Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot!

Szeretettel köszöntelek kedves Olvasóim!

Az életünk során sokszor találkozunk olyan helyzetekkel, amikor úgy érezzük, hogy teljesen elakadtunk, és úgy tűnhet hogy nincs kiút a problémáinkból. Ilyenkor kívánunk segítséget a fentebbi erőktől, aki segíthetnek nekünk megtalálni az utat az életünkben. Az egyik ilyen segítőnk Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője.

Szent Rita életének története tele van csodákkal és áldásokkal, és még azelőtt, hogy megdicsőült volna, életének során sok nehézséggel szembesült. Az 1381-ben született Szent Rita három fiatalon ment férjhez, és az utolsó férje két fia halála után Szent Rita úgy döntött, hogy szerzetesnő lesz. Életének ezen szakaszában számos próbatétel érte, de sosem adta fel a reményt és a hitét.

Szent Rita imádkozott és meditált, és bízott Istenben és a Szentekben. Szent Rita imái által sok csodát tett, és sok embert gyógyított meg. Szent Rita híres a lehetetlen kívánságok teljesítőjeként, és akihez az emberek fohászkodnak, ha segítségre van szükségük.

Ha mi is segítséget kérünk Szent Ritától, meg kell emlékeznünk arról, hogy a hit és a kitartás nagyon fontosak. Az imáinknak és fohászainknak őszintéknek és elkötelezetteknek kell lenniük. Szent Rita nem csodákat tesz, csak azoknak a fohászainak válaszol, akik igazán hinni és bízni akarnak a segítségében.

A Szent Rita kérésére szóló ima lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba lépjünk Szent Ritával, és kérjük segítségét. Az ima folyamatos ismétlése erősíti a kapcsolatunkat Szent Ritával, és segít nekünk megtalálni az utat az életünkben.

Ima Szent Ritához:

“Ó, dicsőséges Szent Rita, Isten igazságos és kegyelmes szolgálója, aki a lehetetlen dolgokat is lehetővé teszed, áldd meg a lelkemet a te kegyelmeddel, hogy az általam kért kérést megértsd és megvalósítsd. Kérlek, segíts nekem abban, hogy megtaláljam az utat az életemben, és hogy megtaláljam a békémet és boldogságomat. Segíts abban, hogy a nehézségeket elviseljem, és hogy minden akadályt legyőzzek az életemben. Kérlek, áldj meg a te szereteteddel és irgalmaddal, és segíts abban, hogy mindig a te akaratodat kövessem az életemben. Ámen.”

Az imádság mellett fontos megemlíteni, hogy Szent Rita nem csak a lehetetlen kívánságok teljesítője, hanem a remény, a békesség és a megbékélés szentje is. Ő segíthet nekünk abban, hogy megtaláljuk a belső békénket, és hogy megbékéljünk a múltunkkal.

Szent Rita bölcsessége és szeretete példaként szolgálhat számunkra arra, hogy hogyan találjuk meg a belső békénket és az életünkben való boldogságunkat. Ha hozzá fordulunk, Szent Rita segít nekünk abban, hogy felszabadítsuk magunkat az élet nehézségeitől, és megtaláljuk a belső erőnket, amire szükségünk van a boldog és teljes élet megéléséhez.

Összességében, Szent Rita az egyik legkedveltebb szent, aki segíthet nekünk megtalálni az utat az életünkben, megtalálni a belső békénket, és megbirkózni az élet nehézségeivel. Ha szükségünk van segítségre, akkor mindig bátran forduljunk hozzá, hiszen Szent Rita mindig készen áll arra, hogy segítsen nekünk. Köszönjük, Szent Rita, hogy mindig velünk vagy, és hogy segítesz nekünk megtalálni az életünkben való boldogságot és békét.

Áldott legyen mindenki, és bátran kérjünk segítséget Szent Ritától, ha szükségünk van rá!

pozitív gondolatok


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK