Napi horoszkóp január 6. – Mérleg, Szűz, Bika, Halak, Skorpió, Ikrek, Rák, Nyilas, Oroszlán jó hírünk van nektek!

horoscope - Napi horoszkóp január 6. – Mérleg, Szűz, Bika, Halak, Skorpió, Ikrek, Rák, Nyilas, Oroszlán jó hírünk van nektek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp január 6. – Mérleg, Szűz, Bika, Halak, Skorpió, Ikrek, Rák, Nyilas, Oroszlán jó hírünk van nektek!
Facebook
0

Napi horoszkóp január 6. – Mérleg, Szűz, Bika, Halak, Skorpió, Ikrek, Rák, Nyilas, Oroszlán jó hírünk van nektek!

Ha ma van a születésnapod: Úgy tűnhet, hogy az életedet random események uralják, de ez nem igaz, és ami ebben az évben történik majd veled, a helyes irányba fog terelni. Csak rajtad áll, hogy rálépsz-e az útra.

Ha egyedülálló vagy, sokan szemet fognak vetni rád ebben az évben és nem egy ember lesz a környezetedben, aki azt fogja kívánni, bárcsak az övé lennél. Légy nyitott a különféle személyiségekre. Ha párkapcsolatban élsz, fejezd ki gyakrabban gondoskodásodat kedvesed felé.

Kos

Ne akard sürgetni magad abban, amivel foglalkozol, mert ha olyan tempót diktálsz magadnak, amit nem bírsz tartani, csak saját magadat meríted ki. Feledkezz meg a határidőkről és diktálj kíméletesebb tempót.

Bika

Egy barát vagy rokon bizalmas információt fog megosztani veled, amit semmi szín alatt nem szabad majd kiszivárogtatnod senkinek. Ha megteszed, soha többé nem fog megbízni benned és azt meg is érdemelnéd.

Ikrek

Lehet, hogy szeretnél fedezni egy barátot, aki nagy bajba keveredett, de megvan az esély, hogy téged is magával ránt, szóval most jobb, ha inkább kimaradsz ebből. Senkinek nem vagy köteles védőangyala lenni.

Rák

Légy engedékeny azokkal, akik hajlamosak túlreagálni bizonyos helyzeteket a környezetedben. Egyesek nem tudnak olyan jó megküzdési módszereket alkalmazni. Maradj higgadt és mutass példát.

Oroszlán

Ha azt érzed, hogy legszívesebben mindent itt hagynál és elutaznál pár napra, akkor tedd azt. Nem valószínű, hogy visszagondolva erre az időszakra, azt kívánod majd, bárcsak inkább dolgoztál volna helyette. Menj és érezd jól magad.

Szűz

Ha valami nem jól sülne el ezen a hétvégén, ne magadat okold miatta. Minden, ami körülötted történik, okkal történik, ezért lazulj el és hagyd, hogy a belső hangod vezéreljen a helyes irányba. Minden rendben lesz, különösen, ha pénzügyi dologról van szó.

Mérleg

Nem vagy az a lázadó típus, de neked is elérkezik az életedben egy-két olyan pillanat, amikor nem tudod visszafogni magad és igencsak megleped a megmozdulásaiddal a környezetedet. Semmi baj, nem kell, hogy beskatulyázzanak ilyennek vagy olyannak.

Skorpió

Persze, ha keményen dolgozol és tartod a határidőket, akkor biztos az előrehaladás, de valóban ez a legjobb módja az energiád és időd kihasználásának? A bolygók azt sugallják, hogy többet érhetsz el hosszú távon, ha időt hagysz a terveidnek és jobban átgondolod őket.

Nyilas

Lehet, hogy összeakasztod a bajszod valakivel a mai napon, akinek a világlátása a lehető legtávolabb van a tiédtől. Legyél diszkrét és próbáld kerülni a vele való konfliktust, de ne hátrálj meg, ha mégis jelenetet akar rendezni.

Bak

Valaki rólad pletykál? Ha így is van, a bolygók azt javasolják, hogy ne csinálj belőle nagy ügyet. Inkább tégy úgy, mint aki észre sem veszi és foglalkozz a saját dolgoddal, miközben a képébe mosolyogsz. Ez jobban fogja zavarni őt, mint bármi.

Vízöntő

Légy óvatos, mert egy rosszul megválasztott szó nem megfelelő időben és helyen sokba kerülhet a mai napon. Az emberek nem szeretik, ha a hibáikra világítanak rá. Inkább tartsd meg a véleményedet magadnak, ha tudod, semmi esélye jól tálalni azt.

Halak

Szomorú tény, hogy egyesek képtelenek tanulni a hibáikból és egy környezetedben lévő személy is éppen egy ilyen hibába készül beleesni újra. Persze, segíts neki talpra állni, de ne csodálkozz, ha újra a vesztébe rohan majd. Az élet már csak ilyen.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL