Napi horoszkóp január 16. – Rákok, Mérlegek,Kosok, Halak, Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók

zodi - Napi horoszkóp január 16. – Rákok, Mérlegek,Kosok, Halak, Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp január 16. – Rákok, Mérlegek,Kosok, Halak, Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók
Facebook
0

Napi horoszkóp január 16. – Rákok, Mérlegek,Kosok, Halak, Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók

Ha ma van a születésnapod: Tele leszel energiával és az ambíciód az eget veri majd. Ennek tükrében az elkövetkező 12 hónapban semmi sem lesz lehetetlen számodra. Határozd el, hogy alkotsz valamit, ami ki fogja állni az idő próbáját.

Ha egyedülálló vagy nagyszerű döntést fogsz meghozni a randizással kapcsolatban. Ha szeretnél párkapcsolatban élni, akkor eljött a te időd. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel győződjetek meg róla, hogy egy oldalon álltok-e egy fontos döntésben, mert csak közös erővel tudtok jó eredményre jutni.

Kos

Tisztítsd meg a fejed a negatív gondolatoktól. Ha nem figyelsz, a legkisebb kétely is képes lesz olyan gyökeret ereszteni benned, amely felett már nem lesz uralmad. A mai kozmikus tevékenység védelmezni fog, ne aggódj.

Bika

Mások helyeslik azt, amit tenni tervezel? Egyáltalán törődnöd kell vele? A csillagok üzenete az, hogy tedd, amit tenned kell és ragaszkodj a célhoz, aminek elkötelezted magad. Hogy a világ mit gondol, az most ne érdekeljen.

Ikrek

Talán keménynek tűnsz kívülről, azonban van egy gyenge pontod, amit csak kevesen ismernek és ha erre hatással van valaki, akkor képes megsemmisíteni. Nem elég keménynek tűnni, azzá is kell válni.

Rák

Egy párkapcsolati üggyel ideje foglalkoznod és meg is lesz hozzá a bátorságod, hogy szembenézz végre vele. Nem seperheted a szőnyeg alá, ezt te is tudod, szóval ideje most letudnod, egyszer és mindenkorra.

Oroszlán

A következő 2-3 nap fizikailag, mentálisan és érzelmileg is megterhelő lesz számodra, szóval gondosan tervezd meg a dolgaidat és iktass ki minden zavaró tényezőt. Fókuszálj az első számú célra.

Szűz

Valami, amiről már évek óta álmodsz, végre a tiéd lehet. Ehhez azonban szükséged van bátorságra, hogy szembeszállj azokkal, akik kritikával fognak illetni a tetteid miatt. Ez a te életed, szóval úgy cselekedj, ahogy neked jó.

Mérleg

Fel kell fedned a kártyáidat a mai napon egy pénzügyi vagy családi helyzetben és miközben meg kell őrizned a tartásodat, arra is figyelned kell, hogy ne sértsd meg senki személyes érzéseit sem. Szerinted képes leszel erre?

Skorpió

A kozmosz olyan energialöketet ad, hogy a szokásos tevékenységek és az otthon ülés a mai napon nem lesz opció. Szabadulj ki a világba, menj társaságba és szórakozz, amennyire csak a csövön kifér. Persze a holnapról se feledkezz meg.

Nyilas

Ha képes vagy függetlenedni a pénztől és az anyagiaktól általában, akkor az, ami a mai napon történik, egy cseppet sem fog meghatni. Bármit is nyerj vagy veszíts, nem szabad túlreagálnod. Ezt akár a szokásoddá is alakíthatnád.

Bak

Tele leszel energiával és uralni fogod a napodat. Próbálj meg nem feldarabolódni, egyszerre ne kezdj bele több dologba. Fókuszálj arra, ami a legfontosabb, majd így tovább.

Vízöntő

A magabiztosságod talán egy kissé megcsappant, de semmi okod kétségbe esni. A legérzékenyebb szektorodban történő kozmikus aktivitás arra ösztökél, hogy gondolkozz el mélyebben a hosszú távú terveiden.

Halak

Nem azzal van a gond, hogy meg akarod váltani a világot, hanem azzal, hogy egyből millió dolgot vársz el magadtól és azt mind tökéletesen akarod végrehajtani. Ennek aztán az lehet az eredménye, hogy csalódsz magadban. Lépésről lépésre haladj, koncentrálj egy dologra egyszerre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL