Így kérd az angyalok segítségét, ha bajban vagy – ne félj, nem vagy egyedül!

Így kérd az angyalok segítségét, ha bajban vagy – ne félj, nem vagy egyedül!

Üdvözlet, szeretett Olvasó!

Szeretném megosztani veled azt a tudást, amit az évek során szereztem arról, hogyan kérheted az angyalok segítségét, ha bajban vagy. Ne feledd, soha nem vagy egyedül, és mindig van segítség, ami a rendelkezésedre áll.

Az angyalok, akik a szeretet és a fény közvetítői, mindig készen állnak arra, hogy segítsenek nekünk. De fontos tudnunk, hogyan kérjük meg őket arra, hogy lépjenek be az életünkbe. Készen állsz rá, hogy megtanuld?

1. Nyisd meg a szíved: Az első lépés az, hogy nyisd meg a szívedet és a lelkedet az angyaloknak. Képzeld el, hogy a szíved egy ajtó, amit csak te tudsz kinyitni. Hagyd, hogy a szeretet és a hittel teli gondolatok megtöltsék a szívedet, és nyisd ki azt az ajtót.

2. Kérj segítséget: Az angyalok mindig ott vannak, de tiszteletben tartják a szabad akaratunkat, ezért gyakran csak akkor lépnek közbe, ha megkérjük őket. Tehát mondj egy egyszerű imát, például: “Kedves angyalaim, kérem a segítségeteket. Köszönöm, hogy mellettem álltok.”

3. Bízz az angyalokban: Az angyalok mindig a legjobbat akarják számunkra, és mindig a legmagasabb jó érdekében cselekszenek. Bízz abban, hogy amit kértek, azt meg is kapjátok – talán nem pont úgy, ahogy elgondoltad, de mindig a legjobb módon.

4. Légy nyitott a jelekre: Az angyalok gyakran különféle jelekkel és szinkronicitásokkal kommunikálnak velünk. Légy nyitott a jelekre, és higgy abban, hogy a segítség mindig ott van körülötted.

Ne feledd, soha nem vagy egyedül. Az angyalok mindig melletted vannak, készen állnak arra, hogy segítsenek neked, ha arra van szükséged.

Csak kérned kell.

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK