Napi horoszkóp január 10.- Jó hírünk van néhány csillagjegynek, nagy szerencse éri ma őket!

horoscope - Napi horoszkóp január 10.- Jó hírünk van néhány csillagjegynek, nagy szerencse éri ma őket!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp január 10.- Jó hírünk van néhány csillagjegynek, nagy szerencse éri ma őket!
Facebook
0

Napi horoszkóp január 10.- Jó hírünk van néhány csillagjegynek, nagy szerencse éri ma őket!

Légy ma résen és figyeld a történéseket, a következő 24 óra ugyanis meghatározó lesz minden csillagjegy életében.

Kos

A szomszéd fűje mindig zöldebb…nek tűnik, de mélyen legbelül tudod, hogy ez csak illúzió és nem hagyod magad átvágni a palánkon. Ahelyett, hogy új területek után néznél, hozd ki a jelenlegiből a legtöbbet.

Bika

Ha valaki az elkövetkező 24 órában a semmiért cserébe akar felajánlani valamit, teljesen természetes, hogy turpisságot képzelsz mögé. Ebben az esetben azonban a bolygók azt sugallják, hogy semmi okod az aggodalomra, csupán a nagylelkűség vezérli.

Ikrek

Az életed az elmúlt időszakban talán kissé unalmasnak mutatkozott, de az események hamarosan felpörögnek körülötted. Jobb, ha rápihensz, mert lesz mivel foglalkoznod a hónap vége felé. Számos új lehetőség fog felbukkanni előtted.

Rák

A bolygók szerint semmi okod az aggodalomra, viszont minden okod megvan rá, hogy izgatott légy. Ez egyetlen módja, hogy magad mögött hagyd a félelmeidet, ha kilépsz a világba és beleveted magad a kalandokba.

Oroszlán

Néha jó előre megtervezni mindent, de a bolygók most arra figyelmeztetnek, hogy többet érhetsz el a mai napon és a hétvégén, ha a megérzéseidre hagyatkozol. Egy Oroszlánnak nem túl természetes a kötöttség és az időkorlátok.

Szűz

A kritikusaid azt mondják, hogy egy veszett ügyet üldözöl, de semmi esélye annak, hogy elfogadd a vereséget. Haladj tovább és higgy benne, hogy képes vagy a helyzetet a saját előnyödre fordítani. Közel vagy a sikerhez.

Mérleg

Nem mindenki osztozik a szokatlan humorodban, szóval ne lepődj meg, ha néhány furcsa tekintetben is részed lesz, ha olyat mondasz, ami oda nem illő vagy éppen túl szabad szájú kifejezés. Ettől függetlenül ne engedd, hogy ez megállítson. Ha úgy érzed jónak, akár el is ismételheted.

Skorpió

Hiába érzed azt, hogy az energiaszinted a legalsó értéket üti meg, ha másodszor is nekirugaszkodsz az elintézendő dolgoknak, észre fogod venni, hogy valamilyen csodás extra tartalék mégis képes aktiválódni.

Nyilas

Úgy érzed, hogy a szerencsés időszak visszatér az életedbe, bár az az igazság, hogy soha nem is múlt el. Ami a mai nap és a következő hét eleje között történik, emlékeztetni fog rá, hogy az élet örömteli és nem csak néha, hanem folyamatosan.

Bak

Úgy tűnik, hogy olyasmihez ragaszkodsz, ami többé már nem működik. Miért jó ez neked? Olyan szintű pozitív kozmikus aktivitás zajlik a jegyedben, hogy bármit képes vagy megteremteni magadnak. Nem kell a múltba kapaszkodnod.

Vízöntő

Talán kételkedsz abban, hogy a kollégákban megvan az, ami a projektet sikerre viheti, amin közösen dolgoztok, ám nagy meglepetésben lesz részed. Később a hónapban lesz még okod köszönetet mondani, hogy a te csapatodat bővítik, nem pedig másét.

Halak

Tele van a fejed jobbnál jobb ötletekkel, de mégis mihez kezdesz velük? Szúrd ki a három legfontosabbat és csak ezekre koncentrálj. A többi ráér az év folyamán később is, ha ezeket már letudtad. A koncentráció a siker kulcsa.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL