Csodálatos Üzenet az Égből: A végtelen szeretet mindig veled van!

Csodálatos Üzenet az Égből: A végtelen szeretet mindig veled van!

Kedves Olvasóim,

Az univerzum gyakran küld üzeneteket, hogy vezessen, inspiráljon és támogasson minket az életünk során. Gyakran hangsúlyozzuk, hogy ezek az üzenetek hídnak szolgálnak a láthatatlan és a látható világ között, emlékeztetve minket arra, hogy soha nem vagyunk egyedül.

Ma egy csodálatos üzenetet kaptunk az égből: “A végtelen szeretet mindig veled van!”

Ez az üzenet azt jelenti, hogy soha nem vagy egyedül, és hogy az univerzum végtelen szeretetét mindig magadban hordozod. Ez az erő benned él, és állandóan arra vár, hogy felfedezd és befogadd.

Ima a szeretet befogadására:

“Szeretett Angyalok, köszönöm, hogy mindig velem vagytok és a végtelen szeretetet hordozzátok. Kérlek, segítsetek nekem meglátni és elfogadni ezt a szeretetet, és köszönöm, hogy mellettem álltok minden lépésnél. Ámen.”

Az áldás, amit az ég ma küld nekünk:

“Áldjon meg téged az ég és az angyalok a végtelen szeretettel, amit nyújtanak. Legyen a szeretet ereje és fénye körülötted, és segítsen neked a kihívásokkal való megbirkózásban. Szeretet, béke és erő kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

Az univerzum üzenetei csodálatos emlékeztetők arra, hogy soha nem vagyunk egyedül, és hogy a végtelen szeretet mindig veled van. Nyisd meg a szívedet, és fogadd el ezt a szeretetet.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: a végtelen szeretet mindig veled van, és az angyalok mindig ott vannak, hogy megvédjenek és segítsenek.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK