Megérkezett a szilveszteri horoszkóp minden csillagjegynek! Erre te is kíváncsi leszel!

pénzhoroszkópból - Megérkezett a szilveszteri horoszkóp minden csillagjegynek! Erre te is kíváncsi leszel!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Megérkezett a szilveszteri horoszkóp minden csillagjegynek! Erre te is kíváncsi leszel!
Facebook
0

Megérkezett a szilveszteri horoszkóp minden csillagjegynek! Erre te is kíváncsi leszel!

Ha kíváncsi vagy, hogy mi fog rád várni Szilveszterkor, esetleg hogyan lenne érdemes töltened az ünnepet, olvasd el a neked szóló leírást. Érdemes a barátaid vagy a párod csillagjegyét is meglesni, hogy tudd, hogyan hangolhatod össze az esetlegesen eltérő igényeket.

Kos

Az mindig pörgős Kos Szilveszterkor sem fog visszavenni a lendületből. Lehetőleg bulit rendez és minél több barátot meghív rá, hogy minél nagyobb legyen a party és az élmény is. Nem csendes társasjátékozásról vagy beszélgetésről lesz szó. Sokkal inkább félmeztelen asztalon táncolásról.

Bika

Ebben az évben nem is vágynál másra, minthogy a kedveseddel meghitten várhassátok az Újév közeledtét. Romantikus vacsora egy kellemes étteremben vagy hotelben, esetleg otthon, hangulatfények között, azután pedig egy jó beszélgetés egy üveg bor társaságában.

Ikrek

Nem is tudnád elképzelni, hogy otthon, csendben ünnepelj. Egy menő klubban képzeled el az ideális szilvesztert néhány baráttal és rengeteg vidám, bulizó idegennel. Végigtáncolod az összes számod és a flörtökben is benne vagy. Ügyesen irányítod a helyzetet és semmi nem történik, hacsak te nem akarod.

Rák

Szereted az Újévet a barátaid, szeretteid társaságában köszönteni, ezért valószínűleg egy nagy közös vacsorán fogsz részt venni, ahol sok beszélgetésre és kellemes italozgatásra számíthatsz. Éjfélkor pedig közösen mentek majd ki az utcára, hogy csodálhassátok együtt a tűzijátékot.

Oroszlán

A társaság középpontja lévén ki nem hagynád az alkalmat, hogy valami úton-módon magadra hívd a figyelmet. Akár azzal, hogy egy hosszú beszédet tartasz a jelenlévőknek az elmúlt évről és mindarról, amit jelentenek neked vagy éppen házassági ajánlatot teszel a párodnak mindenki jelenlétében.

Szűz

Bármilyen eseményről is legyen szó, te ott akarsz lenni a tervező-szervező brigádban. Kifinomult ízlésedet szereted kamatoztatni. Azt akarod, hogy a dekorációtól kezdve a terítéken át a zenéig minden tökéletes legyen és hiánytalanul mindenki jól érezze magát. Ha ez megvan, te már jól érzed magad!

Mérleg

Szeretsz jókat bulizni, ezért az idei év Szilvesztere sem telhet számodra másképpen. Nagyjából egy habparti jellegű mókában lehet téged elképzelni, ahol sok jókedvű és jól öltözött ember gyűlik össze, hogy együtt köszönthessék az Újévet egy bombasztikus bulival egybekötve.

Skorpió

A Skorpió nem elégszik meg a snassz, közhelyes dolgokkal. Valami igazán különleges, nem mindennap megtehető dologgal akarja zárni az óévet, mint például fellépni egy hatalmas karaoke színpadon, esetleg sétarepülőzni a város felett és csodálni a lenti fényeket.

Nyilas

A Nyilas szereti a grandiózus szilveszteri ünneplést. Legyen az egy szuper koncert vagy egy egzotikus nyaralással egybekötött ünneplés, ahol a tengerparton, tábortűz melletti partyval köszöntheti az Újévet sok barátságos emberrel körülvéve.

Bak

A Bak nehezen engedi el magát még év végén is. Amikor végre sikerül kikapcsolnia az agyát és nem éppen a munkára vagy a teendőkre összpontosítani, akkor is szeret baráti társasággal ünnepelni, iszogatni és nagyokat beszélgetni szinte mindenről a rég nem látott ismerősökkel.

Vízöntő

A Vízöntő szeret extravagánsan kiöltözni, összeszedni a legjobb cimborákat és egy nagyot bulizni, ahol táncolások, beszélgetések és flörtölések töltik ki az estét. Reggelig meg sem áll, viszont az Újév első napját szépen végigalussza.

Halak

Az álmodozó Halak is szívesen vesz részt egy jó buliban, de nem akarok sokáig ott időzni csak éppen addig, ameddig össze nem akad egy ideális személlyel, akivel valami sokkal izgalmasabb programmal töltheti az est további részét.

https://www.tudasfaja.com/megerkezett-a-szilveszteri-horoszkop-minden-csillagjegynek-erre-te-is-kivancsi-leszel/


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL