Napi horoszkóp január 22. – Izgalmasan zárul a hét, főleg pár csillagjegynek!

horoscope - Napi horoszkóp január 22. – Izgalmasan zárul a hét, főleg pár csillagjegynek!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp január 22. – Izgalmasan zárul a hét, főleg pár csillagjegynek!
Facebook
0

Napi horoszkóp január 22. – Izgalmasan zárul a hét, főleg pár csillagjegynek!

Ez a hétvége sok meglepetést tartogat majd több jegynek is, a mai, hétfői nap pedig különösen fontos lesz több ember számára is.

Kos

Szigorúnak kell lenned valakivel, akinek a hibája kizárólag rajta múlik. Ne hagyd, hogy azzal áltasson, más felelős az ő ballépéseiért. Ne hagyd, hogy palira vegyenek.

Bika

Alkudoznod kell a mai napon, ha meg akarod szerezni azt, amire vágysz. Meglepően meggyőző tudsz lenni, ha elkap a hangulat. Képes leszel rávenni őket arra, hogy a te szemszögedből lássák a dolgokat.

Ikrek

Győződj meg róla, hogy tisztában vagy-e a tetteid következményeivel, mielőtt még bármit is cselekednél. A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy nem lesz második esélyed, ha ezt most elszúrod, szóval figyelj oda.

Rák

Úgy tűnik, hogy más szinten vagy mentálisan és érzelmileg is, mint a környezeted. Ez a tény sem nem rossz, sem nem jó, de azzal tisztában kell lenned, hogy a tetteid ma érdekes reakciókat válthatnak ki.

Oroszlán

Olyan sokan próbálják hallatni a hangjukat, hogy meglepő módon a tiéd elvész a zajban. Meg kell találnod a módját, hogy kivívd az emberek figyelmét a szavakon túl valami mással is. Légy kreatív!

Szűz

Csak azért, mert valami működött számodra a múltban, a jövőben is ugyanolyan hatékony lesz. Őrizd meg ezt a gondolatot az elmédben, mielőtt ugyanazokra a problémákra a régi megoldásokat próbálnád meg alkalmazni.

Mérleg

Nem szükséges óvatosnak lenned az elkövetkező 48 órában, de figyelj oda, hogy ne szaladjon el veled a ló és panaszkodjanak rád hanyagság miatt. Ha ez megtörténik, szégyenben maradhatsz és anyagilag is meglátod a kárát.

Skorpió

Természetesen jól teszed, ha segítesz valakinek, aki szükségét érzi, de annyira nem kell túlzásba esned, hogy már neked is asszisztenciát kelljen keresned. Annyi bőven elég, amit saját erődből tudsz tenni.

Nyilas

Te teljes mértékben hiszel önmagadban és a képességeidben, de lehet, hogy valakiket mégis meg kell győznöd róla. Kérdezd meg magadtól, hogy mit tehetnél annak érdekében, hogy bebizonyítsd, az elképzeléseid praktikusak és az ígéreteidnek van alapja.

Bak

Ne csinálj nagy ügyet egy kis problémából. Ismerd fel, hogy mi az elsődleges kiváltó ok és orvosold azonnal. Lehet, hogy mások továbbra is rágódnának rajta, de te nem vagy az a típus.

Vízöntő

Jobb, ha ma nem nyílsz meg mások előtt. Tartsd meg magadnak a gondolataidat és érzéseid. Van úgy, hogy egyedül a legjobb letisztázni és rendbe rakni őket, mert mások véleménye csak még nagyobb galibát okozna.

Halak

Lehet, hogy úgy gondolod, kevesebb erőfeszítéssel is messzire tudsz jutni, de ez mennyire fog téged szolgálni hosszú távon? Foglalkozz körültekintőbben azokkal a dolgokkal, amelyek nagyobb felelősséget igénylenek. Gondolj a jövődre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL