Napi horoszkóp január 11. – Kosok, Rákok, Bikák, Halak, Szüzek, Nyilasok, Vízöntők jól figyeljetek!

horoscope - Napi horoszkóp január 11. – Kosok, Rákok, Bikák, Halak, Szüzek, Nyilasok, Vízöntők jól figyeljetek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp január 11. – Kosok, Rákok, Bikák, Halak, Szüzek, Nyilasok, Vízöntők jól figyeljetek!
Facebook
0

Napi horoszkóp január 11. – Kosok, Rákok, Bikák, Halak, Szüzek, Nyilasok, Vízöntők jól figyeljetek!

Ha ma van a születésnapod: A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás határtalan energiával fog megajándékozni az elkövetkező 12 hónapban. Mihez fogsz kezdeni vele? A legjobb eredmény elérése érdekében készíts egy tervet vagy legalább egy vázlatot, hogy mire fogod fókuszálni, ami megadatott.

Ha egyedülálló vagy, a randizás nem fog problémát okozni. Ezen idő alatt nagy valószínűséggel, egy potenciális féllel is össze fogsz keveredni és nagyon jól fogjátok érezni magatokat együtt. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel lesz mit ünnepelni idén, hiszen egy nagyon jelentős lépést fogtok megtenni közösen.

Kos

Mielőtt még belevetnéd magad valamibe, szánj pár percet egy kis csendes befelé fordulásra. Nyugtasd le az elmédet és ígérd meg magadnak, hogy nem számít, mennyi bonyodalommal kell megküzdened, megőrzöd a hidegvéredet.

Bika

Egyesek nem fogják megérteni, te hogyan nem tudsz törődni azzal a sok szörnyűséggel, ami a világban zajlik, de miért is vesztegetnéd a drága idődet sopánkodásra, amikor nem tudsz tenni ellene? Fontosabb, hogy a saját dolgaiddal foglalkozz, és helyes mederben tartsd az életed. Te magadért vagy felelős.

Ikrek

Úgy érzed, hogy a környezetedben mindenki komoly nehézségekkel küzd és próbálja egyben tartani az életét, miközben neked simán mennek a dolgaid. Tudod, hogy honnan hová tartasz és semmi nem fog megállítani abban, hogy a legtöbbet kihozd a lehetőségeidből.

Rák

Talán le szeretnéd nyűgözni a hatalmi pozícióban lévő embereket, de ehhez nem szabad túl messzire menned és túlságosan sokat vállalnod, mert rosszul fogsz kijönni belőle. Már így is tetszik nekik, amit látnak, szóval nem kell a nyakadat törnöd.

Oroszlán

Kapd össze magad és ne a négy falat nézd otthon. Szabadulj ki a világba, még akkor is, ha semmilyen különösebb okod vagy célod sincs. Az is éppen elég, hogy élsz, szabad vagy és képes vagy új élményeket megtapasztalni.

Szűz

Ne hagyd, hogy mások életuntsága téged is visszatartson attól, amit tenni szeretnél. Ha nekik nem tetszenek a terveid, az az ő dolguk. Csináld egyedül vagy keress új partnereket hozzá.

Mérleg

Lehet, hogy nagyon érzelmes és együttérző vagy természetedből fakadóan, azonban figyelj oda, hogy ezt senki ne használhassa ki a károdra. Olyan sokat teszel másokért, sokszor többet, mint saját magadért. Ezt nem érdemelnéd.

Skorpió

Mások csak beszélnek szépeket, miközben te érzed, hogy a tettek, amik most igazán számítanak és a kozmikus aktivitással a jegyedben ehhez lesz is elegendő erőd. Tűzd ki az első számú célodat, tegyél érte és élvezd az elkerülhetetlen sikert.

Nyilas

Ne pazarold az idődet olyanokra, akik soha nem képesek beváltani a hozzájuk fűzött reményeket. Talán kemény a helyzet számukra, de te már csak így élsz. Mindig is lesznek győztesek és vesztesek és te az első csapatba tartozol.

Bak

A mai napon konfliktusra számíthatsz az életedet érintő bármely lelki problémával kapcsolatban és annak is nagy a valószínűsége, hogy a csatát magaddal fogod vívni nem pedig valaki mással. Ha már egy ideje vívódsz, hogy mit is kellene lépned, akkor ideje dűlőre jutni vele.

Vízöntő

Talán valami visszatartott eddig attól, amit már hetek óta szeretnél elkezdeni, de ne aggódj emiatt. A gondolkodás, dilemmázás nem mindig rossz dolog. Van, hogy rá kell szánni azt az időt az érlelődésre. A tetteid legalább jól megalapozottak lesznek.

Halak

Talán erősebb ellenszegüléssel találod szemben magad, mint amire számítottál, de semmi gond, így is véghez tudod vinni a tervedet. Semmi nem állíthat meg, ha valóban elhatároztad magad és elég kitartó vagy. A bensőd mindig is a legnagyobb csatlósod volt és a szava szent.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL