Az Univerzum Üzenete: 2023. Június 2. – Megvilágosodás a Számok, az Asztrológia és a Spiritualitás Által

Az Univerzum Üzenete: 2023. Június 2. – Megvilágosodás a Számok, az Asztrológia és a Spiritualitás Által

Az élet könyvének következő lapján, 2023. június 2-án, az Univerzum újabb mély és értékes üzenetet oszt meg velünk. Ezt az üzenetet a számok nyelvén, az asztrológia lenyűgöző világán keresztül és a spirituális szimbolizmuson át érthetjük meg.

Numerológiailag a mai napot határozza meg a “6” szám energiája, ha összeadjuk a dátum számjegyeit (2+0+2+3+0+6+0+2). A 6-os szám a harmóniát, az egyensúlyt, a gondoskodást és az empatikus szeretetet szimbolizálja. Ez az energia arra ösztönöz minket, hogy nyissuk meg szívünket, és lépjünk be a szeretet erejének csodálatos terébe.

Asztrológiai szempontból az Ikrek jegyében vagyunk, ami a kommunikációt és az intellektualitást jelképezi. Ez a dinamikus és változékony energiával teli jegy arra ösztönöz minket, hogy legyünk nyitottak az új ötletekre és lehetőségekre, és hogy kommunikáljunk őszintén és tisztán.

Spirituális üzenete a mai napnak az, hogy emlékezzünk a harmóniára, az egyensúlyra és a gondoskodásra, amit a 6-os szám szimbolizál, miközben nyitottak vagyunk az új ötleteknek és a kommunikációnak, amit az Ikrek jegye szimbolizál. Az Univerzum üzenete ma ez: “Nyisd meg a szívedet a szeretet erejének, légy harmóniában önmagaddal és a világgal, és kommunikálj nyíltan és őszintén.”

Hadd osszak meg veletek egy idézetet, mely tükrözi az Univerzum mai üzenetét:

“Mindig van egy harmadik lehetőség, ha gondolkodsz rajta.” – Sri Sri Ravi Shankar

Befejezésül, fogadjátok szeretettel az alábbi áldást:

“Békesség, szeretet és harmónia töltse meg életedet. Az Univerzum fénye, szeretete és bölcsessége vezessen az utadon, és a kommunikáció ereje segítsen megnyílni az új lehetőségek előtt. Ámen.”

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK