Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot!

Szeretettel köszöntelek kedves Olvasóim!

Az életünk során sokszor találkozunk olyan helyzetekkel, amikor úgy érezzük, hogy teljesen elakadtunk, és úgy tűnhet hogy nincs kiút a problémáinkból. Ilyenkor kívánunk segítséget a fentebbi erőktől, aki segíthetnek nekünk megtalálni az utat az életünkben. Az egyik ilyen segítőnk Szent Rita, a lehetetlen kívánságok teljesítője.

Szent Rita életének története tele van csodákkal és áldásokkal, és még azelőtt, hogy megdicsőült volna, életének során sok nehézséggel szembesült. Az 1381-ben született Szent Rita három fiatalon ment férjhez, és az utolsó férje két fia halála után Szent Rita úgy döntött, hogy szerzetesnő lesz. Életének ezen szakaszában számos próbatétel érte, de sosem adta fel a reményt és a hitét.

Szent Rita imádkozott és meditált, és bízott Istenben és a Szentekben. Szent Rita imái által sok csodát tett, és sok embert gyógyított meg. Szent Rita híres a lehetetlen kívánságok teljesítőjeként, és akihez az emberek fohászkodnak, ha segítségre van szükségük.

Ha mi is segítséget kérünk Szent Ritától, meg kell emlékeznünk arról, hogy a hit és a kitartás nagyon fontosak. Az imáinknak és fohászainknak őszintéknek és elkötelezetteknek kell lenniük. Szent Rita nem csodákat tesz, csak azoknak a fohászainak válaszol, akik igazán hinni és bízni akarnak a segítségében.

A Szent Rita kérésére szóló ima lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba lépjünk Szent Ritával, és kérjük segítségét. Az ima folyamatos ismétlése erősíti a kapcsolatunkat Szent Ritával, és segít nekünk megtalálni az utat az életünkben.

Ima Szent Ritához:

“Ó, dicsőséges Szent Rita, Isten igazságos és kegyelmes szolgálója, aki a lehetetlen dolgokat is lehetővé teszed, áldd meg a lelkemet a te kegyelmeddel, hogy az általam kért kérést megértsd és megvalósítsd. Kérlek, segíts nekem abban, hogy megtaláljam az utat az életemben, és hogy megtaláljam a békémet és boldogságomat. Segíts abban, hogy a nehézségeket elviseljem, és hogy minden akadályt legyőzzek az életemben. Kérlek, áldj meg a te szereteteddel és irgalmaddal, és segíts abban, hogy mindig a te akaratodat kövessem az életemben. Ámen.”

Az imádság mellett fontos megemlíteni, hogy Szent Rita nem csak a lehetetlen kívánságok teljesítője, hanem a remény, a békesség és a megbékélés szentje is. Ő segíthet nekünk abban, hogy megtaláljuk a belső békénket, és hogy megbékéljünk a múltunkkal.

Szent Rita bölcsessége és szeretete példaként szolgálhat számunkra arra, hogy hogyan találjuk meg a belső békénket és az életünkben való boldogságunkat. Ha hozzá fordulunk, Szent Rita segít nekünk abban, hogy felszabadítsuk magunkat az élet nehézségeitől, és megtaláljuk a belső erőnket, amire szükségünk van a boldog és teljes élet megéléséhez.

Összességében, Szent Rita az egyik legkedveltebb szent, aki segíthet nekünk megtalálni az utat az életünkben, megtalálni a belső békénket, és megbirkózni az élet nehézségeivel. Ha szükségünk van segítségre, akkor mindig bátran forduljunk hozzá, hiszen Szent Rita mindig készen áll arra, hogy segítsen nekünk. Köszönjük, Szent Rita, hogy mindig velünk vagy, és hogy segítesz nekünk megtalálni az életünkben való boldogságot és békét.

Áldott legyen mindenki, és bátran kérjünk segítséget Szent Ritától, ha szükségünk van rá!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/