Napi horoszkóp január 7. – Rák, Halak, Oroszlán, Mérleg, Vízöntő, Skorpió, Ikrek, Szűz, Bika!

zodi - Napi horoszkóp január 7. – Rák, Halak, Oroszlán, Mérleg, Vízöntő, Skorpió, Ikrek, Szűz, Bika!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp január 7. – Rák, Halak, Oroszlán, Mérleg, Vízöntő, Skorpió, Ikrek, Szűz, Bika!
Facebook
0

Napi horoszkóp január 7. – Rák, Halak, Oroszlán, Mérleg, Vízöntő, Skorpió, Ikrek, Szűz, Bika!

Ha ma van a születésnapod: A legfontosabb dolog, amit a szülinapodon meg kell tenned, az, hogy tisztázd az ambícióidat az előtted álló évre. Biztosnak kell lenned benne, hogy mi a célod pontosan, mert az univerzum csak akkor tudja megadni a hozzá szükséges energiát.

Ha egyedülálló vagy, jelen népszerűséged sok hódolót sodor az utadba. Csak azt kell eldöntened, hogy meg akarsz állapodni vagy sem. Nagyobb esélyed van az elköteleződésre a következő télen. Ha párkapcsolatban élsz, sok mindenben fogsz kedvesedre támaszkodni, akinek mondhatni minden szituációra van egy trükk a zsebében.

Kos

Erőltesd meg magad és beszélj azokkal, akikkel ma találkozol. Találd ki, hogy mire gondolnak és tegyél javaslatot arra nézve, hogyan tudnátok együtt dolgozni a jövőben. Az embernek sosem lehet túl sok szövetségese és az még jobb, ha ezek a szövetségesek még barátaid is.

Bika

Lehet, hogy összetűzésbe keveredsz egy hatalmi pozícióban lévő emberrel a mai napon, de ne aggódj. Ha elég kitartóan és meggyőzően állsz ki magadért, akkor biztos, hogy képes leszel kimászni a slamasztikából, sőt, még le is nyűgözheted az adott személyt.

Ikrek

Fontos lesz változtatni a gondolkodásodon, hiszen a félelmeid már túl régóta tartanak vissza a boldogságodtól. Ideje, hogy visszatérjen beléd a hit és nem fogsz problémába ütközni többé.

Rák

Ne hagyj egy értékes információ darabkát kicsusszanni a kezedből. A tudás erő és ha mindenki a birtokába kerül annak, amit te tudsz, akkor a tulajdon erőd el fog veszni. Néha kifizetődő titkolózónak lenni és ez pont egy ilyen időszak.

Oroszlán

Úgy tűnik, hogy képes vagy belelátni mások fejébe, ami nagyon is értékes lesz a négyszemközti szituációk tekintetében. Egy nagyobb csoportban azért már nem lesz ennyire egyszerű dolgod ráhangolódni másokra.

Szűz

Kezdd a napot lassan és átgondoltan és ne aggódj amiatt, ha néhány rivális elhúz melletted, mert később úgyis be fogod érni őket a héten. Nem kell, hogy te legyél a legnagyobb vagy a legjobb, önmagad kell, hogy légy.

Mérleg

Az elméd éles lesz, mint a borotvapenge és képes leszel minden álhíren átvágni magad vele, amelyek az utadba kerülnek különböző forrásokból. Tudod, hogy mikor hallasz igazat, szóval győződj meg róla, ezzel mások is tisztában vannak-e.

Skorpió

Nem fogsz sokáig dilemmázni azon, vajon megmondd-e másoknak, hogy mit gondolsz róluk. Ezzel semmi baj nincs, de készülj fel, hogy téged is fognak érni kritikák. Nem is lehet majd okod a panaszra, hiszen szabadon megoszthatja mindenki a véleményét, nem csak te.

Nyilas

Az ötletek csak úgy tolulnak majd az elmédbe az elkövetkező 48 órában, ahogy magasabb fokozatra kapcsol az agyad. Az elképzeléseid kivételesen tiszták és erőteljesek, szóval légy óvatos, mit gondolsz ki, mert az a holnapod valósága lehet.

Bak

Ne próbálj elmenekülni egy anyagi probléma elől, inkább tegyél valamit a megoldás érdekében. A kozmikus aktivitásnak köszönhetően egészen könnyen fogsz megoldást találni arra, honnan folyjon be több pénz a kasszádba. Használd a fejed és tedd, amit sugall.

Vízöntő

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás most nagyon a kedvedre fog tenni. Bármi, amit vizualizálsz, amit birtokolni szeretnél, amit elérnél, hamarosan a tiéd lehet. Csak úgy kell tenned, mintha már a tiéd lenne.

Halak

Lehet, hogy nem fog tetszeni, amit a mai napon felfedezel, de ami fontos, hogy legalább már tudod, mi történik. Most már az a dolgod, hogy megtudd, miért történik. Gondolkozz el, a válasz nagyon egyszerű lehet.

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL