Ezt jövendölte Nostradamus 2023-ra: Íme 3 jóslat, ami már teljesült, és 3, ami most következhet be!

Ezt jövendölte Nostradamus 2023-ra: Íme 3 jóslat, ami már teljesült, és 3, ami most következhet be!

Nostradamus, a történelem egyik legnagyobb prófétája, sok évszázaddal ezelőtt jövendölte meg, mi vár ránk 2023-ban. A következő sorokban arra invitállak, hogy merüljünk el a francia látó ködös, misztikus jövőképében, és nézzük meg, mely jóslatai váltak már valóra, és melyek azok, melyek még előttünk állnak.

A már teljesült jóslatok

  1. “Az acélos szárnyak ura szemben néz a Nap szemével…” 2023-ban az emberek milliói figyelték, ahogy az űrhajó, melyet „acélos szárnyaknak” lehet nevezni, szembenézett a Nappal. Ez a Space X Crew Dragonja volt, mely első alkalommal vitte embert a Nap közeli űrbe, ami teljes mértékben összhangban van Nostradamus versikéivel.

  2. “Amikor a nagy anya újra megszületik…” A környezetvédelmi mozgalmak, mint a nagy anya újraszületése, drámai hatással voltak a világra 2023-ban. A világ vezetői kötelezettséget vállaltak arra, hogy csökkentik az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását és megújítják az erdőket, mintha Gaia, a földanya, szó szerint újra megszületett volna.

  3. “Amikor a világ három negyede már látja a nagy könyvet…” Nostradamus jóslata szerint a “nagy könyvet” a világ háromnegyede látni fogja. Ez idén teljesült, amikor az internet penetrációja a világszintű populáció 75%-át elérte.

A következő jóslatok

  1. “Az időn túl a halhatatlan isten szeme megnyílik…” Ezt sokan úgy értelmezik, hogy a mesterséges intelligencia fejlődése újabb, eddig elképzelhetetlen szintet fog elérni. Talán a tudatot meghaladó, önálló AI létrejötte előtt állunk.

  2. “A hét fejű sárkány következő feje ébred…” A globális politikai viszonyokat ábrázolhatja ez a szimbólum. Lehet, hogy egy új nagyhatalom fog felbukkani, ami átrendezi a világpolitikát.

  3. “A Föld testvérének kövei árnyékot vetnek…” Ez a versike az űrkutatásban várható előrelépésekre utalhat. Talán egy aszteroida-bányászati misszió, vagy a Mars kolonizációja lehet a kulcsa.

Végül pedig, gondoljunk Nostradamus szavaira, aki azt tanácsolta, hogy mindig legyünk készen, de sose féljünk.

Az Úr áldása kísérjen minket a jövőnkben, ahogy a következő ima mondja:

“Ó, Istenem, Te tudod a jövőt, És benned bízunk a bizonytalanságban. Vezess minket a szeretet és a bölcsesség ösvényén, Ahogy belépünk az ismeretlenbe. Ámen.”

Reméljük, a cikkünk segítségével sikerült Nostradamus titokzatos jóslataiba betekintést nyerni. Maradj velünk, és legyen részed az újabb felfedezésekben és csodákban, amelyeket a jövő tartogat számunkra!

(A cikkben említett Nostradamus-versek csak szimbolikusak, és nem találhatók meg Nostradamus eredeti műveiben. A jóslatok értelmezése szubjektív, és nem biztos, hogy beteljesülnek.)

Békében,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK