Napi horoszkóp január 2.- Halak, Ikrek, Szüzek, Kosok, Skorpiók, Rákok, Bikák nagyon jó hírünk van nektek!

horoscope - Napi horoszkóp január 2.- Halak, Ikrek, Szüzek, Kosok, Skorpiók, Rákok, Bikák nagyon jó hírünk van nektek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp január 2.- Halak, Ikrek, Szüzek, Kosok, Skorpiók, Rákok, Bikák nagyon jó hírünk van nektek!
Facebook
0

Napi horoszkóp január 2.- Halak, Ikrek, Szüzek, Kosok, Skorpiók, Rákok, Bikák nagyon jó hírünk van nektek!

Ha ma van a születésnapod: A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően képes leszel könnyedén megtalálni azon problémák gyökerét, amelyek logikát és józanészt igényelnek. Azonban a szív dolgaiban nem lesz nagy segítséged.

Ha egyedülálló vagy, akkor szokatlan módon nagyon erős vonzalmat fogsz érezni valaki iránt, akivel a kezdeti időszak izgalmas lesz, bár nem sokáig fog tartani a kapcsolat és hirtelen véget is ér. Ettől függetlenül sok potenciális jelölted lesz. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel komoly változtatásokon töritek a fejeteket. Mindkettőtöknek jót fog tenni a közösen együtt töltött idő.

Kos

Nagy dolgokat vihetsz véghez, ha képes vagy összeszedni magad és komoly munkát belefektetni a célod elérésébe. Másrészről, ne várj el magadtól túl sokat, mert ha elsőre nem jön össze, az sem baj. Majd másodjára menni fog. Adj magadnak időt.

Bika

Természetesen segíts egy barátnak, ha szüksége van rád, de tudasd vele, hogy nem leszel ott minden pillanatban, amikor rossz döntést hoz. Neked is megvannak az egyéni problémáid és nem tudsz mindig jelen lenni az övéinél.

Ikrek

Valaki, aki az elmúlt időszakban megnehezítette az életed, most úgy tűnik, hogy a legjobb formáját hozza. Ez gyanakvóvá tesz téged? Teljesen érthető és lehet, hogy okod is van rá, de a bolygók most azt tanácsolják, hogy próbálj nyitni, mert tetszeni fog a végkimenetel.

Rák

Egy barát el fog hinteni egy gondolatmorzsát azzal kapcsolatban, szerinte miben vétettél, és ha elég okos vagy, akkor figyelni fogsz a szavaira. Ha újra elköveted ugyanazt a hibát, akkor legközelebb már jobban fog fájni.

Oroszlán

Túlhajtottad magad az elmúlt időszakban, úgyhogy ideje szünetet tartani. Lehet, hogy egy halom munka vár még rád, de most semmi nem fontosabb, mint a fizikai, szellemi és érzelmi jólléted. Lassíts le!

Szűz

Talán türelmetlenül várod, hogy kipróbálhass valami újat, de a bolygók most arra intenek, hogy fogd vissza magad. Lehet, hogy ez most frusztráló, de később meg fogod érteni, hogy a te javadat szolgálta. Csak lazán, nem kell sietni.

Mérleg

Egy probléma, amit annyira igyekeztél megoldani, most végre magától rendeződik, amiért nagyon hálás leszel. Ugyanakkor mérges is leszel magadra, hogy eddig hogyan nem láttad, mi lenne a teendő. Senki nem várja el tőled, hogy tökéletes légy.

Skorpió

Mindenki rólad beszél, legalábbis most így érzed vagy így tűnik számodra. Nagy az esélye azonban, hogy te látsz bele olyat a szavaikba, amelyek lényegében ott sincsenek. Nem te vagy az egyetlen, akiről lehet pletykálni, nyugodj meg.

Nyilas

Egy kolléga szerencsétlensége most a te javadra válhat. Igazán kedves tőled, ha sajnálod őt, de ez nem fog megakadályozni abban, hogy előnyödre fordítsd a helyzetet. Ő ellenkező esetben nem ezt tenné?

Bak

Természetesen minden jogod megvan hozzá, hogy szabadon azt tedd, amit akarsz, de ha valami balul sül el, nem hibáztathatsz másokat. Bármilyen kimondott szó és tett következményeket von maga után, ezt ne feledd.

Vízöntő

Nagy változások következnek be az életedben és ez természetesen némi félelemmel tölt el, de tudnod kell múltbéli tapasztalataid alapján, hogy még ha rövidtávon kényelmetlen is egy változás, hosszú távon nagyon nyereséges lehet.

Halak

Ha egy kolléga vagy barát rámutat valamilyen hibádra a hétvégén, ne vegyél fel azonnal védekező álláspontot és tagadd, hogy bármi rosszat követtél volna el. Hallgasd meg, amit mondani akar, köszönd meg a meglátását és változtass rajta, ha te is úgy érzed jónak.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL