűen rá kell jönnöd, hogy hogyan profitálhatsz abból, amivel szeretsz foglalkozni.

Oroszlán

Minél jobban hangsúlyozza valaki, hogy bízhatsz benne, neked annál óvatosabbnak kell lenned. Igen, lehetséges, hogy túlságosan is gyanakvó vagy, de a bolygók arra figyelmeztetnek, hogy nem lehetsz eléggé óvatos.

Szűz

Azt gondolod, hogy tudod, mi a legjobb a barátodnak, de ez valóban így van? Még ha igaz is, akkor sem kell belemásznod az életébe és saját kezűleg változtatni a dolgokon. Ahogy te, ő is egy független személy, ezt tartsd tiszteletben.

Mérleg

Úgy tűnik, hogy sok energiád van a mai napon, de figyelj oda, hogy azt jó célra használd. Fordíts időt arra, hogy feltégy néhány kérdést annak érdekében, hogy rájöjj, jó úton haladsz-e abban, amivel foglalkoznod kell.

Skorpió

Az önbizalmad ma egészen magasan van, de légy óvatos, mert az önelégültségnek már negatív hatásai is lehetnek. Ha túlságosan magaddal leszel eltelve, akkor valakinek könnyen áldozatául eshetsz, aki tudja, hogyan lehet ilyenkor kibuktatni.

Nyilas

Fontos, hogy kontroll alatt tartsd az extravagáns oldaladat. Ha azt veszed észre, hogy túlzásba esel valamivel minden egyes nap, akkor az arra utal, hogy talán unod magad vagy elégedetlen vagy valamivel. Ideje, hogy felismerd, mi az és változtass.

Bak

Egy barátod bajba keveredik a mai napon és el kell döntened, hogy kisegíted őt vagy hagyod, hogy a saját kárán tanuljon valamit. Nem lesz egyszerű választás, de mindenképpen el kell kötelezned magad valamelyik mellett.

Vízöntő

Fejezd be, ami elkezdtél, mielőtt valami újnak látsz neki. A bolygók azt sugallják, hogy ha félbe hagysz egy feladatot, akkor az kísérteni fog holnap és nem leszel képes másra koncentrálni. Jobb, ha letudod még ma.

Halak

Talán úgy gondolod, hogy te elpusztíthatatlan vagy, de amit hallani és tapasztalni fogsz az elkövetkezendő 24 órában, rádöbbent majd a haladóságodra. Használd fel ezt arra, hogy jobb döntéseket hozhass és minden pillanatodat értékesen töltsd.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL