Az égi kapu megnyílik: Szent Rafael imája, amely minden kívánságodat teljesíti

Az égi kapu megnyílik: Szent Rafael imája, amely minden kívánságodat teljesíti!

Kedves barátom! A mai napon egy varázslatos történetet szeretnék veled megosztani. A történet arról szól, hogy egy csodatévő szent életében minden imája teljesült, és az emberek sok csodát tapasztaltak az ő imáik hatására. Egyik ilyen szent volt Szent Rafael, akinek az életét az angyalok és a csodák kísérték.

Szent Rafael imája, amely minden kívánságodat teljesíti, az angyalok üzenete szerint így szól:

“Drága Szent Rafael, kérlek, hallgass meg minket és teljesítsd imánkat. Add meg nekünk az általunk kívánt dolgot, vagy segíts nekünk megtalálni az igazi utat. Adj nekünk békét, boldogságot és szeretetet, és segíts minket abban, hogy az életünk minden pillanatában a boldog élet útját kövessük. Áldj meg minket, Szent Rafael, és vezess minket az életünkben az igazi boldogság felé.”

Az angyalok üzenete szerint Szent Rafael azon csodatévő szentek egyike volt, akiknek az életében az angyalok állandóan jelen voltak, és segítették őket az élet nehéz pillanataiban. Az angyalok üzenete szerint Szent Rafael imája mindig erős és hatékony, és minden kérésedet teljesíti, ha csak hiszel és bízol benne.

Az angyali idézet, amely az üzenetből származik, így szól:

“Az angyalok mindig itt vannak, hogy segítsenek neked az életedben, és mindig melletted állnak, hogy segítsenek neked az életed nehéz pillanataiban. Ha hiszel bennük, és az imádkozás erejében, az angyalok mindig ott lesznek, hogy segítsenek neked az életedben.”

Ha szeretnél kapcsolatba lépni Szent Rafaellel, és segítséget kérni tőle, imádkozz hozzá bátran, és higgy abban, hogy az imád meg lesz hallgatva. Szent Rafael az angyalok üzenete szerint mindig itt van, hogy segítsen neked az életedben, és minden kívánságodat teljesíti.

Bátran használd az angyalok üzenetét és Szent Rafael imáját, ha segítségre van szükséged az életedben.

Az angyalok mindig itt vannak, hogy segítsenek neked az életedben, és az imádkozás erejében bízva, minden kívánságod teljesülni fog. Ha bármi kérdésed vagy kéréseid vannak az angyalokkal vagy Szent Rafaellel kapcsolatban, ne habozz megosztani őket. Az angyalok mindig itt vannak, hogy segítsenek neked, és a hited erősebb, mint bármelyik nehézség.

Áldásokkal és szeretetteljes gondolatokkal kívánok neked egy varázslatos napot Szent Rafael és az angyalok vezetése alatt!

pozitív gondolatok


Kedves Barátom! Ha Önnek is tetszett az angyali üzenet, kérjük ossza meg Facebookon az ismerőseivel. A megosztással segíthet másoknak is megtalálni az utat a bőség és a boldogság felé. Köszönjük, hogy velünk tartott!


Ismerd meg a csodálatos történetet a szent Bernadetről és az angyalokról – Az életedben is megtörténhetnek csodák!

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK