Napi horoszkóp január 24. – Nem várt fordulatot tartogat a mai nap!

horoscope - Napi horoszkóp január 24. – Nem várt fordulatot tartogat a mai nap!
Egy kattintással megosztom a facebookonfacebook - Napi horoszkóp január 24. – Nem várt fordulatot tartogat a mai nap!
Facebook
0

Napi horoszkóp január 24. – Nem várt fordulatot tartogat a mai nap!

Kos

Ne pazarold az idődet arra, hogy a helyes útra terelj valakit, aki nem hallgat rád. Ha ő a maga útját akarja járni, hagyni kell. Vannak emberek, akik akkor sem változtatnak, ha előre látható, hogy előbb-utóbb a falba fognak futni.

Bika

Valaki nagyon szeretne a közeledbe férkőzni és szinte mindenhol felbukkanhat, amerre jársz. Ez a hódolód még attól sem riad vissza, hogy konfliktust generáljon körülötted, csak hogy felkeltse a figyelmed. Vedd észre és közöld vele, mi az ítéleted.

Ikrek

Ma egy ismerősöd, vagy barátod lelkesen hív egy számára nagyon jó hírrel. Légy vele udvarias és örülj neki te is, még akkor is, ha most igazán nincs jó kedved. Ez számára fontos dolog és légy büszke arra, hogy te vagy az, akivel meg akarja osztani!

Rák

Általában látszik rajtad, hogy éppen milyen lelkiállapotban vagy. Ha el is akarod rejteni a világ elől, az aktuális szomorúságod, nem mindig sikerül. De lehetsz őszinte is, nem olyan nagy baj, ha más is megtudja, még az is lehet, hogy lesz hozzád néhány vigasztaló szava.

Oroszlán

Ma nagyon erősnek és határozottnak érezheted magad, de ez ne jelentse azt, hogy elnyomsz másokat magad körül. Hallgasd meg a többiek véleményét és még ha nem is értesz velük egyet, ne döngöld a földbe őket határozott ellenvéleményeddel.

Szűz

Ma nem szándékosan ugyan, de felbosszanthatsz néhány embert és kemény kritikákat kaphatsz ezért. Persze ezt te nem érzed jogosnak majd, hiszen semmi olyat nem tettél, vagy mondtál, ami ezt kellene, hogy eredményezze. Talán a baj az, ahogyan mondtad.

Mérleg

Ma légy óvatos, mert váratlan események próbálhatják keresztül húzni a számításaidat. Rugalmasnak kell lenned és úgy lavírozni, hogy a dolgok mindenképpen a te szád íze szerint alakuljanak. Ha valaki pórul jár ma, az nem te leszel.

Skorpió

Próbálj meg ma nyitottan közeledni mások ötleteihez, mert lehet, hogy új lehetőségek tárulnak fel előtted. Te általában nehezen adod a bizalmat, de ma valaki kiérdemelheti ezt nálad.

Nyilas

Nem igazán érted, hogy körülötted miért olyan lelkes és boldog mindenki, mikor ez csak egy egyszerű átlagos nap. Ha nem is érted, próbálj meg részt venni az örömükben és még a nap végére az is kiderülhet, hogy ez a nap számodra sem lesz átlagos.

Bak

Ma úgy alakulhat, hogy a napod nagy részében valaki másnak a problémáját kell megoldanod. Ehhez persze semmi kedved nincs éppen most, de vannak helyzetek, amikor muszáj másokon segíteni. Mire lemegy a nap, még jobban is fogod magad érezni, hiszen az önzetlenség jó érzéssel tölt el mindenkit.

Vízöntő

Ne hagyd, hogy egy ostoba, rosszindulatú ember megjegyzése tönkre tegye az egész napod. Az emberek néha igen gonoszak és meggondolatlanok tudnak lenni és egyáltalán nem törődnek mások lelkivilágával. Az ilyeneket általában jobb elkerülni.

Halak

Ha mostanában fáradtnak és agyonhajszoltnak érzed magad, akkor azt illik komolyan venni. A tested azt jelzi, hogy pihennie kell és igazából semmi nincs, ami miatt ezt ne tehetnéd meg. Egy kiadós alvás és egy kis kényeztetés mindenkinek kijár.


Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője – Kívánjunk együtt!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL